Ako vybrať správne šaty na promócie?

20. jún 2025

Ahojte, neviete mi poradit nejake konkretne saty na promocie? Kupila som si tieto, no nesedia mi. Neda sa mi chodit po obchodoch, musim len objednat.

pribinak
20. jún 2025

Sorry ale toto fakt nie

deti95060810
20. jún 2025

ideš ako hosť? myslím matka, alebo máš ty promócie...
ako matka by si mohla mať šaty č.1
ak ideš promovať ty tak na mladú dámu nie sú vhodné ani jedny... radšej hľadaj ďálej...

mikitilik29
20. jún 2025

Ja som kvôli svojej postave musela obehať obchody. Nemala som na výber 🤷

autor
20. jún 2025

Su to moje promocie, ale mame talare.

autor
20. jún 2025
@pribinak

Sorry ale toto fakt nie

@pribinak preco nie?

mikitilik29
20. jún 2025

Škoda ze my ich nemáme 😂

pribinak
20. jún 2025

Nie si ani pekne ani slávnostne

deti95060810
20. jún 2025

prvé mi prídu pre staršiu dámu - napr. matku, starú matku ešte Ok...
druhé majú nevhodný výstrih popr. celý strih šiat.

mikitilik29
20. jún 2025

Mia dresses majú veľmi pekne šaty.

autor
20. jún 2025
@mikitilik29

Mia dresses majú veľmi pekne šaty.

@mikitilik29 ano, ale na mna trochu cez rozpocet, kedze ich budem mat oblecene asi raz. Necakaju ma ziadne svadby ani podobne prilezitosti v najblizsej dobe

unicornlady
20. jún 2025

Tiež sa mi nepáčia ani jedny šaty.
Ale keďže máte taláre, nemusíš hľadať priveľmi nóbl šaty.
Môžeš kľudne nejaké ľahké letné. Veď ich budeš mať oblečené v podstate skôr len na slávnostný obed s rodinou.

unicornlady
20. jún 2025

Ja mám napr. šaty z MOHITO za cca 30eur a dajú sa využiť aj inokedy. (nemala som ich na promócie, tie som mala už dávno a tiež sme mali taláre)

https://www.mohito.com/sk/sk/odevy/saty-overaly...

really8
20. jún 2025

Tie zelene su krasne

biba_18
20. jún 2025

mne sa napr. tie druhé aj páčia pokial ti budú sedieť na postave a budú ti sedieť aj farbou typovo…

bluea
20. jún 2025

podla mna su oboje super, ale ked nesedia, skus uz spominane mohito... objednaj si viacero roznych strihov a uvidis

margotka17
20. jún 2025

Za mňa ani jedny. Skôr niečo elegantné by som hladala. Mne prídu, že sú na staršie ženy.

nelka93
20. jún 2025

Tiež sa prikláňam k názoru, že ani jedny.

andreakotesova
20. jún 2025

Ved môžeš mať aj nohavice a blúzku. Tie využiješ.

autor
20. jún 2025

A co tieto?

biba_18
20. jún 2025

veď keď budeš mať talár - tak už ide iba o tú oslavu potom. či?

autor
20. jún 2025
@biba_18

veď keď budeš mať talár - tak už ide iba o tú oslavu potom. či?

@biba_18 ano, a fotku 😂😂

surriana
20. jún 2025

Prepáč ale ani jedny.......tie prvé ako pre dôchodkyňu,druhé vhodné na bežný letný deň v ktorých sa kľudne môžeš vybrať na bežný nákup do Kauflandu a tretie možno tak na nedeľnú omšu.
Na šaty na promócie nejaký extra rozpočet nepotrebuješ.Poznám ženy ktoré keď kupuju šaty na príležitosť kupujú tak že kúpia šaty akoby 2 v 1.
Su to šaty ktoré sú vhodné na príležitosť a zároveň sú vhodné aj na bežné nosenie.Taky ten zlatý stred.....

autor
20. jún 2025
@surriana

Prepáč ale ani jedny.......tie prvé ako pre dôchodkyňu,druhé vhodné na bežný letný deň v ktorých sa kľudne môžeš vybrať na bežný nákup do Kauflandu a tretie možno tak na nedeľnú omšu.
Na šaty na promócie nejaký extra rozpočet nepotrebuješ.Poznám ženy ktoré keď kupuju šaty na príležitosť kupujú tak že kúpia šaty akoby 2 v 1.
Su to šaty ktoré sú vhodné na príležitosť a zároveň sú vhodné aj na bežné nosenie.Taky ten zlatý stred.....

@surriana a vedela by si mi prosim hodit nejaky typ siat ktore su vhodne? Ja nosim v bezne dni vacsinou lan, a v lanovych tam urcite nepojdem

surriana
20. jún 2025

Ľanové samozrejme nie........ak vieš že príležitosti nemáš veľa vždy treba tak aby sa dali nosiť aj -aj aby sa vynosili 😀
Hľadám hľadám.....je leto,myslím že hoci kde u Číňana by si teraz za nejakých pár euro našla šaty vhodné aj-aj.
Google......ako sa obliecť na promócie......niečo určite nájdeš,inšpirácie tam bude určite viac ako dosť.Len teda podľa fotiek ktoré si sem dala máš veľmi zvláštny vkus.

surriana
20. jún 2025

A píšeš že budeš mať talár, takže v šatách budeš len na oslave,tak kľud,zasa až takú veľkú hlavu si kôli tomu robiť nemusíš,budeš len v kruhu rodiny.