icon

Musí si bábätko na umelom mlieku vždy odgrgnúť?

melissa_19
10. feb 2025

Ahojte, moja mala ma mesiac, pije zväčša 60ml niekedy 90.. väčšinou každé 2-3krmenie. Hlavne v noci si nechce odrgagavat môžem robiť čo chcem, striedať polohy ale chcem aj celú noc. Nič.. sem tam 1-2 odgrgnutia. Alebo počas jedla.. moja otázka znie či si po jedeni musí výhradne odrgnut alebo stačí počas jedenia prípadne nemusí?

sovicka94
10. feb 2025

@melissa_19 Ahoj urcite ju ani seba v noci netrap s odgrgnutim, keby potrebuje ona to da najavo ze zacne sa mrvit alebo plakat ale ak vypije mliecko a krasne zaspi tak ju nechaj spinkat. ak mozem poradit kup si na noc o cislo vacsiu plienku a ani ju neprebaluj pokym sa nepokaka.

really8
10. feb 2025

@melissa_19 nemusi, ak si negrgne do 5 minut odkladam

melissa_19
autor
10. feb 2025

5:30 posledné krmenie bez grgnutia, o 7mej ju začalo napinat ťažko si grgla 2 krát.. Ešte sa jej chce ale nedá sa jej

really8
10. feb 2025

@melissa_19 nosis na tygrika?

melissa_19
autor
10. feb 2025

@really8 ano, aj na pleci aj po sediacky aj sa prechádzame hladkam tlapkam.. Aj na kolene je položená alebo len tak opreta o hruď skúšame to aj 20 30 minút..

tiezjedna
10. feb 2025

@melissa_19 naše deti negrgali. Ani jedno. Iba sýn výnimočne.

tramtada31
10. feb 2025

Nemusi, pokial nemá ťažkosti. Tvoje dieťatko však vyzerá, že pravdepodobne potrebuje

rybkoava
10. feb 2025

Naša si vždy grgla, keď sme ju dali klasiky na pleco a sme sa s ňou trošku prešli.

really8
10. feb 2025

@melissa_19 tak ju nenos na pleci ani po sediacky. Iba na tygrika.

laskonka_lasky
10. feb 2025

Ja som staršie dieťa v noci nedávala grgať, počkala som pár minút nič sa neudialo,šup do postielky 🙂 naštastie som s ním nikdy nemala problém.

lucia13022023
10. feb 2025

Nemusí

vanesa0920
11. feb 2025

@melissa_19 moja mala spava od 1. mesiaca na brusku kvoli bolestiam, ked si negrgne na mne, dam do postielky na brusko a za chvilocku si grgne, dame cumlik a spinka dalej. mozno ked bude na pevnom na brusku si grgne, mozete vyskusat

melissa_19
autor
12. feb 2025

Skúšali sme všetko čo ste radili, je pol 4 ráno a znova tie isté trampoty. Odgrgnut nie na mne je kľudna spinká a vyzerá to ze ani nepotrebuje v sekunde ako ju položím (aj vyvysene) začne sa pucit krcit napinat sa zdvihnem ju a sme tam kde sme boli

jancejance
12. feb 2025

@melissa_19 má to od narodenia alebo až teraz? ake mliecko pije? Ako dlho ho máš otvorené? Ako presne ho pripravujes a pouzivas dojčenskú vodu alebo pretváraš? Z akej fľaše pije? Lepšia by možno bola antikoliková, kde cez ventil vo fľaši ti časť vzduchu ti odchádza. A akej polohe ti spi? Nemôže mať reflux?

melissa_19
autor
12. feb 2025

@jancejance ešte ma teraz napadlo, ma pekne vetry že či nemôže vzduch odchádzať tade a relatívne nemá takú potrebu so potom odgrgnut? Ma to v podstate od 2 týždňov kedy sme ju prekrmili. Bebu suprime pro asi 4 dni dojcenska prevarenu z Nuk Fľaše je antikolikova väčšinou na chrbate pravdepodobne nie negrcka