Akú kabelku a lodičky zvoliť k šatám?
Ahojte baby,
prosím Vás, aké lodičky a kabelku by ste zvolili k týmto šatám? Béžové, strieborné, čierne? Poprípade koža alebo semiš? Slečna tam má strieborné sandálky, ale tej farbe nejak neviem prísť na chuť, zlatej už vôbec nie… ak sa samozrejme viaceré zhodnete na striebornej, tak to nejak prekusnem, radšej si nechám poradiť od skúsenejších 🤭 ďakujem za každú odpoveď 😊

Tak to bude svadba🥰 krásny manžel , krásny syn a k tomu ešte krásna mamina no čo krajšie si môžeš priat už len skvelú zábavu ♥️
Krásne šaty. Kde si ich kupovala? Môžeš reálne foto. Aj keď do ss. Ďakujem.
@mircalla ďakujem pekne 😊
@viera27 no veľmi odvážna nie som čo sa týka farebných kombinácií, asi pôjdem do tej striebornej 😂🤭
@renatablazejova ďakujeme krásne 😊❤️
@macilaci Kupovala som ich na Shein, aj napriek tomu majú úžasný materiál 🙂 sú lesklé ako na druhej fotke, len vonku je dosť zamračené, tak to na mne zle ukáže 😅 ale na svetle sa tak lesknú ✨
Ďakujem. 🧡
Zlata jednoznacne, alebo strieborna ,kedze maa cierne tetovania ..a urcite preboha nie ziadny semis, to bude vyzerat hrozne
Aka si vysoka?
@katrin21 175cm + opätky 🙂 hej no, už mám na sebe čiernej dosť 😁
Ma zaujali tie saty ,su dlhe, mam 180cm..vyzeraju fajn
@katrin21 tak to ti budú dobré, ja mám veľkosť M… väčšie veľkosti mali aj v rozmeroch, že sú dlhšie keď tak 🙂
No nosim 42 teraz... tak asi skor L
Nemas link?
Mne by sa páčili k tomu zlaté doplnky ..
Hodia sa béžové ,strieborné. S čiernou to nebude najhoršie ,ale aj to môže byť.
Ja by som dala tu magentu. Ta sa najviac hodí k tejto farbe, ale že fakt👍👍. A nedaj ani čiernu ani bezovu.
Čiernou nie. Keď tak buď nejaká telové alebo biela. No najviac mi to sedí tak, ako je na obrázku.
Krasne saty, ale nieco mi na nich chyba. Ta farba je tiez krasna, ale posobi na mna akoby to bola vyblednuta zelena. Aj na tej realnej fotke je to take fadne aj napriek tomu ze maju velmi pekny strih a su leskle a dobre ti sedia. Pyta sa mi tam nieco vyrazne.
Zlata sa velmi hodi k zelenej ale to musi byt tmavsia zelena. K tejto iba striebornu.
Urcite nie bezove, telove. To by bola totalna fadnost.
Ta magenta je podla mna najlepsia.
@andreakotesova presne toto mi napadlo ako prve, ked som pozrela fotku
no a aky si farebny typ? mas skor plet a vlasy a oci teplych odtienov ci studenych? aj podla toho by som sa rozhodla, kam smerovat farebny ton doplnkov, nech sa to ho di aj ku mne, nie len ku satam ;)
@michu_ pleť pleť tmavšiu, vlasy skoro čierne a oči zelené 😊
Ďakujem baby, ste úžasné ❤️ pozerala som po obchodoch strieborné topánky a to bude ono 👍😊 zlatú kombinovať nechcem, ako som už spomínala, keďže šperky nosím len strieborné 🙂 a čiernu som si už dávno vyhodila z hlavy 😂 ešte raz ďakujem ✨
Cierne urcite nie..zlate, strieborne, telove
Aj mne sa veľmi páči tá kombinácia s magentou, mam veľmi rada takéto živé kombinácie. Tu je super návod, ako kombinovat farby, možno pomôže🙂 https://www.virtualnastylistka.sk/clanky-rady-t...

Zalezi aka si odvazna. Ja napriklad by som k tomu ladila magenta. Vidis, ako to zabija cierna? A bezova je nuda.