icon

Akú kabelku a lodičky zvoliť k šatám?

12. feb 2025

Ahojte baby,
prosím Vás, aké lodičky a kabelku by ste zvolili k týmto šatám? Béžové, strieborné, čierne? Poprípade koža alebo semiš? Slečna tam má strieborné sandálky, ale tej farbe nejak neviem prísť na chuť, zlatej už vôbec nie… ak sa samozrejme viaceré zhodnete na striebornej, tak to nejak prekusnem, radšej si nechám poradiť od skúsenejších 🤭 ďakujem za každú odpoveď 😊

Akú kabelku a lodičky zvoliť k šatám?
viera27
12. feb 2025

Zalezi aka si odvazna. Ja napriklad by som k tomu ladila magenta. Vidis, ako to zabija cierna? A bezova je nuda.

renatablazejova
12. feb 2025

Tak to bude svadba🥰 krásny manžel , krásny syn a k tomu ešte krásna mamina no čo krajšie si môžeš priat už len skvelú zábavu ♥️

macilaci
12. feb 2025

Krásne šaty. Kde si ich kupovala? Môžeš reálne foto. Aj keď do ss. Ďakujem.

autor
13. feb 2025

@mircalla ďakujem pekne 😊

autor
13. feb 2025

@viera27 no veľmi odvážna nie som čo sa týka farebných kombinácií, asi pôjdem do tej striebornej 😂🤭

autor
13. feb 2025

@renatablazejova ďakujeme krásne 😊❤️

autor
13. feb 2025
autor
13. feb 2025

@macilaci Kupovala som ich na Shein, aj napriek tomu majú úžasný materiál 🙂 sú lesklé ako na druhej fotke, len vonku je dosť zamračené, tak to na mne zle ukáže 😅 ale na svetle sa tak lesknú ✨

macilaci
13. feb 2025

Ďakujem. 🧡

katrin21
13. feb 2025

Zlata jednoznacne, alebo strieborna ,kedze maa cierne tetovania ..a urcite preboha nie ziadny semis, to bude vyzerat hrozne

katrin21
13. feb 2025

Aka si vysoka?

autor
14. feb 2025

@katrin21 175cm + opätky 🙂 hej no, už mám na sebe čiernej dosť 😁

katrin21
14. feb 2025

Ma zaujali tie saty ,su dlhe, mam 180cm..vyzeraju fajn

autor
15. feb 2025

@katrin21 tak to ti budú dobré, ja mám veľkosť M… väčšie veľkosti mali aj v rozmeroch, že sú dlhšie keď tak 🙂

katrin21
15. feb 2025

No nosim 42 teraz... tak asi skor L
Nemas link?

vecicky1805
15. feb 2025

Mne by sa páčili k tomu zlaté doplnky ..

katrin21
15. feb 2025

To asi nie su oni uplne,ci?

mimachicha
15. feb 2025

Ja champagne farbu. Takyto styl kabelky. A sandalky alebo klasicke lodicky urcite bez platformy . Tiez champagne farba. Pride mi jemnejsia ako zlata

barbie2023
15. feb 2025

Hodia sa béžové ,strieborné. S čiernou to nebude najhoršie ,ale aj to môže byť.

bielasovicka
15. feb 2025

Ja by som dala tu magentu. Ta sa najviac hodí k tejto farbe, ale že fakt👍👍. A nedaj ani čiernu ani bezovu.

tiika
15. feb 2025

Čiernou nie. Keď tak buď nejaká telové alebo biela. No najviac mi to sedí tak, ako je na obrázku.

andreatytler
15. feb 2025

Krasne saty, ale nieco mi na nich chyba. Ta farba je tiez krasna, ale posobi na mna akoby to bola vyblednuta zelena. Aj na tej realnej fotke je to take fadne aj napriek tomu ze maju velmi pekny strih a su leskle a dobre ti sedia. Pyta sa mi tam nieco vyrazne.
Zlata sa velmi hodi k zelenej ale to musi byt tmavsia zelena. K tejto iba striebornu.
Urcite nie bezove, telove. To by bola totalna fadnost.
Ta magenta je podla mna najlepsia.

mimi3008
15. feb 2025

@andreakotesova presne toto mi napadlo ako prve, ked som pozrela fotku

aandrea9
15. feb 2025

Ak sú šaty lesklejsie, tak by som nebrala nič perletove. Béžová a čierna by tu krasnu zelenú zabila. Volila by som tieto plus kabelku v rovnakom duchu. Je to strieborná a zároveň nebije do očí.

michu_
16. feb 2025

no a aky si farebny typ? mas skor plet a vlasy a oci teplych odtienov ci studenych? aj podla toho by som sa rozhodla, kam smerovat farebny ton doplnkov, nech sa to ho di aj ku mne, nie len ku satam ;)

autor
16. feb 2025

@michu_ pleť pleť tmavšiu, vlasy skoro čierne a oči zelené 😊

autor
16. feb 2025

Ďakujem baby, ste úžasné ❤️ pozerala som po obchodoch strieborné topánky a to bude ono 👍😊 zlatú kombinovať nechcem, ako som už spomínala, keďže šperky nosím len strieborné 🙂 a čiernu som si už dávno vyhodila z hlavy 😂 ešte raz ďakujem ✨

lacibo
17. feb 2025

Cierne urcite nie..zlate, strieborne, telove

lennussa
18. feb 2025

Aj mne sa veľmi páči tá kombinácia s magentou, mam veľmi rada takéto živé kombinácie. Tu je super návod, ako kombinovat farby, možno pomôže🙂 https://www.virtualnastylistka.sk/clanky-rady-t...