Syn vravel, že ho učiteľka šteklí na brucho a na penis
Nas syn ma 4 roky, a ked bol dnes s mojím muzom vonku, vravel mu, nech ho stekli na brucho a potom aj na penis, v zivote to nehovoril, ked sme sa ho potom neskor pytali, kto ho tam stekli,.povedal, ze ucitelka zo skolky (starsia pani okolo 60). Neviem, co si o tom mysliet ☹
Je veľmi nepravdepodobné že 60-ročná učiteľka by obťažovala dieťa.....asi by so sa spýtala s čím a ako ho šteklila(teda nech ukáže ako), lebo ak by mamička raz obvinila učiteľku, týmto otázka sa dieťa nevyhne.......a naozaj to môže byť blbosť že učiteľka ho keď bol napr.v pyžamku pošteklila a tým že bol oblečený zasiahla aj penis(pri hre)....ale tiež si myslím že 4ročné dieťa nepoužije slovo penis.....v prvom rade by som sa spýtala či bol oblečený alebo vyzlečený....deti majú skreslené vnímanie, ale aj bujnú fantáziu
Ako to dopadlo?
S toho by som si nic nerobila, moj syn 3 rocny ked som ho osprchovala a poutierala isla som ho dat do pyzamka mi zahlasil aby som mu posteklila pipiho ze jemu sa to paci. Kukala som na neho jak vyorana mys , povedala som mu ze mu ho urcite steklit nebudem ze nech si ho postekli sam, mal stoho strasnu radost🤦♀️nikdy som ho tam nesteklila ani nebudem. Neverila by som mu moc v tom co povedal. Mohol si robit iba srandu tak jak si ju robil moj syn. On si ho kazdy vecer po kupani natahuje a hra sa snim lebo ze jemu sa to paci.
Podobnú skúsenosť mám,. ale inú. Ale zdalo sa mi to postupné a netaktne. So synom sme ešte v auguste boli na preventivnej v 13 rokoch, neviem dosť blbý mi pripadal istý postup. Čakali sme že súčasť prehliadky bude aj veď každý vie čo. Ale čo ma dosť ma zarazilo bolo že musel byť na "Adama" a v tom momente začala riešiť veci ktoré sa dali keď bol oblečený a také blbé to bolo, ako by to schválne naťahovala... Neviem či sa to dá nejako označiť, ale bol to zvláštny postup
@katym77 a syn sa neozval? Aj ked tazko v takej situacii ked sa aj hanbil. Ja som sice dospela ale bola som na kardiologii, robili mi ekg a aj ked kedykolvek predtym som mala podprsenku ked mi ho robili, u tejto lekarky som si ju musela dat dole. A po ekg mi kazala sadnut si (veci som si mala nechat na stolicke cca 2 metre od postele) a este mi merala tlak a rozpravala sa somnou kym som bola vyzlecena a este aj komentovala moju postavu) velmi divne to bolo

Ešte raz sa ho opýtaj ako to bolo, nech ti ukáže na babike ako ho páni učiteľka stekli.