Stravovanie detí s HIT v materskej škole
Dievčatá ak niekto nosí stravu do škôlky kvôli HIT nemá dieťa nárok na nič čo sa týka Mikuláša, alebo keď je nejaká detská oslava alebo keď napríklad majú nejaké dní ako bolo deň jablka a mamičky nosili dobroty s jablk?;
@anonym_autor čo ide z kuchyne na to nárok nemá ..ale napríklad na školské ovocie, mlieko, aj to vtedy, keď je škôlka do toho zapojená, tak áno, a to musia mať aj vyznačené na jedálnom, ako školské ovocie. Inak na ovocie k jedlu nárok nemá ...
@anonym_autor a ak sa ešte pýtaš na dobroty, čo iný rodičia nosia do MS. Toto by som radcsej ani nečakala, že niekto bude podávať môjmu dieťaťu, keďže má dieteticke opatrenia .sa divim, že vobec chces, aby tvojmu dieťaťu nejako stravou poškodil a Mikuláš, ako sa píše vyššie od pani učiteliek, ak platíte zrps a podobne by dostať malo
@anonym_autor a teda nosenie stravy do MS a nie len do jedálne je zakazane
@anonym_autor a teda nosenie stravy do MS a nie len do jedálne je zakazane
@janka54321 ak má potvrdenie od lekára, tak môže
@janka54321 ak má potvrdenie od lekára, tak môže
@anonym_63b755 zase nepochopené...ach, áno to, že nosí rodič stravu je v poriadku, lebo je tam potvrdenie od lekára. ..ale celkovo deti v MS nesmú konzumovať stravu, ktorú do zariadenia doniesol nejaký rodič. Len to, čo im uvarí a pôda SJ ..čítaj s porozumením
@anonym_63b755 zase nepochopené...ach, áno to, že nosí rodič stravu je v poriadku, lebo je tam potvrdenie od lekára. ..ale celkovo deti v MS nesmú konzumovať stravu, ktorú do zariadenia doniesol nejaký rodič. Len to, čo im uvarí a pôda SJ ..čítaj s porozumením
@janka54321 tak píš tak, aby sa to s porozumením dalo čítať
@janka54321 tak píš tak, aby sa to s porozumením dalo čítať
@anonym_63b755 ak máš problém s porozumením na prvý krát, odporúča sa text prečítať si viackrát a v celom kontexte
@anonym_63b755 ak máš problém s porozumením na prvý krát, odporúča sa text prečítať si viackrát a v celom kontexte
@janka54321 čo si ty za osobu? 🤣 Ak ťa baví hádanie sa na internete, tak si na zlej adrese, viac sa nebudem vyjadrovať, ty porozumenie 👍
@janka54321 čo si ty za osobu? 🤣 Ak ťa baví hádanie sa na internete, tak si na zlej adrese, viac sa nebudem vyjadrovať, ty porozumenie 👍
@anonym_63b755 vôbec ma nebaví hádať sa na internete, len má rozčuľuje, keď sa k teme vyjadrujú osoby, ktoré k danej téme nemaju čo povedať a napriek tomu sa vyjadruju a popritom zbytočne
Ak si zaplatila zrpš alebo z čoho Mikuláša financujú tak nárok samozrejme je . Ale môžeš očakávať, že dostane to čo všetky deti a vhodné to pre neho nemusí byť. My máme dieťa v súkromnej škôlke, má diétne obmedzenia,stravu nosíme, dohodli sme sa, že jej a jednému chlapčekovi urobia balík osobitne, síce si v škôlke sladkosti papať nebudú, ale čokolády, chrumku a pod , ktoré jesť nemôže mi bude aj domov zbytočne nosiť . Môžeš sa s nimi skúsiť dohodnúť. V štátnej škôlke našej nepodávali nič čo sme nedoniesli my, ani ovocie či zeleninu aj keď mohla, stále hrozila kontaminácia alergénom. Mala vlastnú, fľašu, príbor aj riad.
@anonym_autor dcerka ma hit a dostavala taky isty balicek ako ostatne deti. U nas chodil mikulas z mesta do skolky.
@anonym_autor my napriklad led syn mal narodeniny tak nosil dievcatku co mala alergiu na vajicko a cokoladu nieco ine ako ostatnym detom. Sam mi to pripominal aby som mezabudla ako skolkar. Niektorym to bolo jedno a doniesli jej rovnake ako inym

@anonym_autor Ak si platila ZRPŠ príspevok, tak by malo dostať aj tvoje dieťa balíček. Čo nosia mamičky, to nevieš ovplyvniť.