Ako vybrať správne spodné prádlo pod biele oblečenie?
Ahojte, začala som robiť v labáku a máme biele pracovné oblečenie. Či si dám biele alebo telové spodné prádlo všetkom extrémne vidieť cez to oblečenie 🤯 ako ste toto riešili ak ste riešili ? Keď nakúpim také to "bezšvové" tenké bude to menej presvitať?
@anonym_autor no ja som zdravotnik vkuse v bielom a nosim pod to naozaj hocico a nic mi neprevita
@anonym_autor ja používam prádlo telovej farby a mne to pod bielym takmer nevidieť..čo to máte za látku z čoho je to ušité že to tak presvitá
@hopsas podľa mňa z nejakého zbytkového materiálu lebo to je extrém 😀
Veď obzri kolegyne co im najmenej presvitá 😁
Veď obzri kolegyne co im najmenej presvitá 😁
@zojanka tým to je už asi jedno lebo včera som videla ružové gaťky s pikaču obrázkom na zadku 😂
Normalne biele tanga, nerobila som z toho vedu ak bolo vidiet
@anonym_autor niekde som videla že červenú až tak nevidno.. nosila by som telové alebo čierne
@anonym_autor niekde som videla že červenú až tak nevidno.. nosila by som telové alebo čierne
@anonym_8cf3b1 tiež som počula, že červené. Ale neskúšala som.
Telové hladké (bez čipiek) 100% nevidno, ideálne bezšvové a v správnej veľkosti.
@anonym_autor hnede. Minuly tyzden som kupovala v tezenise. Ale nechce sa mi verit ze telove vidno. Co si cernoska?
Telove predsa nemoze byt vidno
Odporúča sa červená.
V labáku ťa predsa nikto nevidí. Nie je jedno čo budeš mať pod nohavicami? Nikto ešte nevidel telové nohavičky? Nejako moc to prežívaš. A každému je to šumák.
Nohavice si si kupovala sama alebo ste ich dostali od zamestnávateľa? Nemôžeš si kúpiť svoje kvalitnejšie, napr 2 - 3 ks a tie nosiť? je veľa výrobcov nemocničných odevov, vyrábajú aj pekné a kvalitné. Perie vám zamestnávateľ? Lebo aj sa necítiš ani v telových nohavičkách dobre, tak by som šla zmenou nohavíc.
Nohavice si si kupovala sama alebo ste ich dostali od zamestnávateľa? Nemôžeš si kúpiť svoje kvalitnejšie, napr 2 - 3 ks a tie nosiť? je veľa výrobcov nemocničných odevov, vyrábajú aj pekné a kvalitné. Perie vám zamestnávateľ? Lebo aj sa necítiš ani v telových nohavičkách dobre, tak by som šla zmenou nohavíc.
@anonym_ce27b7 nikto okrem tých šiestich chlapov čo mi stoja za zadkom celú šichtu. .. keď je tebe jedno ako ťa kolegovia vidia, tak chodi aj nahá 🤷. Mne to príjemné nie je. ...
@valiant dostávame od zamestnávateľa a musím mať tie, ktoré mi dajú, máme na nich orazené identifikátori . Neviem čo to je za nekvalitnú látku, ešte aj modrina na kolene mi cez ne presvitá. Chlapi majú lepšie, hrubšie, u tých som si nevšimla, žeby niečo presvitalo.
Mne v predajni povedali ze pod bielu ma ist telova.
@anonym_autor tak zatial trlove pradlo. Ale asi by som nadriadeneho poziadala ci by nezvazili iny material objednavat pri najblizsej prilezitosti
Hlavne si nedávaj tangace. To už potom radšej nič.

@anonym_autor ja používam prádlo telovej farby a mne to pod bielym takmer nevidieť..čo to máte za látku z čoho je to ušité že to tak presvitá