Čo pomôže 16 mesačnej dcérke proti zapekaniu?

mamjka
5. nov 2013

papá všetko zeleninu a ovocie má veľmi rada ale aj tak už asi 4 dni má tvrdú stolicu a keď kaká tak ukazuje že ju bolí bruško 😒 ....môže to byť spôsobené že ma veľa železa v krvi?(železo jej nedávam ale má ho veľa) čo pomôže?a čo jej vôbec nedávať aby som to ešte nezhoršila?

ichbinich
5. nov 2013

Klasicke zapekacie potraviny su ryza, varena mrkva, banan.
Skus vyradit a zarad slivky, slivkovu stavu, ovsene vlocky alebo odvar z nich.

zutera
5. nov 2013

I moje skoro 16měsíční dcerka trpí teď na zácpu. Vařím ji polevky a ovesnymi vlockami.Je velmi chutná. U nás zjistili intoleranci na obyčejné mléko a museli jsme znovu začít kupovat umělé.Proto ta zácpa.Asi bych i hledala příčinu.

zdravieapriroda
5. nov 2013

Ja mám pozitívnu skúsenosť s produktom Emulips od firmy OKG. Možno ste už o nej počula. Ide o prírodné produkty a práve Emulips má u maminiek dobré odozvy, najmä v súvislosti so zápchou a boľavým bruškom u detičiek. Dieťatku dajte 5 kv. pri jedle 2x denne. Je vyrobený z rastlinného repkového oleja a prispieva k správnej funkcii pečene - s ňou súvisí aj metabolizmus a využiteľnosť železa v organizme- a žlčníka, ale prispieva aj k správnemu stavu sliznice hrubého čreva a podporuje pohyby čreva. Samozrejme ako napísala pani predo mnou vhodné sú ovsené vločky a dostatok tekutín.
Moja osobná skúsenosť s produktami OKG je naozaj skvelá. Ak by Vás niečo zaujímalo - ZDRAVIEaPRIRODA@centrum.sk