icon

Žiadam o potravinovú pomoc a o plienky

mamina2388
23. aug 2017

Ahojte maminky, viem je to trúfalosť no veľmi by som vás chcela požiadať o pomoc, potravinovú a plienocky 4 alebo 4+, dcérka mi od septembra nastupuje do škôlky, tak by mi tiež pomohli voliake pyžamá a tak obuv 27-28 tenisky či cizmicky...pripadne ak by sa našlo i oblečenie pre mňa xl a l voľačo zimnejsie,, a na synčeka a ku zime voliaky zimný a komplet 92-98 žiaľ bez úspechu hľadám prácu už aj po večeroch plačem priznávam ani pomalí veľmi nejem čo mám stiahnutý žalúdok, lebo je to veľmi ťažko ..
Došlo i platiť za plyn 375,90€ čo som si horko ťažko vybojovala, splátky :( a tým pádom 160€ budem mať len náklady na rezie. Dostavam na detičky 260 aj voliake centy, ..Ja sa nemám na koho obrátiť, rodinu žiaľ žiadnu nemám a ,,otec deti,, miesto toho aby mi platil podľa dohody (niesu na neho) všetko tak ako posledný krát keď sme spolu ešte žili prepija. Ďakujem zo srdca.

Strana
z2
zibi
26. aug 2017

@mamina2388 a neda sa ti napr. ist aspon upratovat vchody? to je dost frexibilna praca..viem, ze stale hladaju niekoho kto by to robil a mozno by sa dalo dohodnut. Kamoska tak robi , je na materskej a chodi raz do tyzdna v sobotu upratovat a aj si celkom pekne privyrobi, pripadne ked nemoze tak chodi aj v stredu. A kebyze pracujes, mozes poberat aj rodicak a aj by si dostavala bonus na dieta sa mi vidi tych 21 e na kazde. Mozno by to stalo zato. A na ten jeden den do tyzdna, by som si nasla nejake opatrovanie , ved to by bolo raz do tyzdna , pripadne by som maleho brala so sebou, ved vchod mozes upratat aj s dietatom v kociku...A otec deti je uplne nepouzitelny? Vobec ich nikdy nikde nezoberie?? Mohla by si to vtedy realizovat tu pracu..

denisa098
27. aug 2017

@bluka2 ako si moze vziat deti na strazenie ona,ked ich ma dost a jej muz pije??

katka253111
27. aug 2017

@mamina2388 aj syncek ide do skolky? Ci len dcerka? Ak nejde on, nechala by som aj ju, usetris...ak obaja...tak aku velkost ma dcerka? A topanocky aka vnutorna dlzka jedneho aj druheho... Pozriem ci nieco nemam

lukaskam
27. aug 2017

Pre drobca potrebuješ len overal alebo aj oblečenie? Odkiaľ si? Mam aj par veci tvojej veľkosti.

bluka2
27. aug 2017

@denisa098 Mne strazila 1 dieta zena, co si priniesla 2 vlastne deti. Co sa na tom konkretne neda?

lucia2207
28. aug 2017

Pošlite mi adresu niečo mám tak poposielam.

mamina2388
autor
29. aug 2017

Nežijem z ex už 2roky sme sami, a už mám snáď 10inzeratov 5ze hľadám prácu, a 5ze poupratuje,pomôžem v záhrade a takto dokonca som odhodlaná aj variť obedy alebo takto niečo no nič žiaľ a čo som chodila do mesta pýtať sa na prácu tak nikde nič, otázka ak mi zamestnávateľ povie že na dohodu môže vziať iba študenta to čo ho mám ísť z fleku zažalovať ja si myslím že s tým nič nespravím žiaľ nestastny rok na prácu a už ani len na cestovné by mi nevyšlo tak asi len toľko. Nechcem tu byť za zlú ale ja už som naozaj zúfalá,...

bluka2
6. sep 2017

@mamina2388 Daj link na tvoje inzeraty a povieme ti, v com je problem. Na urade prace ti neporadia, ako sa hlada praca? Lebo asi to robis zle. Ty sa mas pisomne ozyvat na inzeraty a volat skor, tak je vacsia sanc.
A aj v tvojom nastaveni moze byt problem. Zly rok? Rezignacia?
Covek sa citi omnoho lepsie, ked si zarobi sam, ako ked je odkazany na plienky z modreho konika. Tak sa nakopni a skus to este, ale najprv sa s niekym porad, ze ako na to alebo si to vygoogli na internete. Vysledok stoji za tu namahu

Strana
z2