BabyBrezza Formula Pro advanced - skúsenosti s prístrojom

katulienkakatulik
28. apr 2021

Dobrý deň, hľadám prístroj na výrobu mlieka a nasla som tento "mliekovar". Máte prosím skúsenosti s týmto prístrojom?

martina1201
28. apr 2021

@katulienkakatulik ahoj, predávala som ho v obchode. Nie je to zlá vec, ale skôr by som ju odporučila mamičke ktorá má viac detí, prípadne maličké dieťa od narodenia na UM. Nakoľko cena prístroja je dosť vysoká.

krisbar
28. apr 2021

@katulienkakatulik ja mam a je to parada!! Top stroj na ulahcenie materstva. Prave som v nemocnici s malym a neustale riesenie ci je vods dost tepla a kolko odmeriek....uz sa tesim fomov ked len stlacim gombik a hotovo. Ocenis najma v noci ked rozbita este budes musiet merat vodu, prasok a zohrievat. Mam od nich este aj prikrm var a som spokojna tiez.

krisbar
28. apr 2021

U nas to kupil manzel, lebo na UM mlieko sme prechadzali ked som este dojcila a zarabat ho bola jeho starost a povedal si ze "tak toto teda nie" aby on v noci riesil vyrobu prikrmu. Stlacis gombik a za 10s je vsetko hotovo!

katulienkakatulik
autor
28. apr 2021

@krisbar ďakujem veľmi pekne za info 😊 objednane, už sa teším, mam 2,5 mes.dcerku ktorú som dojcila iba mesiac a 1,5 mesiaca sa drbkam s teplotou UM...v noci je to fakt únavné... Tak som rada ze to uľahčí pripravu UM 😊

krisbar
29. apr 2021

@katulienkakatulik oooooh! Absolutne! Ja som od 2m davala UM, ma 6m a ten stroj je najvyuzitejsia vec u nas. Nas maly ked chytil "hladovy amok" tak si neviem predstavit, ze by som ho mala par minut pocuvat ako reve. A v noci ked od hladu zamrnka, ja bezim dole "zarobit mlieko aka stlacit gombik", manzel zatial vezme maleho na ruky. Ja pridem, maly za 10min vypije, 5min ukolise a spime. Nie je najlacnejsi, ale pre mna stal za kazdy cent! Ja sa cudujem, ze to mamicky, ktore maju financie este neobjavili. A UM sa zaraba aj do 2 rokov este na spanok, cize vyuzitie bude.
Treba si ho len dobre nakalibrovat podla typu mlieka - maju to na slovenskej stranke, ale aj poskytuju servis (my sme mali mlieko, ktore nemali v zozname kalibracie). A potom uz je udrzba a doplnanie fakt jednoduche.

katulienkakatulik
autor
13. máj 2021

@krisbar ďakujem veľmi pekne 😊 prístroj už využívame vo veľkom, je fakt perfektný 👍👍👍 som veľmi spokojná 😊

krisbar
13. máj 2021

@katulienkakatulik super! Nezabudnite ho dekalcifikovat kazdy mesiac. My sme zabudli a zacala tiect voda, ale po vycisteni to prestalo.

martinaju
19. dec 2021

Prosim vas viem si nadstaviť aj kolko UM chcem zarobiť? Viem, že na staršom bola možnosť len 150ml maly mi momentálne pije 200ml a teda by manzaujimalo ako to riešiťe keď mi teda príde 100 ml zbytočne vyhadzovať

krisbar
19. dec 2021

@martinaju ma mame taky model ze si mozes nastavit mnozstvo od 60ml do 300ml.

krisbar
19. dec 2021

@krisbar ja napr v noci zarabam prve pitie 240ml a druheen 210ml.

martinaju
20. dec 2021

@krisbar super už som našla to len ten prvy sa asi dal len na 150ml ale uz viem ze novšie modely to maju inak idem to kupit aj ked drobec ma 4 mesiace rano po prebudeni to bude velka pomoc a teda myslim že využijeme aj cez den 🙂

martinaju
20. dec 2021

@krisbar môžem poprosit foto ktorý máš ty? Ďakujem

krisbar
20. dec 2021

@martinaju ja som prestala kojit v 4m maly ma prave 14m a neviem si to vynahvalit. Najma v noci je to uzasne. Mame rekord ze od maleho zobudenia cez vypitie mliecka a zaspatie mame 6 minut 💪 berieme to aj na dovolenky. Pre mna kedna z top veci, ktore ocenujem ze vobec existuju.

krisbar
20. dec 2021

@martinaju tento. Da sa objednat z amazonu ale odporucam priamo zo Sk stranky, kvoli servisu a zaruke. Oni pomozu aj s nastavenim, kedze kazda znacka mlieka je v inom stupni. Mame s nimi dobru skusenost.
Od Baby brezza mam aj food procesor na prve prikrmy a tiez som spokojna.

