Ako použiť výstuž do plaviek?
Zdravím, poprosím o radu.existuje sposob ako použiť daku výstuž do plaviek?mam cele plavky a dekolt vyzerá tak neforemne....da sa tomu dáko pomôcť?
Tie co máš, jedine dat presit krajčírka, nech vsije výstuž. Ale to neviem,ci sa finančne oplati
To už radšej kúpiť nové plavky s vystuzou, ja mám také, akurát že tá výstuž dlhšie schne potom.
Kupit nové vystužené. Ja som kúpila cele vystužené formujúce pred rokmi v tescu a bola to kúpa storočia pre mňa.
@ada7777777777 daju sa kupit v galanterii. Ale vsit ich treba tak, ze sa z vnutornej strany v oblasti prs prisije dalsia dvojvrstva tensej plavkovej latky a vystuz sa vlozi medzi tieto druhe dve vrstvy. Ako do vrecka. Aby na vrchnej latke nebolo nic vidiet. Nemozes to prisit priamo o nu.
Ani prisit priamo tu vystuz o plavky. Pri natahovani plaviek by sa mohla poodtrhat.
Ak mas plavky nejakej farby, najskor budes mat zvnutra plavkovinu inej farby, lebo taku istu asi nezozenies. A treba pozor pri tom na pripadnu presvitnost vrchnej vrstvy, ked sa namoci. Aby tu vsitu vrstvu nebolo vidiet.
Tak pokial tieto plavky nie su pre teba dolezite, radsej si kup ine, uz vystuzene. Bude to lacnejsie a jednoduchsie.
Z praktickej stranky potom pri kupani rataj s tym, ze vystuz po vylezeni z vody treba zvlast silno vyzmykat do uteraka, lebo inak schne dlhsie. Najlepsie aj 2x po sebe. Aby si nemala prsia zbytocne dlho vo vlhku. A ked budes cez seba chciet hodit tuniku, ze niekam idete (do baru, stanku, mesta) sa prejst, ci kupit si daco zjest, aby si nemala v oblasti prs dva mokre flaky.
@moonlight1210 ...no zrejme je problém v tom, že som kupila trošku väčšiu veľkosť. V každom prípade ďakujem pekne za cennú radu.

Kúpiť si iné plavky, ktoré sú ušité inak. Existujú aj celé plavky s vystužený dekoltom. Ja mam také a dokonca z Aliexpress a sú super.