Súkromná škôlka v Petržalke
Ahojte, mate prosim skusenosti so sukromnymi skolkami v Petrzalke? V auguste bude mat sym 25 mesiacov a planujeme pre neho sukromnu skolku. Dakujem za rady, skusenosti a typ na skolku.
@regetka Hanka chodila do DC Krtko- škôlka je na Dudovej v budove školy. Boli sme veľmi spokojní. Tu je link http://www.krtko.eu/
Ahojte, prosim Vas ma niekto osobnu skusenost so sukromnymi skolkami v Petrzalke? Konkretne Vysnivany domov na Fedinovej alebo Kids paradise na Vysehradskej ulici?
Dakujem velmi pekne za nazor.
V Starom meste DC Dostojevskeho oproti Eurovei, pestry program pre deti,mile pani ucitelky, prijatelne ceny na skolne.
Neviem ci je este tato tema aktualna,ale mozem odporucit DC Srdiecko na Krupinskej -petrzalka.
Ahoj, isla som s malym okolo DC Srdiecka a pacil sa nam velky dvor 🙂 Aku mas skusenost-spokojnost so skolkou?
@vikimum ahoj, veľmi dobrú skúsenosť mám, učiteľky sú veľmi milé, informujú rodiča o dieťati. Ten dvor je super, samostatný so stromami, veľa priestoru na hry, odrážadiel veľa, veľká drevená loď, pieskovisko, trampolína, úplne že super pre pobyt deti vonku. Každý deň majú krúžky z toho 2x angličtina metódou Hocus a Lotus, dramatický krúžok, šikovné rúčky, tanečná. Fakt super, môžem len odporučiť!
Nas maly zacal od septembra chodit do Miniraju na Vranovskej a zatial sme spokojni
@vikimum
Ahoj, tiez by som chcela odporucit DC Srdiecko na Krupinskej. Moja mala navstevuje Srdiecko uz druhy rok. Super pedagogicky zbor, ucitelky sa zaujimaju o dceru, velmi sa detom venuju po kazdej stranke. Vyhodou oproti inym skolkam je, ze pocet deti na ucitelku je adekvatny. Kazde dieta aj to najtichsie, hanblive je zucastnene na hre. Inac krasne besiedky. Je fakt vidiet, ze pani ucitelky si nechaju zalezat na praci s detmi a bavi ich to. Profesionalny pristup, mozem len odporucit.
Ahojte dakujem vam za skvele infosky ohladne DC Srdiecka 🙂 vedeli by ste mi povedat kolko deti je na jednu ucitelku pre take dvojrocne deti?Dakujem
@jankanajka ahoj. Prosim ta vedela by si mi povedat ake maju ceny? Lebo neviem ci som slepa ale nevidim to na ich stranke 🙈 Dakujem 🙂
Maminy a co hovorite na Mini centrum na Lietavskej 9? Ma niektora z vas skusenosti? Dakujem 🙂
@sasula8892
ahoj, mesacny poplatok je 310 + strava (asi 3,90€ na den).
@vikimum
ahoj. mavaju max.7 deti/1ucitelku. Ine sukromne, co sme sa pytali, mavaju od 15 - 20 deti/1ucitelku. Na sukromnu skolku je to naozaj vyborne. Ucitelky maju dostatocny priestor na venovanie sa kazdemu dietatu. Individualny pristup k dietatu, vyborny a staly kolektiv.
@jankanajka super dakujem za info 😊 Uz som im pisala ci by nemali volno od 1.11 ale ako pozeram ze aka je vyborna, tak pochybujem ze by mali 😞
@jankanajka nas maly chodi do Miniraju kusok odtial a tam je 1ucitelka na 6-7deti tiez.

@malyviki ahoj, ja mam dobre referencie na sukromnu skolku, ktora posobi pri ZS Tupolevova. naproti je skolka Iljusinova. povodne som tam planovala dat dcerku, ale potom sme sa prestahovali, tak primu skusenost som uz nestihla. ale je vraj velmi dobra a oblubena. skus si pozriet hlavne stranky skolok a potom hladaj diskuzie o konkretnych skolkach, verim, ze uz je o nich aj diskutovane na nete. a skusila by som ich aj oslovit a poziadat o prezentaciu skolku, ze sa chces pozriet na priestory a ako sa venuju detom. ak ti to odmietnu, mozes vyskrtnut, zly pristup. budes im platit, tak by ta mali bez problemov previest skolkou a uz pocitovo najlepsie na mieste vyberies, podla priestorov aj pristupu a ceny 🙂 drzim palce, nech dobre vyberiet a mala je spokojna.