Kŕmenie z fľaše
Ahojte, chcem sa spýtať mamičiek čo kŕmia z fľaše či všetky kŕmite len v náručí. Môj synček má totiž 1 mesiac aj tri týždne, má už asi 6 kíl a strašne dlho papá. Niekedy papá 120ml aj hodinu a ja som mala ešte aj k tomu problémy so zápästím. Je mi proste už teraz strašne ťažký, ruka mi meravie už počas prvých 10 minút. Je možné kŕmiť na posteli alebo v hniezde s nejakým špeciálnym vankúšom? Poraďte prosím niečo. Vopred ďakujem pekne
@veronika2025
ahoj, pokojne mozes babo aj položiť a tak kŕmiť. Ja kojim vacsinou len poležiacky. Nepotrebuješ speci vankúšik. Prvého syna som prvé 3 mesiace krmila z flase, v noci len polezuacky. Všetko v pohode.
Ja som si dala vankus a tak som ho kojila. Ked bol trosku vacsi tak v hupacom kresle. Mne bol tiez tazky. Alebo po leziacky. Len to som moc nechcela kvoli refluxu.
Kludne poleziacky na kojo vankusi alebo v lehatku vajicku...
Hodinu???moja vyrastla na flaske a nikdy hodinu necucala to si skor cumel s toho spravil
vankus si daj pod maleho. akykolvek, urcite to ocenis, ved ho nemusis cely cas, kym papa, drzat na rukach.
Ved si daj normalne maleho na kojaci vankus a tak ho k sebe pritul a daj mu flasku... tazky este len bude o par tyzdnov ;)
@anjelicek26 Ide o to že ja nemám vankúš na kojenie a preto potrebujem poradiť že aký alebo tak. Keď tak dlho papá aby sa mu možno lepšie ležalo a nepapal tak dl
@veronika2025
ahoj, pokojne mozes babo aj položiť a tak kŕmiť. Ja kojim vacsinou len poležiacky. Nepotrebuješ speci vankúšik. Prvého syna som prvé 3 mesiace krmila z flase, v noci len polezuacky. Všetko v pohode.
@svetlonos Momentálne krmím po ležiačky ale chcem skúsiť nejaký vankúš alebo niečo aby sa pohodlne a trochu rýchlejšie napapal a aby to bolo pohodlné aj pre mňa
@veronika2025 Baby a píšete mi tie ktoré krmite z fľaše? Lebo podľa mňa je kojenie a kŕmenie z fľaše veľký rozdiel. Mimochodom reflux nemáme a negrcká len si robí strašne veľa prestávok a pomaličky cuca
@anjelicek26 Ide o to že ja nemám vankúš na kojenie a preto potrebujem poradiť že aký alebo tak. Keď tak dlho papá aby sa mu možno lepšie ležalo a nepapal tak dl
@veronika2025 nepotrebujes vankus na kojenie. Staci ti hocijaky pohodlny. Mne napriklad ten na kojenie zavadzal. Pouzivala som obycajny.
Ja som nekojila. Teda len chvilku.
Ake ma mlieko? Mozno mu tazko ide cez cumel. Alebo rychlo. To uz si musis odsledovat.
@svetlonos Momentálne krmím po ležiačky ale chcem skúsiť nejaký vankúš alebo niečo aby sa pohodlne a trochu rýchlejšie napapal a aby to bolo pohodlné aj pre mňa
@veronika2025
vankúšom neovplyvnilo dĺžku kŕmenia zial. Ono tie prve 3 mesiace su narocne, kým sa niektoré babatko rozkoji ci rozpije z fľašky. Ešte jeden typ - skus dat skontrolovať uzdicku pod jazykom, mali ju krátku dve z našich detí. Po prestrihnuti sa to polepsilo.
Cho do obchodov a tie kojovankuse si tam vyskúšaj, ci ti vyhovujú. A ked krmis z fľašky tak dlho, podloz sebe ruku nejakým vankúšom 🙂. Drzim palce a prajem veľa trpezlivosti.
Po 3 mediaci sa to uz vacsinou polepši.

Ved si daj normalne maleho na kojaci vankus a tak ho k sebe pritul a daj mu flasku... tazky este len bude o par tyzdnov ;)