icon

Bola som nevhodne oblečená na pohreb?

16. sep 2023

Ahojte..možno sa.mnohe z vás chytíte za hlavu že zakladam takúto tému ale nedá mi to .dnes som bola na pohrebe starkej ktorá nás opustila v krásnom veku 88 rokov po dlhej chorobe keďže bolo vonku trochu chladnejšie zobrala som si na seba aj sako ( foto nižšie )..obliekla som si pod neho čierne šaty po kolená čierne pančuchy a lodičky..pred obradom ku mne prišla sesternica s ktorou sa odmalička veľmi nemusíme a spustila na mňa za či sa mi zdá vhodné prist na pohreb našej starkej v takom saku že ona by si to na pohreb nikdy neobliekla..že také sa nosi do kancelárie a nie na pohreb ...mňa to zaskočilo a urazilo jasné že som jej hneď odpovedala že čo by si obliekla alebo neobliekla je jej vec ale aj tak chcem sa opýtať či je podľa vás tiež to sako až také nevhodné. Podotýkam že nič som na vrch iné nemala..a keď tak vo veselsich fabach a nemala som kde ani kúpiť. Keďže včera večer som pricestovala z dovolenky

Bola som nevhodne oblečená na pohreb?
Strana
z3
kassandra25
17. sep 2023

Tak si sa snáď poucila , ze más byt vyzbrojená komplet ciernym oblecením na kazde rocné obdobie a pocasie, aj kvoli týmto pohrebom, lebo zomret moze hocikto a kazdý den má nato prílezitost. Sesternica mala pravdu. Mala si kancelárske a nevhodné sako na pohrebe svojej babky. Ona vsak urobila nevhodnu vec a isla ti to oznámit. Keby ta bola poohovárala inym ludom, nic by sa nebolo stalo. Ja uz som na pohreboch videla kadečo. Raz jedna mala vo februári šatočky pod zadok, ktoré boli čierne, ale presne imitovali šaty do bordelu okolo tyče. Ďalšia mala ruzový kabát. Dara Rolins si obliekla na pohreb Karla Gotta vyzývavý a vyrazný cervený šál, lebo s čiernym mala problémy. Ešte podotýkam, že slušnosť si vyžaduje = nemám čierne sako, dám si aspoň tmavomodré/sivé/hnedé, ale tmavé, nie svetlé. Treba iba rozmýslat, nie urobit si zo seba oblecením terč posmechov a ohovárania po akcii.

ahhola
17. sep 2023

Ktorá to celebrita prišla na synov pohreb v ružovom?🌺
K nám na pohreb priviedol chalan z rodiny frajerku a to sa babky stuchali, ze si zabudla dat sukňu. Nejakých 5 cm jej trčalo spod saká, ale ako sukňa to nevyzeralo.

deti95060810
17. sep 2023

@ahhola myslím že Sinead O Connor.... no ale však vieme čo to je.

eternity24
17. sep 2023

@terezka1947 👌🏻

dusankomoj
17. sep 2023

Ja by som sesternici kľudne povedala,že na JEJ pohreb si zoženiem čierne sako,keď sa jej toto tak nepáči. Ale ja som sviňa a takéto ,,komentáre" neznášam,pri mne by si dopredu premyslela,či bude rýpať. Hlavne na pohrebe.😠

zuzikak
17. sep 2023

no nenapisem nic ine co dievcata. Proste chcela rypat. Na tom saku nevidim absolutne nic zle. Pod tym si mala slusne cierne po kolena. Sako ktore si odfotila je rozhodne univerzalne. Aj na pohreb, aj do kancelarie, aj na bezne nosenie. Za vsetkych normalnych ludi je to uplne v poriadku. Sesternicou sa netrap a pusti ju z hlavy. Hlavne nech sa stara o seba.

zuzikak
17. sep 2023

@dusankomoj by si jej dala teda 🙂 😀

dusankomoj
17. sep 2023

@zuzikak v každej rodine sú také ,,sesternice",čo na rodinných stretnutiach iba robia zlú krv a na takých ľudí sa slušne nedá.

katka700
17. sep 2023

Tá tvoja sesternica je strašná 🔶 robiť scénu na pohrebe

mk1111111111
17. sep 2023

Na pohreb su nevhodne iba kriklave farby samozrejme ani ruzova a bledomodra a im podobne. Kedysi sa chodilo v bielom. Dnes sa v bielom tiez moze. Hlavne nie vystredne a utra kratke modely a nevhodne su he nohy bez pancuch.
Tvoje sako upne ok

Strana
z3