icon

Syn má paniku zo škôlky

11. mar 2025

Ahojte dali sme syna 1.11 mesiacov do škôlky v rámci adaptáčneho programu. Tento program je pre deti od dvoch rokoch ale synček sa sám začal hneď hrať, vie sa sám najesť vyzuť a vypýtať si základné veci tak nebolo problém prijať ho trochu skôr.
Lenže... Po prvom dni, no vlastne doobedi lebo na obed volali aby som prišla je to cele zle...
Doobeda sa hral, aj sa najedol ale nechcel zaspať takže som šla po neho. Lenže odvtedy ma z toho úplne stavy a nemôžem ísť nikam bez neho. Dokonca ani pri manželovi nechce zostať sam. Proste chytá paniku ak ma nevidí. Začne plakať tak silo až je fialový... Do škôlky som ho od vtedy nedala pretože som mala pocit že to nemá význam. Dnes mi volala riaditeľka že by som to mala opäť skúsiť... Ja neviem... Skúsiť? Neskúsiť?

Strana
z2
7lenka11
13. mar 2025

@timea301196 odporúčam na lienku vôbec nereagovať.. je extrémne útočná, spolu s ďalšou užívateľkou sa do mňa nechutne pustili v inej diskusii (pritom išlo len o tému home office, nič svetoborné 🙈).. a nakoniec som dostala x správ, že ide o uzivatelky, s ktorými tu majú viaceré zlé skúsenosti.. keď na mňa náhodou inde reagujú, automaticky to prehliadam

autor
13. mar 2025

@7lenka11 áno veľmi nepríjemná a agresívna. Asi ma smutný život 🥲😅

lienka.7
13. mar 2025

@7lenka11 hej, niekto ani nevie, kde mu vlastne chodi decko a ja som útočná, ze? 🤣🤣🤣 to, ze je niekto blbý, to uz je egal. 👌 asi ako tie, co tu píšu, že sú 3 roky na materskej, ze? Co po tom, ze uz dávno nie, keďže materska je cca.7 mesiacov, ale ony predsa sú!
@autorka smutný život mas ty, keď cpceš decko do jasiel/skolky, ktoré na to nie je ani pripravené.

timea301196
13. mar 2025

@7lenka11 dobre robíš 🙂 hej všimla som si že je dosť agresívna a zastavím sa názoru autorky 🙂

Pre danú používateľku nikto múdry z neba nespadol 😘

7lenka11
13. mar 2025

@lienka.7 prosím ta, aspoň neurážaj autorku, keď nepoznáš jej situáciu a nevieš prečo zvolila jasle.. hlavne keď v inej diskusii si sa práve odvolávala na to, že v zahraničí sa chodí do prace po pár mesiacoch a nesedí sa doma tri roky.. a tu sa hnusne navážaš do ženy, ktorá dá dvojročné dieťa do jaslí/skolky 🙄🙄 a ty ju poznáš, keď píšeš že nie je pripravené? Moje starsie dieťa plače aj pri niektorých rodinných príslušníkoch a čo? Veď každé dieťa je iné, každé inak reaguje..

kaca222
13. mar 2025

@lienka.7 ako keby to nebolo jedno, či to nazve jasle, či škôlka 😃 my sme tiež našemu hovorili, že chodí do škôlky

lienka.7
13. mar 2025

@7lenka11 ja som poukázala ako prve na to, ze 2 rocne dieta podľa zákona nemôže chodiť do skolky. Chápeme sa? To ostatne tu začali potom mudrovat. A to, ze autorka vlastne ani nevie, kde jej chodi dieta je fakt smutné. Ale este šťastie, že existujú ss a MK, lebo niektoré by sa bez nich asi ani nevy💩💩💩👌

autor
13. mar 2025

@7lenka11 myslím si že žiadna mama len tak z rozmaru nedá dieťatko do škôlky skôr ako jej skončí rodicak. A samozrejme že jasle škôlka je hra so slovickami😵‍💫 ale ako je možné vidieť pani ma v sebe nahromadenej veľa agresie. Ale tak radšej si ju vybiť tu na MK ako doma na mužovi a deťoch...
Ďakujem dievčatá za rady. Synček bol dnes v škôlke a všetko prebehlo v poriadku dokonca mi volali na obed že ani nemám pre neho chodiť lebo zaspinkal hneď ako dojedli keď videl ostatné detičky.
Takže som šťastná že to možno nakoniec bude v poriadku 💕

dory11
14. mar 2025

Nie je to malé dieťa že separackou nechajte si ho doma

Strana
z2