Syn spadol v škôlke a zlomil si ruku
6. máj 2013
Syn spadol v skolke,lepsie povedane skakal z boku zo smyklavky,ucitelka to nevidela,prislo pre nu az druhe dieta a ona mi povedala ze syn spado,l ked sa nahanal.Ruku ma zlomenu,3 tyzne sadra a potom rehabilitacie.Nemam k tej ucitelke uz vobec doveru.Co byste robili? ☹
Predošlá
Strana
z3
@mamavera ja som ju neodsuzovala za to co sa malemu stalo,ale za to ze mi klamala,ked mi povie ze sa to malemu stalo ked sa nahanal a ze to urcite nic nieje a lekar nam povie ze taketo zranenie nieje od toho ze by sa podkol a spadol,az tam mam maly povedal co sa vlastne stalo......tak toto ma nas....,nie to ze sa maly zranil,ale to ze ucitelka klame!
Predošlá
Strana
z3

inak ďakujem maminám, ktoré chápu, že ustrážiť dvadsať a viac detí na dvore nie je jednoduché. Je tu kopa tém - štvorročný syn sa nechce obliekať, bije sa, dcéra sa hádže o zem, vynucuje si všetko plačom, nezje nič, len suchý chlieb, zemiaky a ryžu....od učiteľky očakávate potom zázraky....bezpečnosť detí však očakávate plným právom, zverujete nám to najcennejšie. čo máte. Bohužiaľ stať sa môže aj učiteľke, ktorá si svoju prácu robí najlepšie ako vie. Je mi ľúto, že máte niektoré iné skúsenosti, je to smutné, ale kým sa o miesta v škôlkach bijú rodičia detí a nie učiteľky, nebude v škôlkach vzorka tých najlepších. Veľmi by pomohlo, keby mala učiteľka na triede aspoň jednu asistentku, nemusela by mať ani pedagogické vzdelanie, stačil by nejaký kurz, skrátka ďalšiu dospelú osobu, študentku VŠ, lenže nie je ich z čoho zaplatiť...ťažko sa potom číta o zlatých padákoch v štátnych firmách a iných veciach, kde sa vyplieskajú tisíce eur a na deťoch sa šetrí a už dlhé roky 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