Ako si vybrať správny strih riflí po pôrode?
Ahojte, som už kúsok zúfalá, som po troch pôrodoch, už pol roka cvičím, ale mám problém s diastázou a príšernou kožnou riasou na bruchu . Mám aj nejaké to kilo navyše ešte, ale postupne to ide dole. Tréner vravel, že s tým bruchom už veľa nespravíme, prevísať bude aj keď zhodím posledné kg a naberieme nejaké svaly . Už som s tým asi zmierená, ale mám problém z oblečením. Ja neviem na seba kúpiť žiadne padnúce nohavice. Vo všetkom to vidiet. V úzkych jeansov sa necítim úplne pohodlne, tlačí ma to do brucha. Nízke nosiť nemôžem kvôli jazvám po sekcií, mám dve a sú zle zahojené takže ma na ne všetko dráždi ... Manžel mi dnes kúpil takéto rifle a hovorí, že mi sedia . Mne sa to úplne nezdá. Aký máte názor? Som aj dosť nízka, čiže aj tam je problém, všetko vo väčšej veľkosti čo mi je dobré na bruchu mi je dlhé a mám povit , že aj široké na nohy 🙃🙃🙃
@autorka myslím že to vidíš len ty, nik sa nad tým nebude pozastavovať. Že ti niekde niečo trošku vidno. Každý sa zaujíma len o svoje vlastné komplexy 🙂
Toto určite nie. Kúp si užšie rifle s vysokým pásom. Ale musí to byť strečova riflovina, tá netlačí na páse. A teraz je veľa aj takých na prvý pohľad akože rifli ale sú to legíny. Pekne sa ti natihanu podľa postavy, nikde nič netlačí a všetko zakryju. Aj v Lidli mávajú také leginove, po bokoch majú gumu. Mam ich ešte v skrini po pôrodoch a to som pri prvom mala skoro 100kg keď som išla rodiť.
Manzel je odvazny, ze kupil rifle bez teba a bez skusania. 🙂 Ale na to, ze kupoval sam, netrafil zlu velkost. To by som netrafila ani ja muzovi.😀
Su podla mna o cislo vacsie. Ja by som kupila mom fit, ale elasticke. Tie su super, sirsie na bokoch a vysoky pas
autorka, ja by som na tvojom mieste skúsila široké rifle - tie mom strihy nesedia podľa mňa nikomu len mamy ich nosia presne preto, že ich nikde netlačia… a keď sú ti rifle dlhé - hádam sa dajú skrátiť…
Podľa mňa vôbec nemáš zlú postavu. Ale tieto rifle určite nie, tie sú hrozné - aj na tebe, aj celkovo, myslím.
Sú ti veľké, ale postavu máš dobrú.Ale odvážny muž kúpiť rifle bez skúšania.Mne sa nezdajú také zle, ale zbytočne ta rozsiruju
Máš dobrú postavu a rifle sú ti veľké, keby si mala nejaké s rovným strihom nohavíc a v dobrej veľkosti, vyzerala by si super.
https://www.bonprix.sk/komfort-strecove-dzinsy-...
Tieto by som skúsila. Majú ich aj v skrátenej dĺžke. Vysoký pás si nekupuj, to tlačí aj mňa a to žiadne brucho nemám. Tieto majú taký stredný. Keď nesadnú, vrátiš. A stoja skoro nič 🙂
@stanulienkat vie, lebo mi minule kúpil menštruačné nohavičky xxl 😂 tak som ho zhučala či je normálny .. ja mám tu postavu takú zvláštnu. To brucho je problém ,kvôli nemu potrebujem väčšiu veľkosť . Potom mám aj zadok a stehná väčšie, ale to som mala vždy. xs som nosila pred prvým pôrodom a rifle som vždy musela brať m lebo som nenatiahla cez zadok , tam som zas mala problém, že mi v páse plantali .
@biba_18 to skracovanie tiež nie je jednoduché, ja potrebujem skracovať o veľa a to tiež nevyzerá bohvieako keď mi celý spodok odstrihnú ..
@ktobytobolpovedal áno, nie o veľa , ale som menšia 😀 148 CM mám. A muž má rovné dva metre 😂 ďakujem,pozriem sa na to zalando...
Aj na about you pozri. Tusim to odtial beriem 😆
Pri skúšaní nepozeraj na dĺžku, keď si nízka ale ako robia postavu. Keď sú dlhé rifle, daj ich v krajcirstve skrátiť.
Tieto nie sú dobré, neukážu pekne na postave. Radšej si kúp taký štýl, ktorý ti padne na bruchu a budú dlhšie (dáš si skrátiť u krajčírky) aj budú o čosi širšie na stehnách, ale budú ti viac lichotiť ako tieto beztvaré opachy.
@mimikas tie posledne 2 hnede nohavice su tak otrasne kvoli tej dementnej dlzke... neznasam tu dlzku, krasne nohavice a nad clenky... mam pocit, ze sa zrazili v pracke alebo som z nich vyrastla... s tou dlzkou mam strasny problem. A to teda nie som nejako extra moc vysoka...
no nesedia ti vôbec
skorej dole rozširené ale nie uzke, najlepšie do obchodu kde maju viac strihovat a kludne vyskušat uplne všetky , pripadne aj velkost dost robi
stahujuce pradlo si nerozmyšlala ?
alebo ist na plasticku chirurgiu, kožu dat preč a pekne nech opravia jazvy
chlap uz je asi zufaly z tvojej nespokojnosti :D chod do obchodu a skusaj a skusaj skusaj, hlavne flexibilne materialy, ved to brucho nemas az take obrovske, zeby si si nevedela najst nohavice...proste skusaj
Kúp si sťahovacie nohavičky tie vyššie čo stiahnu trochu aj brucho, možno ti potom sadnú aj iné rifle
Tie rifle sú hrozne,to snáď na nijakej žene nemôže dobre vyzerať,ako vrece keby to bolo..
Ja inak nechápem,ako si nemôžeš "nič nájsť"veď máš peknú postavu.
Tak tento týždeň som bola na poliklinike, kde kocka išla s kočíkom a mala presne tento typ riflí. K tomu mala krásny krátky voľný koláčik a botasky. Bundu mala na kočíku a vyzerala veľmi štýlovo. Treba to len všetko zladiť dokopy. Skús si obliecť niečo hore, obuť si niečo a už to bude vyzerať inak.
@guiseppinka ja mam 164cm a konecne su to gate co nemusim skracovat. Modelky ich maju nad clenky ja konecne normalnu dlzku🤣🤣
Keby si skúsila barrely? Podľa mňa pri tvojom probléme by vybalansovali postavu.
@mimikas 😂😂 tak v tom pripade chapem😂😂😂
Sú ti veľké. Strihovo zlé.Odstavaju na zadku, kolenách a aj na rozkroku sa ti robí hrča... Skús iný pás a aj strih.
Vyzerajú byť veľké. Vy vyzeráte byť štíhla. Myslím, že s tým bruchom to vidíte horšie, než to je. Treba poskúšať iné rifle, prípadne s trošku dlhším tipom, ak vám vadí "brucho", ktoré na foto nevidno...

Fakt? A ja ze som najmensia zena na svete 😂
Inac, skus pozriet znacku Only petite. Kupujem na zalande. Tie mne sadli najviac. Aj dlzka sa da vybrat