Ako prekonať strach dať sa do plaviek po dvoch pôrodoch?
Ahojte mám po 30tke prvýkrát idem k moru. Veľmi som sa tešila pri výbere vybavovaní teším sa keďže sa tešia aj deti pomaly robím prípravy. No prepadá ma hrozné zúfalstvo a depka keď došlo k plavkam. Ideme na 2 týždne treba mi ich viac no dobre padnuce som našla len dvoje. Necítim sa že moja postava je na plavky. Mam za sebou 2 pôrody brucho takmer nemám no nohy mam aké mam nakoľko sa mi nalievaju (čakám na termín na cievne) mam áčka prsia a cítim sa hrozne nepomerne a neesteticky. Viem ze to nie je podstatné a ze to nikto nerieši. No ale kvôli sebe, nedokážem si predstaviť ze sa takto v plavkách vyvalim na pláž. Necítim sa vôbec komfortne.. Viem ze nikto nie je dokonalý a každý tam ide aby sa zabavil a oddýchol no aj tak. Nikdy som nechodila na plavárne na kúpaliská k vode. Neviem plávať a v plavkách sa cítim nesvoja. S týmto som pri výbere dovolenky neratala neriešila som to. Chcela som sa nejak dať do formy ale žiaľ prišli veci ako to ze som otehotnela a následne potratila a uvedomujem si ze postava je nepodstatná ze som si prešla čím som si prešla.. Neviem to v sebe premôcť. Cítim sa sexy a sebavedome keď som pekne oblečená upravená a cítim sa sviežo. No v plavkách vidno všetky nedokonalosti vŕšok nespraví pekný dekolt z ničoho a gatky ukážu tiež viac než zakryjú. Zbláznim sa, musela som sa z toho aspoň vypísať
Prosím ťa to nerieš nikto ťa tam nepozná a keď tam uvidíš niektoré obézne ženy v dvojdielnych plavkách budeš sa cítiť ako modelka
preco si kupujes dvojdielne plavky keď mas zo seba mindraky??
Pozri si laskavo majú rôzne plavky na rôzne postavy možno sa budeš cítiť v nejakých aj ty krásna. 🩷
Kúp si tankiny alebo burkiny s krátkym rukávom a šortkami a budeš sa možno cítiť lepšie - možno ich ani nepoužiješ a vezmeš tie iné ale možno ti aspoň na psychike pomôžu, že máš aj to, keby si mala fakt stres mať 🙂
Vies co, mam to rovnako a to s velkym nadhľadom si teraz poviem, nie som na tom zle.. ver mi, ako sa my zeny vidíme, tak nas chlapi vobec nevidia.. Pripadam si vela krát neatraktivna a potom sa nahodou dozviem, ze tomu som sa pacila.. Tomu... A divim sa ako puk, ze ja? Hold my zeny sme na seba velmi náročné a muzi a dokonca ani ine zeny nas takto nevidia.. Hoci som ako ty a teraz ti tu mudrujem, ale naozaj toto je len v nasich hlavách 😃😅
Ja som si tento rok kúpila celé čierne plavky prsia mi ide vytlačiť von, ale brucho stiahnu😂stehná mám veľké aj celulitídu.Pribrala som a muž, keď ma videl v kabínke v tých plavkách tak sa smial, dcéra doma skonštatovala, že mám ešte pár mesiacov niečo zo sebou spraviť😉
Kúp si pekne plavky kde sa zvýrazní vrch nejaké volany, push-up a nerieš to.Tiez nosím také pareo, alebo košeľu nad kolená.Co už a ako píšu baby sú ženy, ktoré majú bordove strie, jazvy po operácii, veľa kg nadváhy chlapi ani nehovorím.Uzi si to, že si zdravá, že tam môžete ísť atď...po prvom dni tá ten ostych prejde
@purple_wolf jednodielne sú väčšinou bez možnosti vložiť vypchávky a v takých vyzerám ešte horšie ako v dvojdielnych. Brucho mam pekne a mam aj piercing Tak túto časť tela rada ukazujem 💜 aspoň dačo teda
Keď budeš na smrtelnej posteli,budeš si vyčítať, že kvôli takej malichernosti, si nešla na pláž. keby máš v tej chvíli vrátiť čas, sebavedome by si sa po pláži pohybovala s bolo by Ti úplne jedno,ako vyzeráš.
