Vyradenie zo škôlky
Ahojte maminky, malý mi začal chodiť v septembri do škôlky. Prvé tri dni, ho učiteľka chválila, neplakal, bolo mu dobre chodil len do 12.Ked som prišla tretí deň preňho, mrnkal, pani učiteľka ze bude asi chorý, že ma zelené sople, no nemal vôbec nič doma ani nekychol.Predpokladam ze plakal, preto tam tie sople.. V pondelok mi však už do škôlky tak ľahko nechcel ísť, musela som ho zahovárať, dalo sa až kým sa neotvorili dvere na triede rev neskutočný, ďalší deň to isté, v stredu mi pani učiteľka povedala ze mu dáva 2tyzdene a vylúči ho.. nás čas. Bol tam 6dni, vždy len do 12 tej, som prekvapená, kéd pridem na obed neplace, je spokojny, na ihrisku tiež, hra sa pekne ... Len teraz mi stále hovorí, nechcem do škôlky maminka.. Neviem co robiť, dat ho, nechať ho doma. A myslíte, že tak rýchlo sa dá diéta odhadnúť, že není ešte pripravene na škôlku, ako mi pani učiteľka povedala?
Maminky nepísala som lebo sme ochoreli. Tak my sme ďalší týždeň, po napísaní príspevku, zvládli na 1*, malý tam mal inú pani učiteľku keďže sa striedajú, neviem ci to pripisovať tomu ale ďalší týždeň sa tešil, neplakal, vošiel do triedy ako nič, na obed keď som prišla bol usmiaty, spokojný pani učiteľka ho chválila, že žiadny problém... Teraz neviem, či to bolo pani učiteľkou, tiez si pamätám ze ako dieťa som mala rešpekt k niektorým pani učiteľkam...zajtra bude opäť jeho obľúbená pani učiteľka, tak verím ze to zvládneme...
Ó vylúčený nebola ani reč...

@20mysicka12 aj ja sa pripájam,mala nastúpila ako 2.5 ročná ,chodila celý mesiac a teraz sme sa ju rozhodli nechať doma do januára.plakala celý deň,stále sa pýtala kde som,nechcela sa do ničoho zapájať,dokonca ani vonku nechcela chodiť,nejedla,keď ju kŕmili tak vypluvala a to je veľká jedacka .začala si do krvi hrýzť nechty no celé zle.ma niekto skúsenosť,či odklad pomohol? Bojím sa,aby som ju tam v januári vôbec dostala