um85
30. júl 2022

Dobry den prajem. Hladal som v nastaveniach Sunar - Premium alebo aspon klasicky Sunar, ale na stranke som nenasiel ziadne nastavenia. Nemate niekto skusenost s nestaveniami pre Sunar? Dakujem za odpoved

krisbar
30. júl 2022

@um85 kontaktujte slovenskeho distributora. Pomoze vam. My sme mali sunar AR a bola to tusim 4ka. Ale uz si fakt nepamatam. Vzdy nam odpovedali z tej firmy a poradili.

um85
31. júl 2022

@krisbar dakujem velmi pekne, vyskusam

heleyovapatricia
11. jan 2023

Ahojte mňa by zaujímalo, ak ešte funguje fórum. Kúpila som babybrezza pro advanced, máme mliečko nutrilon prosyneo ha. V ich nastaveniach čo sa má vybrať mliečko sú na výber: HA, prosyneo, prosyneo HA. Dalamsom teda prosyneo ha, a je tam nastavenie prášku 5. Ale keď som dala 5 a 150ml vody tak celkovo vo fľaši s penou bolo 190, keď som dala 4 bolo 170. Nerozumiem či sú to odmerky alebo čo to je. Ako si to mám nastaviť koľko odmeriek. Lebo skúšala som, že keď dám napr. 270ml vody či sa zmení nastavenie tých 5 na viac ale nie. Nerozumiem bojím sa aby som malej neurobila slabé alebo silné mliečko. Ďakujem 🙏

martinaju
11. jan 2023

@heleyovapatricia ja som im vzdy pisala na fb keďže naše mlieko mliečko som nevedela naist na kolkatku mam dať (nie nieje to počet odmeriek). Odpisali do apr minut.

krisbar
11. jan 2023

@heleyovapatricia tiez sme pisali distributorovi pre slovensko. Odporucam tiez ich kontaktovat.

heleyovapatricia
11. jan 2023

@krisbar kontaktovala som poradili 5 nastavenie ale mam pocit že 4 je lepšia.

krisbar
11. jan 2023

@heleyovapatricia v com mas pocit? Ved skus dat vodu odvazit a potom prasok podla odmerky a odvazit a potom to iste zo stroja.
Napr 2x odmerka plus 60ml vody. A odvazit to.

28romana9
11. jan 2023

@katulienkakatulik
Ahoj, malý bol od 2.m na UM . Kúpa tohto stroja bola tá najlepšia vec, čo sme mohli urobiť. V noci bol nepokojný a mlieko pýtal veľmi často. Nakúpila som fľašky, stroj dala na nočný stolík a bola to Max pomoc. Prečo si nepomoct, keď je taká možnosť.
Mali sme tento konkrétny https://www.obchodikpredeti.sk/papanie/550-baby... no už sa žiaľ nerobí . My sme ho doslova zodrali, vypouzivali. A myslím, že to za tu cenu stojí. Je to ozaj pomoc.

heleyovapatricia
12. jan 2023

@krisbar už keď dám len čisto vodu mi nadavkuje 160ml nie 150ml, tešila som sa naňho ale asi ho predám. Nedôverujem mu v tom že koľko dáva prášku. Malej som robila raz na 4 raz na 5, večer mi plakala asi ju bolelo z toho bruško aj zvracala od kedy som jej robila cez stroj za každým mliekom. Neviem či to z očkovania jej stále vyjde mlieko alebo zo stroja. 🙈🫠

heleyovapatricia
12. jan 2023

@28romana9 a aké ste používali mliečko)

28romana9
12. jan 2023

@heleyovapatricia France lait.

krisbar
12. jan 2023

@heleyovapatricia ak mas ten pocit, predaj. Ja som bola maximalne spokojna a aj baby co tu pisu. Ale odporucam.sa najskor poradit s oficialnym distributorom. Mozno si dala uplne zle cislo. Aj moj muz to raz meral a bolo to rozne, ale ja som tomu stroju doverovala a nehladala pricinu v nom ale v inom. Nas mal reflux, grcal stale kym nezacal jest viac, cize pricina moze byt rozna. Nam ten stroj tak zjednodusil zivot, ze mi asi nic ine ako doverovat mu neostavalo 🙂 Aj rucne ked jej to budes miesat to nikdy nebude rovnake, lebo vzdy bude par gramov a pat ml co budu inak. Skus este pred predajom sa poradit s odbornikmi. A mozno ti aj vysvetlia preco je to vzdy inak.

danyielli
12. jan 2023

prosim vas a do nadobky davate prevarenu dojcenecku vodu izbovej teploty?

martinaju
12. jan 2023

@danyielli do roka som davala prevarenu dojčensku vodu uz len neprebarenu dojčensku

martinaju
12. jan 2023

@heleyovapatricia tak v prvom rade sa treba riadit tym ake nadstavenie oni odporúčajú myslim že vaše mlieko by si si tam vedela naist aj sama. Za mna je to top vec a teda by aom povedala ze maly mi ovela menej plakaval ked som zacala robil mlieko zo stroja 🤷🏽‍♀️ Ale riadila som sa tym co oni navrhovali a nie ze raz som skusila tak a raz tak. Neviem ja by som na dietato neskúšala ale držala sa odporúčania.