Ahojte, ak ste si davali niekto nedavno zubny strojcek, kolko vas to vyslo? Myslim pre dospeleho. Zaujima ma cena aj Invisalign aj klasickeho. Dakujem za kazde info 🙏 Chcem si urobit nejaky prehlad, v akych cenach sa to pohybuje.
@barcinka13 Dakujem, ale pytam sa v Michalovciach 😃
Invisalgin v Prešove, Doktor Schilla 3800
Aha pardon to som si nevšimla
Invisalgin v Košiciach 2900 Eur
Dakujem zienky, ale pytam sa na Michalovce 🙈😂
Najlepšie je kontaktovať priamo ambulanciu, spravia liecebny plan a cenu, moze byt individulana podľa potrieb pacienta
@trgypadl Najprv si chcem urobit prehlad. Nie je v mojich moznostiach obehat vsetky ambulancie 😃 Nie som z Michaloviec. Chcem si porovnat ci sa ceny v mestach lisia. Len zatial sa mi nikto z Michaloviec nevyjadril 😃
Trebalo napísať do otázky mesto,lebo tie blchy hore nečíta nikto😁
Ja som z Michaloviec. Chodím do Prešova. Tu invisalign nerobi nikto. Klasický na horné + dolné mi pri bývalej autobuske napočítali na 2500.
@luciad7 Fakt? Ja som nejake kliniky nasla, tak som ratala, ze to robia. Chcela som si porovnat ceny. Ale 2500, co si pisala je super cena. Napises mi, prosim, ako sa volala klinika? Vobec to v Presove nepoznam 😃
@luciad7 prosím ťa, pri tom neviditeľnom strojčeku treba aj ťahať zuby ?
Ahoj, ja chodim na fixny strojcek do humenneho. Som sice z Mi ale predtym som chodila k Palovcikovej a nebola som spokojna...cenovo to je uplne paradne. Jedno zuboradie 250 eur a kontrola 20...ak mas hore aj dole tak spolu 40. Caka sa u nej sice dlhsie ale raz za 2 mesiace to prezijem...
@jenn25 Ahoj, vdaka za info 🙂 Ja nakoniec nemozem mat klasicky kvoli hlbokemu zhryzu, ale som objednana na neviditelny, ale nie Invisalign, ale Starlynr, tak uvidim, co to bude.
Tak drzim prsty 🙂
Spark neviditeľný necelých 4000€.
Ja som sice ba, ale starlynr 3500€ ale mala som zlavu 1000€ ked mali akciu.
@sandrasstini dobrý deň, môžem sa prosím spýtať, kde v Bratislave ste si dávali strojček robiť? Máte ho na hornu aj dolú čelusť? A akú dlhú liečbu? Ďakuje.... rozhodujem sa pre neho tiež
@m_ajulienka ahoj, ja som v petrzalke u dr. martin na antolskej
Vyslo ma to 3500€ so zlavou 1000€, ked bola akcia som to vyuzila. Nemam invisi ten vysiel o 1000€ viac mam starlynr
Mame aj hore aj dolu, zatial mam 37 dlha a menim kazde 2 tyzdne, toto vychadza na daky rok a pol a potom uvidim ci este budeme nieco korigovat
Kamoska ma invisi od mudr. gogu tusim, ju to vyslo 4000€
Mala som termin konzultacie az tam ale dali mu ju az o dake 4 mesiace, tak som sla k martinovi. Zatial spoko, jedine co mi troska vadi ze nehovoris s lekarom, ta navrhne len plan a na kontrolach su vyskolene sestricky alebo co to su.
@jenn25 Ahoj, ako sa vola klinika kam chodis ? dakujem
@nikoleta999 ja chodim na polikliniku k doktorke Sotakovej
@jenn25 dakujem
Dievčatá pri tom neviditeľnom strojceku vám ťahali zuby ci nie ?
Mne na fixný strojček treba ťahať 4 zuby, toto ma odrádza.
@modrymotyl8 aj mne vytrhli,vsetko ok
@trgypadl ale aj pri neviditeľnom strojceku treba ťahať zuby ?koľko zubov ti vytiahli ?
@modrymotyl8 asi to je pri neviditelnom individualne,neviem zatial co poznam netrhali zuby pri nom.
Mne tiez 4 ,horne a dolne 4ky