Ako rozoznať originálnu Guess kabelku od napodobeniny?
Ženy, poraďte. Dostala som od švagrinej kabelku. Podľa mňa je to fake. Viem, že darovanému koňovi na zuby nepozeraj, ale mne sa strašne priečia fejkové kúsky. Radšej mať lacnejšiu neznačkovú vec, ako sa pýšiť falošnou značkou. Nechcem ju uraziť, preto by som sa chcela poradiť, či ide o originál, alebo fake. Pôsobí na mňa lacno, aj keď má všetko, čo originálna Guess kabelka má mať, podšívka, rovné šitie, QR kód s odkazom na stránku Guess. Tento model je aj na iných stránkach, avšak už väčšinou vypredaný. Má ju niekto doma? Poraďte, na čo sa ešte pozrieť?

ked sa ti nepaci, vrat ju svagrinej alebo ju predaj, zbytocne budes nad tym stale polemizovat 🙂
Ako prada z višu :D
urcite nebude original za 5korun, ved na bazari mas ich kopu za 20ku, ked ti je vela 124e drobne na kavu 😀
@procrastique presne 🤭👌🏻
Tato znacka posobi lacno, nech je to cokolvek, ci oblecenie alebo kabelky. Ja mam o nich napriklad satku, tam nie je vobec vidno, ze je to Guess len na spodku je napis a ta je v pohode. Pri cene tychto kabeliek v outletoch alebo na webovych strankach ako je About You, Zalando, Zalando Lounge alebo Bestsecret nie je vobec potrebne fejkovat.
Guess je predražený shit a ešte aj kopíruje Pradu. Ale táto kabelka sama o sebe nie je škaredá, keby bola kožená tak ok. Ale Guess má minimum kabeliek z pravej kože, väčšina je umelá koža, ktorá pôsobí ako guma - lacno. Čiže chápem tvoju dilemu ale je to originál 😃 ak sa ti páči výzorovo tak ju nos.
A čo sa týka švagrinej- pre toto by som nikdy nikomu nekupovala ako darček kabelku. Väčšinou sa človek netrafí do vkusu a ešte je aj obvinený, že kúpil fejk😃
Mne sa paci , za 30e kupim 😅😅😅
Tak kludne ju mohla kupit za vyhodnejsiu cenu. Akcie su vkuse, takze podla ceny sa nemusis orientovat.
Ja som raz videla video od nejakej ceskej youtuberky z USA, bola v nejakom obchode s "rozlicnym tovarom" a v oddeleni odevov boli kabelky Guess v takych tych kosoch pohadzane za 5 dolarov vo vypredaji, alebo take nieco. Tu sa za tym idu zeny "zabit" a tam to bolo ako smetie... Ale nic v zlom, len si na to vzdy spomeniem, ked vidim tuto znacku.
@tundra 😁. Sama Birkin povedala, že si tento model , mimochodom po nej pomenovaný, nemôže dovoliť . Zas Hermes…. No nekúp to. Takéto značky sa “fejkuju” .. aby sa im to oplatilo
@gabrielkaa netušil som,ze sa ceny kabeliek pohybuju v takych sumach..
@tundra jojo...a take sa fejkuju. ale tie fake stoja tiez pekne tisice. lebo su vyhotovene z takych istych materialov a velmi precizne ....ale tam uz vies, ze si kupujes fake za par tisic 🙂. celkom pekny biznis.
Len si ju nechajte, tento rok že budú moderné kabelky takýchto netradičných tvarov.
Ja som raz tiež dostala kabelku Guess, ale svetlohnedú s takým ich vzorom a je veľmi pekne tvarovaná, a veľkosť taká menšia, ale má veľa priehradok, aj to kovanie na rúčky je pekné pozlátené, aj nápis je bez toho výkričníka a taký prívesok G. Aj materiál je taký tvrdší, celkom vyzerá kvalitne.
Este som od tejto "znacky" nevidela nic, co by neposobilo lacno.
@la_dolce_vita zalando predava normalne originaly, ale guess je proste taka znacka, nizsi segment. Cize tam ani nema byt aka rec o nejakej velkej kvalite
@kiki68 to ja ani netvrdim 🙂
@la_dolce_vita ja mam kabelky to zalando Lounge a zalando tu z AT, kvalita je zodpovedajuca tej v obchode, nemaju ziadne kazy. Guess je taky… je to taka masovka, hlavne oni isli za 15 rokov dole kvalitou.
Za mna Guess jeden gyc a nekvalita. Ako kabelka tvarovo je pekna, nos ju. Vobec by som to neriesila aj keby je to fejk 😀 neni to kabelka lv za 2000€ a vyssie ze by ti malo vadit ze nie je prava
@wilkova to je pravda ale aj o inych znackach ako tommy,ck, ralph atd v usa to stalo par supov aj znackove kabelky co tu stali 300€ tam boli za 50€ a pod.
@kiki68 na bezne nosenie mi Guess nevadi, do prace nosim drahsiu MK a uz som to tu raz pisala, Coccinelle sice krasna, ale ako nova nevydrzala cestu na stretavku, spony sa postupne odlomili vsetky, takze sklamanie a to mi synovia tiez kupili v AT ako darcek k jubileu.
Guess je kolotocarina, ja som napr 20r dcere guess kupila v zlave z 200 na 95 pod stromcek, nech zije ,nosi ju jak Birkinku 🤣 ale okolo koze to ani nebezalo
@la_dolce_vita vzdy sa moze stat, zatial som mala stastie v tomto smere. Ale ten Guess mi dojde no taky nic moc, to keby z toho nieco odpadne, tak mavnem rukou 😂 Hoci mam od Guess dve tricka, maju asi 14 rokov, to na tom stale drzia tie glittre.
Ale ved Guess nie je luxusna znacka. Stale ma vyrobky co posobia lacno. To je predrazena fast fashion moda
Guess nerobí len kožené kabelky, mám Guess kabelku originál a nie je kozena
To nie je nejaká extra značka.
Inak vo výpredaji ku kúpiš aj za polovičnú cenu
@sono2 robia aj kožu,ale tie kabelky stoja vyše 400 eur....tie okolo 150 eur je umelý materiál a.clovek platí za značku
Väčšina guess nie je kožená..resp neviem či som koženú videla vôbec..rovnako aj veľa kabeliek Calvin klein alebo aj Armani exchange..sú to len “známe” znacky, ale nie veľmi kvalitne..aj tenisky Calvin klein čo som mala neboli kozenne a nevydržali ani rok poriadne..takze radšej kvalitne kožené..ak chces peknu koženú kabelku kuk značku loro oro..resp je to aspoň môj styl, ja mám veľa coccinelle, ale toto je take cenovo dostupnejšie..nemám ale odskúšané zatial..planovala som si kupit pri nástupe do prace z materskej, ale som opäť tehotna, tak som si kúpila coccinelle ruksak😀ten viac využijem pri dvoch deťoch
Ten zips už sam o sebe pôsobí lacno. Je to fake
Bol k nej aj dust bag? To je to vrecko, v ktorom ju treba skladovať. Pri lacnych fake niekde z Turecka nieje. Guess sa sa bežné kúpiť aj v second handoch, dokonca aj s visackou, v zahraničí to je bežne dostupná značka

@procrastique A táto konkrétna stojí 125€. Nechápem. Vyzerá strašne lacno. 😳