Súkromní škôlka Srdiečko
Ahojte mam obrovsky problem.. Zaplatili sme rezervacny poplatok 170 eur..a na dalsie den nam doslo ze nam maleho vezmu do statnej skolky. Neviete mi poradit ci je daka moznost vratenia? Riaditelka tvrdi ze sa to neda. Ak nie nema niekto zaujem o nastup do tejto skolky? Vyhodit 170 eur mi pride sialene..ked tam syn ani neastupi..ak by niekto chcel toto miesto budem velmi vdacna.. dakujem moc
No podpisali sme iba prihlasku a ustne to povedala..ale ludsky by sa to dalo vratit lebo jej to v pondelok doslo a hned sme to vraveli..ale jasne lahko zarobene peniaze :(
@adiika no ono tieto rezervacne popplatky su dost tazko vymozitelne. Aj ustna dohoda je de facto dohoda, ale samozrejme, lepsia by bola na papieri. Nema to samozrejme opodstatnenie aby vam to nevratila, ved ste tam neblokovali miesto tri mesiace, ale len jeden den. skuste ist na to este cez tu ludsku stranku, vysvetlit jej, ze pre vas je to velka ciastka a velmi by vam to pomohlo a ze ste to tam mali len jediny den a ze ste tu rezervaciu zaplatili takpoviediac zo zufalstva a nie z toho, ze mate na rozhadzovanie. (A ze by bolo mozno ferovejsie do buducna, keby taketo zavazne veci riesila pisomnou dohodou s nejakou lehotou na odstupenie. - ale to ona urcite vie, len by na tom tak nezarobila.)
No vy ste dali iba 170 ale moja kamoska dala 2 x 250 ale mala to zmluvne ze nevrátia a po týždni chodenia jej vzali na štátnu ale bola happy ze jej vzali a i ked to neni malo peňazí oželela ich akokeby chodila co už
Ako jasne ja sa tesim ako mala 170 eur oproti 400 mesacne..svet sa nezruti..ak by ale niekto chcel miesto v tejto skolke rada prenecham 🙂

@adiika podpisovali ste nejaku zmluvu? ak ano, ake su tam podmienky vratenia poplatku? ak ste nic nepodpisovali, ziadajte od riaditelky pisomne vysvetlenie, na zaklade coho vam odmieta poplatok vratit. Ci maju nejake interne pisomne ustanovenia (ktore ste pravdepodobne ani nedostali na prestudovanie.)
No lahko zarobene peniaze ma.