Akú lyžiarsku bundu pre dieťa vybrať?
Máte niekto prosím skúsenosti s veľkostami búnd lyžiarskych alpine pro? Dcéra 4,5 roka, 108cm výška, 15,kg. Nosí veľkost 110y kúpiť bundu 104-110 alebo 116-122? Nedá aa nám ísť vyskúšať a našla som perfektnú zľavu tak chcem objednať. Ďakujem
@katarina1602 moja ma Alpine pro, no už je jej mala. Môžem ju pomerať ak chceš vedieť rozmery.
@lenicka298 ano prosim ďakujem veľmi pekne
@katarina1602 tu mensiu 🙂 kde si nasla zlavu ak mozem vediet ?
@katarina1602 tu mensiu 🙂 kde si nasla zlavu ak mozem vediet ?
@ciernedievca na alpine pro oficial maju zlavu pri nakupe 2 a viac vecí 30%zľava
a nedá sa objednať 2 a potom vrátiť?
@ciernedievca na alpine pro oficial maju zlavu pri nakupe 2 a viac vecí 30%zľava
@katarina1602 dakujem, idem rovno objednat, pre predstavu lyziarske nohavice a bunda syn minuly rok mal 140/146 a mal uz 150 cm, teraz ma 155 a idem objednat velkost 152/158
@katarina1602 dakujem, idem rovno objednat, pre predstavu lyziarske nohavice a bunda syn minuly rok mal 140/146 a mal uz 150 cm, teraz ma 155 a idem objednat velkost 152/158
@biba_18 no ja práve nechcem 104-110 lebo by to mala naozaj len na jednu zimu. Asi idem do tej vačsej a keď bude moc velká vratim a isla by som potom inú znacku kde nieje dvojvelkost
@ciernedievca a to práve nechcem túto zimu kupovať nové a budúcu zasa. Radšej kúpim vačsie ( inú znacku ktorá nebude dvojvelkost a viem ze ju vyuzije aj dalsí rok. Ďakujem pekne za pomoc
@katarina1602 Vzala by som tu vacsiu velkost. Zavisi aj aky je to strih, ci je taka zuzena. Pri detoch kupovat na 1 zimu nove sa neoplati. Pod bundu das este termotricko plus ten rolacik so zipsom, neviem ci zvyknete aj mikinu davat, za mna je v tom uz potom moc teplo.
@lenicka298 ano prosim ďakujem veľmi pekne
@katarina1602 naša malá túto. Nosila ju len na lyžovačky 2 sezóny. Tento rok budeme kupovať väčšiu.
@katarina1602 naša malá túto. Nosila ju len na lyžovačky 2 sezóny. Tento rok budeme kupovať väčšiu.
@lenicka298 ďakujem veľmi pekne za pomoc
Chod do vacsej, nase decka nosili rok co rok alpine pro, presne tieto dvojvelkosti a uvazujes spravne, mensia by vysla na tento rok a vacsia aj na buduci, nasim to aspon takto vzdy vychadzalo
@biba_18 no ja práve nechcem 104-110 lebo by to mala naozaj len na jednu zimu. Asi idem do tej vačsej a keď bude moc velká vratim a isla by som potom inú znacku kde nieje dvojvelkost
@ciernedievca a to práve nechcem túto zimu kupovať nové a budúcu zasa. Radšej kúpim vačsie ( inú znacku ktorá nebude dvojvelkost a viem ze ju vyuzije aj dalsí rok. Ďakujem pekne za pomoc
@katarina1602 jasne chapem, ja som tiez kupila vacsie a musela som vratit, lebo v tom sa ani hybat nevedel ake to bolo velke 😅

@katarina1602 moja ma Alpine pro, no už je jej mala. Môžem ju pomerať ak chceš vedieť rozmery.