icon

Súkromná škôlka v Petržalke

malyviki
16. apr 2012

Ahojte, mate prosim skusenosti so sukromnymi skolkami v Petrzalke? V auguste bude mat sym 25 mesiacov a planujeme pre neho sukromnu skolku. Dakujem za rady, skusenosti a typ na skolku.

bibap
24. aug 2012

Ahojte kocky, my sme s nadsenim chodili k pani Kovacovej do Mini-jasiel. Brali sme ju ako druhu mamu nasej Emmky, mala ju uplne miluje. Kedze sme ale z Dunajskej Luznej a do Petrzalky mame hodinu v zapche tam a hodinu v zapche spat, rozhodli sme sa ju dat blizsie k domu. Pani Kovacova ma teraz jedno miesto volne od septembra.
Je mi to strasne luto, ale tie zapchy su brutal, takze sa musime s pani Kamilou rozlucit. Pomaham jej aspon takto, ze davam do pozornosti, ze ma miesto volne a budem rada, ked sa podari nejake dalsie babo najst.
@filantropka
@wiwi22
@rainee
@jozefine
@mimikas

jozefine
26. aug 2012

Ahojte, my uz chodime do DC Srdiecka, v Petrzalke... maximalna spokojnost, mozem len odporucat. Velmi pekne prostredie, mile ucitelky, mala je tam spokojna.

marusa
30. aug 2012

syn chodil teraz rok do jasličiek klučik na Fedinovej ulici v petržalke.nemožem na nich povedať ani kedine krive slovo,pani riaditelka je velmi milá osobka a pani učitelky čo sa mi o neho starali boli tiež velmi zlaté

rainee
3. sep 2012

to fakt nikto nechodi do minicentra na lietavskej? mam to tu kusok od domu tak by ma zaujimali nazory.....
@bibap my by sme isli do skolky najskor od januara....

sharlotta
19. nov 2012

@rainee zistila si o tom minicentre nieco? Aj ja nad nim uvazujem.

rainee
19. nov 2012

@sharlotta nie nezistila a uz som to dalej neriesila lebo mame uz skolku.

sharlotta
19. nov 2012

@rainee ☹ Sokda, maju dobre ceny, to by sa mi aj oplatilo ist do prace...

sharlotta
14. dec 2012

A co poviete na to Kacitko, nemali ste tam niekto dieta?

evko1
8. jan 2013

@zuzkut ahoj.mohla by som poprosit o tip na dobru skolku ci jasle pre 2 rocne dieta?Dakujem.

filipa77
28. jan 2013

Ahojte, uvazujem o jaslickach pre maleho tak 2x do tyzdna, na zaciatok len doobeda. Je taka moznost niekde v petrzalke? Malu mam v statnej skolke a maly mi stale place, ch tam ostat s nou, preto rozmysla,m ho dat niekam aspon 2x do tyzdna na zaciatok medzi deti. Maly bude mat teraz vo febr. 2 roky, cize bude problem ho umiestnit v skolke statnej, kedze je februarovy. Dakujem

kikina84
26. feb 2013

ktoru sukromnu skolku v petrzalke odporucate?

kikina84
26. feb 2013

poznate niekto detskeminicentrum.sk v petrzalke? mate s nim skusenosti? dakujem

kikina84
26. feb 2013

@malyviki dobry den,neviete prosim ci maju aj opatrovnictvo na pol dna,,a pripadne aka je cena? ste tam spokojny? dakujem

kikina84
26. feb 2013

@jozefine dobry den,mozem sa spytat ake su tam ceny? maju aj polovicne opatrovnictvo?teda na pol dna myslim. dakujem

zuzulletka
Odpoveď bola odstránená
jaaty
27. feb 2013

@kikina84 naša Hanka chodí od 3 rokov do DC Krtko a sme veľmi spokojní a hlavne ona.

bambulka014
14. mar 2013

@rainee chcem sa ta opytat ci si nieco zistila o skolke (minicentrum) dakujem

rainee
14. mar 2013

@bambulka014 nie nic, uz som to potom ani dalej nezistovala kedze mala medzitym chodi do statnej skolky....

karinecko
Odpoveď bola odstránená
karinecko
Odpoveď bola odstránená
vierockaa
23. feb 2014

Ahojte,ak ešte stále hľadáte škôlku alebo jasle v Petržalke , tak od 1. marca 2014 otvaraju jazykove jasle a škôlku MACKO USKO na Vranovskej ulici. www.dc-mackousko.sk 🙂

meggie_66
10. mar 2014

Ahojte, my sme začali chodiť do tejto súkromnej materskej škôlky v Petržalke a sme nadšení: www.brilliantstars.sk 🙂

alabama0011
13. mar 2014

@meggie_66 ahoj, celkom ma to zaujalo, mohla by si mi prosim napisat kolko platite aj so stravnym za mesiac? na stranke maju iba rocny poplatok. diky moc.

meggie_66
14. mar 2014

ročný deleno 10 mesiacov 🙂 v tejto cene sú už zahrnuté nasledovné krúžky (Nemčina/Španielčina, balet
hudobné workshopy a tiež výlety do bibiany etc..) + extra sa platí len strava 2,80EUR na deň. Júl - letná škola (voliteľná) a v Auguste je škôlka zatvorená. Platí sa vždy za trimeser.

meggie_66
14. mar 2014

@alabama0011 ročný deleno 10 mesiacov emoticon v tejto cene sú už zahrnuté nasledovné krúžky (Nemčina/Španielčina, balet
hudobné workshopy a tiež výlety do bibiany etc..) + extra sa platí len strava 2,80EUR na deň. Júl - letná škola (voliteľná) a v Auguste je škôlka zatvorená. Platí sa vždy za trimeser.

stuzi
17. mar 2014

Ahojte prosím poraďte mi nejakú súkromnú škôlku v Petržalke - Ovsište, Háje.

katarinahalakova
11. jún 2014

Ahojte, mate niekto skusenosti so sukromnou skolkou "Vysnivany" na Fedinovej?

kidsparadise
Odpoveď bola odstránená
regetka
13. nov 2014

Ahojte prosím poraďte mi nejakú súkromnú škôlku v Petržalke - Ovsište a blízkom okolí,najbližšiu som našla na nobelovom námestí,a ostatné súkr.škôlky sú na druhej strane petržalky,určite by som nestíhala MHD vodiť detí do dvoch rôznych škôlok, kedže strašia my chodí do štátnej a mladšiu my nezobrali a musím nastúpiť do práce.Ďakujem za každý tip.Prípadne ak viete o nejakej súkromnej opatrovateľke či mamičke na MD čo si chce privyrobiť z tohto okolia, bolo by to cca na 7 mesiacov,pokiaľ ju nedám do štátnej MŠ.

jonasa
Odpoveď bola odstránená