icon

Ako si vybrať správnu veľkosť siloniek pre moletky?

lunademonica
22. sep 2025

Ahojte, nerozumiem silonkovemu čislovaniu. Mám 50 kg, 175 cm a kupujem si silonky XXL, aby som nemala rozkrok v polke stehien a netlačili ma v páse. Prídu mi akurát, a neviem si predstavit ako sa do tých istých siloniek môže zmestiť, človek reálne veľkosti XXL.
Raz som si objednala M, a ani som ich neobliekla. Ako to funguje? Irituje ma to.

0silvia0
22. sep 2025

@lunademonica nepoznám také číslovanie ako píšeš, ja vždy len podľa výšky uvedenej na krabičke kupujem

isadoraisa
22. sep 2025

@lunademonica fasa problemy :D

melanta
22. sep 2025

Mám 170cm, oblečenie nosím S/M, pančuchy v Bepone kupujem veľkosť M. Ak nemajú náhodou M a majú na výber iba L a S, tak kúpim S, elká by mi boli obrovské.

melanta
22. sep 2025

To vážne môže admin zmeniť názov témy takto? Autorka má 50 kíl a admin ju nazve moletkou?

rozculena
22. sep 2025
@melanta

To vážne môže admin zmeniť názov témy takto? Autorka má 50 kíl a admin ju nazve moletkou?

@melanta názov témy je OK,autorka sa predsa pýta:neviem si predstavit ako sa do tých istých siloniek môže zmestiť, človek reálne veľkosti XXL.

melanta
22. sep 2025
@rozculena

@melanta názov témy je OK,autorka sa predsa pýta:neviem si predstavit ako sa do tých istých siloniek môže zmestiť, človek reálne veľkosti XXL.

@rozculena autorka má 50 kíl, pýta sa na kúpu siloniek pre seba. Nemyslím, že reálne potrebuje vedieť o silonkach, do ktorých sa zmestí moletka.

rozculena
22. sep 2025

na každej krabičke alebo inom obale je veľkostná tabuľka výška/hmotnosť.
Moletky si kupujú iný druh pančúch,s klinom a so spevneným sedom,prípadne spevnenou pätou.Mala som obchod,takže podľa tej tabuľky to funguje.
@lunademonica

rozculena
22. sep 2025
@melanta

@rozculena autorka má 50 kíl, pýta sa na kúpu siloniek pre seba. Nemyslím, že reálne potrebuje vedieť o silonkach, do ktorých sa zmestí moletka.

@melanta prečítaj si to ešte raz.kde sa pýta,že ako si má kúpiť silonky pre seba?

simca06022011
22. sep 2025

neviem z coho si zhrozena, silonky sa kupuju podla vysky a hmotnosti.. proste je to natahovaci material, rozpatie je aj 15-20kil podla mna v jednej velkosti, zalezi od vysky zeny.

simca06022011
22. sep 2025

podla mna to zhrozilo tolko xx .. :DDDD to zalezi na vyrobcovi ako to ma oznacene

saxana000
22. sep 2025

Ja vzdy beriem 170 velkost mam M-L

liliputka2131
23. sep 2025

Ved xxl je rozmer 176-180 boky 124-132 to znamena ze by mali mat velky klin alebo 2k ,mko je vseobecne 152-164 boky 104-108 ,ja mam napr 54 kg a nosim 4ku to je ako keby xl pretoze maju 170/176 a boky 116 vacsina siloniek by mala mat udanu aj eu velkost cize xxl by malo byt 44-46