icon

Prečo ženy zastavujú laktáciu a dávajú umelú výživu?

23. nov 2025

Rozumiete tomu, ak sa nejaká žena rozhodne svoje dieťa nedojcit a dávať radšej UM? Lebo ja nie 😀

anonym_1a050c
23. nov 2025

Môžu byť na to dôvody, takže nejde o to ci tomu rozumiem ja ale či rozumie tomu dotyčná matka

marhulka13
23. nov 2025

@anonym_autor a prečo to teba zaujima, čo ktorá žena robi a a ako sa rozhodne? UM nie je otrava

anonym_c5f4a5
23. nov 2025

@anonym_autor ano chápem nevidim na tom nič zle… menej starania o druhych 🙂…

anonym_7f6219
23. nov 2025

rozumiem, mne kojenie nebolo prijemne, plus som stracala mlieko a dieta bolo hladne a nervozne, UM odbremenilo od starosti

1sally12
23. nov 2025

Áno

amelie2017
23. nov 2025

4 mesiace odsavanie kazde 2-3 hodiny, hyperlaktacia, poriadne som sa ani z domu nepohla, neuzila ani starsiu dceru, ani novorodenca. Len odsavala, odsavala, umyvala, odsavala...Neustale zapaly prsnika, ktore pretrvavali 2 roky skonceni laktacie a vyustili do operacie. S revom som sla na gyndu, nech to uz skonci. Ano, bojovala som aj s tym, ze som zla matka, ze mu idem davat umele, ze mu nebudem davat, to najlepsie. A to presne kvoli ludom, ako si ty. Ktori sa staruju do toho, do co ho im je prd.

anonym_728aee
23. nov 2025

@anonym_autor radšej sa staraj o svoj život a nie do druhých. Každý sa rozhoduje tak, ako mu vyhovuje.

petronellla87
23. nov 2025

@anonym_autor v pohode, nemusis rozumiet vsetkemu

vkatush
23. nov 2025

Áno, som jedna z nich, takže úplne rozumiem.
Čomu však nerozumiem sú ľudia, ktorí si myslia, že sa môžu starať do života, zdravia a tela iných (a hlavne cudzích) ľudí.

patta89
23. nov 2025

Rozumiem....ja som svoje obidve deti kojila 1r3m, ale keby chceli hned od narodenia pit UM, tak by som s kojenim na zaciatku skoncila.

autor
23. nov 2025

No aspoň, že ste si ripli a potom, ze kto sa stará do druhých. Ja som na nikoho neutocila priamo, na rozdiel od vás.

veronikah96
23. nov 2025
@anonym_autor

No aspoň, že ste si ripli a potom, ze kto sa stará do druhých. Ja som na nikoho neutocila priamo, na rozdiel od vás.

@anonym_autor a potom na čo tá otázka do fóra? Snáď je voľbou každej ženy ci bude kojiť alebo nie. To,že tebe to nedáva zmysel neznamená, že pre danú mamu to nemá zmysel a robí to z nejakého konkrétneho dôvodu či uz osobného alebo zdravotného. Jednoducho je to každého osobná vec a tak ako by do toho nemala kecať a starať sa celá okolitá rodina, tak už vôbec nie cudzí ludia. Na čo zbytočne podnecovať diskusie,kde sa len ženy rozdelia na 2 tábory a veľa matiek sa akurát zdeptá...

marhulka13
24. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor zlataaaa, zalozis tému, kde si kopnes do nedojciacich matiek a potom obvinis ostatné zo zlých reakcií. Ty si vážne srandovna osoba