Mliečko Beba hypoalergénne

pepusa1
29. aug 2012

Ahojte presli sme na toto mliecko lebo nas velmi zapekalo teraz mame zelenu stolicu a aj tak nekakame pravidelne mate dakto skusenosti?na krabici je napisane ze to moze byt ta zelena stolica z toho mlieka dr.ale povedala ze zelena stolica nema byt tak ja neviem uz

sisaha
29. aug 2012

@pepusa1 Beba HA zvykne sfarbit stolicu do zelena..Ak nie je spenena, nezapacha, dieta nema bolesti bruska a mliecko malej vyhovuje, tak v nom mozte pokracovat..

eemmaa
29. aug 2012

To je normálne aj my máme zelenú stolicu a dr povedala, že to je normálne pri HA 🙂 takže kľud 🙂

pepusa1
autor
29. aug 2012

ale ani nekakame kazdy den dneska po troch dnoch vetry ale ma a ked sa teraz vykakala tak to bolo tuho zelene

iwusca
29. aug 2012

@pepusa1 aj moja mala bebuHA a kakala nazeleno 😀 a cim bola starsia,tym vacsie "bomby" to boli 😀

mata32
5. sep 2012

Ahojte baby, aj moja mala kaka nazeleno🙂 ale moja lekarka vravela ze je to normalne ked sa prechadza z materskeho mlieka na umele. Ja uz jej davam len umele. Pokial nema teploty a neboli ju brusko tak je to v norme. Vravela mi ze je to preto lebo tie umele mlieka neobsahuju ziadne enzimy a tym padom je tazsie ho stravit narozdiel od materskeho mlieka. Inak aj moja mala kaka kazde 3 dni ale medzitym poprdkava a to znamena ze crievka jej pracuju.
V kazdom pripade, ja pouzivam ine mliecko a mam jednu skatulu nestle beba ha pre (co sa pouziva od narodenia) 600g balenie ktore podarujem. Je kupene v nemecku kedze tu aj zijeme a kupil ho manzel omylom🙂))
Ozvyte sa ak mate zaujem, skoda ho je nevyuzit. Poslem postou zo sk.