Ak Ťa to upokojí, vyzerám oveľa horšie než Ty.
Uži si to, prajem peknu dovolenku!
Predpokladám, že manžel vie ako vyzeráš v spodnom prádle a aj bez neho. Deťom je to jedno. Ty samu seba poznáš tiež, tak čo riešiš? Druhých ľudí, ktorých stretneš prvý a poslednýkrát? Ale prosím ťa, riešiš totálne blbosti. Druhým je úplne ukradnuté, že nemáš brucho po dvoch deťoch, že tam máš piercing, že máš nohy opuchnuté a koľkatky máš prsia. Všetkým je to jedno. Teš sa, že vôbec na nejakú dovolenku môžete ísť
ja neveim, mne na 2t v klude stacia aj dvoje plavky.. na co by mi bolo viac :D
Ale k veci.. k tym obavam? nemas co mat obavy, aj keby si neviem kam isla, ver ci nie, nik nie je zvedavy ako vyzeras, po 2 detoch to urcite nie je ziadna katastrofa, nalievajuce sa nohy = stava as a na cievnom mozno ani nepomozu, NA cestu skus stahujuce pancuchy a potom to vyplavas v mori.
Predstav si ze taketo mindraky ma dajme tomu kazdy druha zena co ide na tu plaz, realne kolkozien si obzeras a kritizujes na plazi? No ja nula a s tym mojim pupkom... za dva dni som aj v bikinach a kaslat na vsetkych :DDD vyplavam sa, vytesim sa v mori, opalim sa do cokoladova a hned mi nalada stupne :D Podla mna tu zlu postavu mas aj tak, iba v hlave...
Pridávam sa k väčšinovému názoru - nikto ťa nebude sledovať - či už stehná, prsia, či brucho s piercingom, ľuďom je to uplne ukradnuté. Dvojo plávok ti bohato stačí, či ideš na týždeň, či mesiac, kúp si na ne niečo na pláž, tak ako tu baby radia. A mňa by tiež oveľa viac trápilo, že idem k moru a neviem plávať ako to, či si niekto bude obzerať moje nedostatky.
Tiež to niekedy riešim v hlave a potom si spomeniem na ženy na plazy a zasmejem sa. Neboj nebudeš jediná...bude tam kopec žien s nedokonalou postavou a budú si užívať. To čo vidíš v telke nie je realita.
Užívaj si ten čas, opaľuj sa, kúp sa, jedz, pi, zabávaj sa...to je hlavný zmysel dovolenky !
Tak ako príde čas dovolenky, tak aj odíde a jediné čo si zapamätaš su zážitky.
Ty tam nejdeš loviť chlapov...ale užiť si.
A ináč dôležité je ako sa predvedies a nie ako vyzeráš.
Sebavedomá žena, ktorá sa prijala a vyžaruje pozitívnu energiu je rovnako príťažlivá.
Kúp si šatku na uviazanie na bedrá a zakryjes nohy.....ale ja by som ti radila skôr opaľovať nohy, hneď budú krajšie hnedé.
Som moletka a tiež som mala obavy po 3 deťoch káže sa narodili cez 4200 ...
Ale keď som prišla na pláž zistila som že som najstihlejsia 🤩 pozdravujem odvážne dôchodkyne...
Nerieš a uži si dofcu
Vyhoď to z hlavy. Väčšina ľudí na pláži majú priemerné postavy. Sem tam sa nájde nejaká kočka alebo mladí vyseksní chalani. Fakt sa netráp. Nikoho nezaujíma, ako vyzeráš v plavkách. Ver si! Buď rada, že si zdravá a že môžeš byť pri mori.😉
Nemám ani deti a "telo do plaviek" som nikdy nemala 😂 ale už keď som tam, vôbec to neriešim

Píšeš "viem, uvedomujem..." ale nevieš a neuvedomuješ si, že každý sa na teba na pláži vykašle. Každý tam bude riešiť sám seba, oddychovať, kúpať sa... Fakt si každému ukradnutá 😏