icon

Súkromná škôlka v Petržalke

malyviki
16. apr 2012

Ahojte, mate prosim skusenosti so sukromnymi skolkami v Petrzalke? V auguste bude mat sym 25 mesiacov a planujeme pre neho sukromnu skolku. Dakujem za rady, skusenosti a typ na skolku.

Strana
z3
silvapokorna
22. jan 2015

@malyviki ahoj, ja mam dobre referencie na sukromnu skolku, ktora posobi pri ZS Tupolevova. naproti je skolka Iljusinova. povodne som tam planovala dat dcerku, ale potom sme sa prestahovali, tak primu skusenost som uz nestihla. ale je vraj velmi dobra a oblubena. skus si pozriet hlavne stranky skolok a potom hladaj diskuzie o konkretnych skolkach, verim, ze uz je o nich aj diskutovane na nete. a skusila by som ich aj oslovit a poziadat o prezentaciu skolku, ze sa chces pozriet na priestory a ako sa venuju detom. ak ti to odmietnu, mozes vyskrtnut, zly pristup. budes im platit, tak by ta mali bez problemov previest skolkou a uz pocitovo najlepsie na mieste vyberies, podla priestorov aj pristupu a ceny 🙂 drzim palce, nech dobre vyberiet a mala je spokojna.

jaaty
22. jan 2015

@regetka Hanka chodila do DC Krtko- škôlka je na Dudovej v budove školy. Boli sme veľmi spokojní. Tu je link http://www.krtko.eu/

regetka
23. jan 2015

@jaaty Ďakujem za typ,
po osobnej urgencii na MU my ju zobrali do MŠ na Rongenovej, takže i tak budem musieť jednu vodiť na Jankolovu a druhu na Rongenovu, teraz si musim hladať milu pani, čo my ich vyberie zo skolky, kedze mne dali pracu do 9 hod do 17 hod. ☹ .

hudzinka
2. feb 2016

Ahojte, prosim Vas ma niekto osobnu skusenost so sukromnymi skolkami v Petrzalke? Konkretne Vysnivany domov na Fedinovej alebo Kids paradise na Vysehradskej ulici?
Dakujem velmi pekne za nazor.

irocka
7. feb 2016

V Starom meste DC Dostojevskeho oproti Eurovei, pestry program pre deti,mile pani ucitelky, prijatelne ceny na skolne.

lusabolova
Odpoveď bola odstránená
finuska
21. sep 2016

Neviem ci je este tato tema aktualna,ale mozem odporucit DC Srdiecko na Krupinskej -petrzalka.

vikimum
22. sep 2016

Ahoj, isla som s malym okolo DC Srdiecka a pacil sa nam velky dvor 🙂 Aku mas skusenost-spokojnost so skolkou?

finuska
22. sep 2016

@vikimum ahoj, veľmi dobrú skúsenosť mám, učiteľky sú veľmi milé, informujú rodiča o dieťati. Ten dvor je super, samostatný so stromami, veľa priestoru na hry, odrážadiel veľa, veľká drevená loď, pieskovisko, trampolína, úplne že super pre pobyt deti vonku. Každý deň majú krúžky z toho 2x angličtina metódou Hocus a Lotus, dramatický krúžok, šikovné rúčky, tanečná. Fakt super, môžem len odporučiť!

ekyna
22. sep 2016

Nas maly zacal od septembra chodit do Miniraju na Vranovskej a zatial sme spokojni

jankanajka
22. sep 2016

@vikimum
Ahoj, tiez by som chcela odporucit DC Srdiecko na Krupinskej. Moja mala navstevuje Srdiecko uz druhy rok. Super pedagogicky zbor, ucitelky sa zaujimaju o dceru, velmi sa detom venuju po kazdej stranke. Vyhodou oproti inym skolkam je, ze pocet deti na ucitelku je adekvatny. Kazde dieta aj to najtichsie, hanblive je zucastnene na hre. Inac krasne besiedky. Je fakt vidiet, ze pani ucitelky si nechaju zalezat na praci s detmi a bavi ich to. Profesionalny pristup, mozem len odporucit.

vikimum
26. sep 2016

Ahojte dakujem vam za skvele infosky ohladne DC Srdiecka 🙂 vedeli by ste mi povedat kolko deti je na jednu ucitelku pre take dvojrocne deti?Dakujem

sasula8892
28. sep 2016

@jankanajka ahoj. Prosim ta vedela by si mi povedat ake maju ceny? Lebo neviem ci som slepa ale nevidim to na ich stranke 🙈 Dakujem 🙂

sasula8892
29. sep 2016

Maminy a co hovorite na Mini centrum na Lietavskej 9? Ma niektora z vas skusenosti? Dakujem 🙂

jankanajka
29. sep 2016

@sasula8892
ahoj, mesacny poplatok je 310 + strava (asi 3,90€ na den).

jankanajka
29. sep 2016

@vikimum
ahoj. mavaju max.7 deti/1ucitelku. Ine sukromne, co sme sa pytali, mavaju od 15 - 20 deti/1ucitelku. Na sukromnu skolku je to naozaj vyborne. Ucitelky maju dostatocny priestor na venovanie sa kazdemu dietatu. Individualny pristup k dietatu, vyborny a staly kolektiv.

sasula8892
29. sep 2016

@jankanajka super dakujem za info 😊 Uz som im pisala ci by nemali volno od 1.11 ale ako pozeram ze aka je vyborna, tak pochybujem ze by mali 😞

ekyna
2. okt 2016

@jankanajka nas maly chodi do Miniraju kusok odtial a tam je 1ucitelka na 6-7deti tiez.

soja24
28. jan 2018

@jonasa tak toto urcite ta stranka nie je

mataskolka
Odpoveď bola odstránená
bibiana0
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3