icon

Syn vravel, že ho učiteľka šteklí na brucho a na penis

5. sep 2020

Nas syn ma 4 roky, a ked bol dnes s mojím muzom vonku, vravel mu, nech ho stekli na brucho a potom aj na penis, v zivote to nehovoril, ked sme sa ho potom neskor pytali, kto ho tam stekli,.povedal, ze ucitelka zo skolky (starsia pani okolo 60). Neviem, co si o tom mysliet ☹

Strana
z2
himedzi
6. sep 2020

Ešte raz sa ho opýtaj ako to bolo, nech ti ukáže na babike ako ho páni učiteľka stekli.

mogaa
6. sep 2020

Je veľmi nepravdepodobné že 60-ročná učiteľka by obťažovala dieťa.....asi by so sa spýtala s čím a ako ho šteklila(teda nech ukáže ako), lebo ak by mamička raz obvinila učiteľku, týmto otázka sa dieťa nevyhne.......a naozaj to môže byť blbosť že učiteľka ho keď bol napr.v pyžamku pošteklila a tým že bol oblečený zasiahla aj penis(pri hre)....ale tiež si myslím že 4ročné dieťa nepoužije slovo penis.....v prvom rade by som sa spýtala či bol oblečený alebo vyzlečený....deti majú skreslené vnímanie, ale aj bujnú fantáziu

klip0
19. nov 2020

Ako to dopadlo?

pupava36
4. jan 2021

S toho by som si nic nerobila, moj syn 3 rocny ked som ho osprchovala a poutierala isla som ho dat do pyzamka mi zahlasil aby som mu posteklila pipiho ze jemu sa to paci. Kukala som na neho jak vyorana mys , povedala som mu ze mu ho urcite steklit nebudem ze nech si ho postekli sam, mal stoho strasnu radost🤦‍♀️nikdy som ho tam nesteklila ani nebudem. Neverila by som mu moc v tom co povedal. Mohol si robit iba srandu tak jak si ju robil moj syn. On si ho kazdy vecer po kupani natahuje a hra sa snim lebo ze jemu sa to paci.

katym77
5. jan 2021

Podobnú skúsenosť mám,. ale inú. Ale zdalo sa mi to postupné a netaktne. So synom sme ešte v auguste boli na preventivnej v 13 rokoch, neviem dosť blbý mi pripadal istý postup. Čakali sme že súčasť prehliadky bude aj veď každý vie čo. Ale čo ma dosť ma zarazilo bolo že musel byť na "Adama" a v tom momente začala riešiť veci ktoré sa dali keď bol oblečený a také blbé to bolo, ako by to schválne naťahovala... Neviem či sa to dá nejako označiť, ale bol to zvláštny postup

klip0
5. jan 2021

@katym77 a syn sa neozval? Aj ked tazko v takej situacii ked sa aj hanbil. Ja som sice dospela ale bola som na kardiologii, robili mi ekg a aj ked kedykolvek predtym som mala podprsenku ked mi ho robili, u tejto lekarky som si ju musela dat dole. A po ekg mi kazala sadnut si (veci som si mala nechat na stolicke cca 2 metre od postele) a este mi merala tlak a rozpravala sa somnou kym som bola vyzlecena a este aj komentovala moju postavu) velmi divne to bolo

klip0
5. jan 2021

@katym77 podla mna si to pediatricka neuvedomila, alebo je tak zvyknuta ak he starsia, ale je to zvlastne, lebo v takom veku su uz deti citlive na toto a aj to samotne vysetrenie mu muselo byt neprijemne, nieto potom tam este byt holy. Zvlastne tieto zvyky niektorých lekarov

katym77
5. jan 2021

@klip0 my sme to čakali, lebo predtým mal istý problém. Čakali sme že to bude chvíľa a ona v tom momente škrabance na nohe riešiť...

klip0
5. jan 2021

@katym77 no zvlastne.. A muselo to byt prenho urcite neprijemne. Ale tak nabuduce budete vediet, ked tak jej povedat, ze slipy si uz môže dať. Teda ak sa syn citil neprijemne, lebo niekomu by to mozbo nevadilo

katym77
5. jan 2021

@klip0 práve že to prebehlo predtým ako začala... Také zvláštne mi to pripadalo

klip0
5. jan 2021

@katym77 aha tak to je naozaj velmi zvlastne

fidka79
Odpoveď bola odstránená
katym77
5. jan 2021

@fidka79 my sme sa v júni sťahovali a vieš ako je ťažké si nájsť pediatra a som to využila podľa obvodu a už pri prihlasovaní nebola moc nadšená..., Každá má iné metódy, proste som bola zaraena

Strana
z2