Ako vyriešiť problém s posúvajúcou sa podprsenkou?
Baby, idem si sem po radu, kúpila som si dávnejšie novú podprsenku v Attractiv, kvôli chorobe som ju asi mesiac nenosila, stále mám váhu rovnakú, aj všetko. No u nich mi krásne sedela, ale teraz ako ju mám už celý deň na sebe, mám stále pocit, že sa mi posúva nižšie, čo mi robili aj tie, čo som mala predtým, je to len blby pocit z toho, že sa mi tie predtým posúvali alebo je možné, že sa mi posúva dole ? Bo aj keď sa pozriem, mám ju nižšie, než som si ju dala, ale tak zase neposunie sa mi až na “brucho”. Je to normálne ? Či má byť podprsenka úplne na pevno, či ako ? Ďakujem vám.
Nemas siroky obvod? Ramienka si si dotiahla?
Ako sa môže posúvať dole? Musíš mať veľký obvod alebo ti proste nesedí strih.
@januska12323 obvod mám asi dobrý, pretože je mi úzky, už menší by som asi nezvládla
Keby bol úzky nemá sa kam posunúť jedine hore.
nechápem, ako sa môže podprsenka posúvať dole, skús menší obvod.
Nesadol ti strih. Ked sa podprsenka posuva dole (sklzava) aj pri natesno zapnutom obvode, moze to byt sposobene prilis volnym materialom, z ktoreho je robeny obvod - cim viac elastanu, tym menej drzi na spravnom mieste, teda kostice nesedia pod liniou prs, ale posuvaju sa dole. Zaroven sa to deje aj vtedy, ked mas nevhodne kosiky, ltore nepodopru prsia spravne. A tretia vec, ktora to sposobuje, su prilis elasticke ramienka. A este - vzdy skusaj podprdu presne vo farbe, ktoru si kupujes - tmave pigmenty v textile casto sposobuju tuhsiu latku/textil. Toto sa mi potvrdilo uz pri x podprsenkach - rovnaky strih, vyrobca, cislo - biela a bezova sedia uplne inak ako cierna. Takze len skusat a skusat, kym sa najde ta prava. Aha, a este to klzanie dolu sposobuje aj priuzke (len dvojradove zapinanie). Uz pri 3radovom zapinani obvodu mas omnoho viac latky v kontakte s telom -> viac trenia, viac brzdenia, menej klzania .
@lualjosa preboha.... to co za znosku bludov si napisala?
@julia_romeo ? Skusenosti s podprdami pri vacsich kosikoch a obvodoch.
Kedysi bol na YouTube návod ako si vybrať brat správnu podprsenku...pani predavačka radila...a poriadne ma prekvapila ako má sedieť správne podprsenka.
Toto si pozri
@lualjosa odporucam ti neradit, ked tejto teme nerozumies, lebo to co si napisala su na 90% bludy...
@julia_romeo ok 🙂

Ja som si s nimi po nákupe písala cez whatsapp ked som mala problém . Poslala som fotky a oni poradili. Skus