Ako si vybrať správnu veľkosť siloniek pre moletky?
Ahojte, nerozumiem silonkovemu čislovaniu. Mám 50 kg, 175 cm a kupujem si silonky XXL, aby som nemala rozkrok v polke stehien a netlačili ma v páse. Prídu mi akurát, a neviem si predstavit ako sa do tých istých siloniek môže zmestiť, človek reálne veľkosti XXL.
Raz som si objednala M, a ani som ich neobliekla. Ako to funguje? Irituje ma to.
@lunademonica fasa problemy :D
Mám 170cm, oblečenie nosím S/M, pančuchy v Bepone kupujem veľkosť M. Ak nemajú náhodou M a majú na výber iba L a S, tak kúpim S, elká by mi boli obrovské.
To vážne môže admin zmeniť názov témy takto? Autorka má 50 kíl a admin ju nazve moletkou?
To vážne môže admin zmeniť názov témy takto? Autorka má 50 kíl a admin ju nazve moletkou?
@melanta názov témy je OK,autorka sa predsa pýta:neviem si predstavit ako sa do tých istých siloniek môže zmestiť, človek reálne veľkosti XXL.
na každej krabičke alebo inom obale je veľkostná tabuľka výška/hmotnosť.
Moletky si kupujú iný druh pančúch,s klinom a so spevneným sedom,prípadne spevnenou pätou.Mala som obchod,takže podľa tej tabuľky to funguje.
@lunademonica
neviem z coho si zhrozena, silonky sa kupuju podla vysky a hmotnosti.. proste je to natahovaci material, rozpatie je aj 15-20kil podla mna v jednej velkosti, zalezi od vysky zeny.
podla mna to zhrozilo tolko xx .. :DDDD to zalezi na vyrobcovi ako to ma oznacene
Ja vzdy beriem 170 velkost mam M-L
Ved xxl je rozmer 176-180 boky 124-132 to znamena ze by mali mat velky klin alebo 2k ,mko je vseobecne 152-164 boky 104-108 ,ja mam napr 54 kg a nosim 4ku to je ako keby xl pretoze maju 170/176 a boky 116 vacsina siloniek by mala mat udanu aj eu velkost cize xxl by malo byt 44-46

@lunademonica nepoznám také číslovanie ako píšeš, ja vždy len podľa výšky uvedenej na krabičke kupujem