icon

Chodenie bez podprsenky

11. aug 2023

Je to podľa vás v pohode? Ja chodím bez podprdy normálne doteraz mi ani neprišlo že by na tom bolo niečo zle. Samozrejme nenosím nič biele či transparentné. Ako píšem doteraz som to neriešila ale v poslednej dobe ako na potvoru sa ma na to pýtali dvaja ľudia nezávisle od seba. Že či mi to nie je divné. Čo si o tom myslíte? Je to naozaj také príšerné faux pas alebo je to len nejaká divná bublina okolo mňa? Inak nie som nejaká divná lesana čo sa nevie obliecť primerane situácii, ale na prechádzku, do obchodu alebo tak, why not. Mám malinké prsia, podprsenky mi nerobia dobre a nemám financie na bra fitterku

martul
11. aug 2023

@galganka aj penis a vagína sú normálne súčasti tela a nevystavujeme ich.

martul
11. aug 2023

Ja nosím stsle, mne sa to nepáči, aj keď má žena malé prsia, proste podprsen drží trochu tvar a nevidno bradavky.

minenkak
11. aug 2023

@martul ale veď bradavky vidno aj v podprsenke,teda mne aj v zimnej bunde

harrisson
11. aug 2023

Pohľad chlapa. Nie je príjemné mat takú kolegyňu , pretože sa muz nebude môcť sústrediť na prácu a môže mať z presvitajucich bradaviek erekciu. Co tiež není bohviečo v praci.

galganka
11. aug 2023

@martul vážne? Vážne musím obhajovať svoj názor, že dávať bradavku, ktorá sa jemne črtá pod tričkom na jednu úroveň s holým 🐓, alebo holou vagínu je totálny nonsens?

martul
11. aug 2023

@galganka nemusíš obhajovať, nech si každý spraví ako chce, ja som len poukazala na to že veľa vecí je prirodzených a predsa sa nevnímajú rovnako.

martul
11. aug 2023

@minenkak 😁

ckocka
11. aug 2023

@harrisson Tak nech si zabandážuje kašpárka a nestane sa že by pohoršoval erekciou.

minenkak
11. aug 2023

@harrisson v pätnástich rokoch sú spolužiačky nie kolegyne

sulejmanka
11. aug 2023

Je to úplne v pohide. Aj chlapi majú bradavky a podprsenky nenosia. Zaujímavé, že u nich trčiace bradavky nikto nerieši

hladamematku
11. aug 2023
cimage
11. aug 2023

Ja mam klasicku podprsenku len jednu, inak sportove. Mne su podprsenky uz strasne neprijemne. Uvidim ake budu moje Bcka po 3tom kojeni, ale slava to urcite nebude, uz teraz mam pocit, ze su o poschodie nizsie 😁. Keby som nekojila a nemusela nosit vlozky na mlieko, tak chodim bez hlavne v lete.

katka700
11. aug 2023

Táto téma je ako batman, vždy sa vráti 😂

tanyag
11. aug 2023

@ckocka Presne to som išla napísať, nech vezmem akúkoľvek posprsenku, tak bradavky mi vidieť a nebudem si ich prelepovať...mne osobne to nevadí, mám pekné prsia (aspoň ja ich milujem 😁), ale myslím si, že to hlavne vadí ľuďom, ktorí nie sú spokojní sami so sebou 😁

nyusika
11. aug 2023

@katka700 fotky nebudeme pridavat ? 😀 😀

0silvia0
11. aug 2023

@minenkak ked mas aspon trochu vystuzenu podprsenku, tak ziadne bradavky nevidno. A v zimnej bunde? To ako?

minenkak
11. aug 2023

@0silvia0 proste vidno mám ich také

nyusika
11. aug 2023

@0silvia0 normalne, na hrudi 😀

viestta
11. aug 2023

@barbora0308 nosim tenke podprdy z trickoviny, lebo ine mi robia problemy. Aj keby som sa potentovala, obcas sa mi tie potvory, ktore nijakym cinom neviem ovladnut, vyrysuju. Mam sa ist hanbit?

minenkak
11. aug 2023

@nyusika tak niekto má možno na bruchu a pod opaskom nevidno,ale áno mne ich normálne na hrudi vidno 😀😀😀😀😂😂😂😂

minenkak
11. aug 2023

Aj on má bradavky

lonely66
Odpoveď bola odstránená
minenkak
11. aug 2023

@lonely66 ani trochu

lonely66
Odpoveď bola odstránená
minenkak
11. aug 2023

@lonely66 to budes musieť počkať do zimy

lonely66
Odpoveď bola odstránená
luteam
11. aug 2023

Podla mna to je uplne tvoja vec a nechapem preco to niekto komrntuje a pyta sa ta na to 🤦‍♀️

scorpionflower1
11. aug 2023

Ja chodim v lete bez podprsenky, ani ten najvacsi moralista ma nedonuti potit sa v + 30 v podprsenke. Ked mam saty cez ktore mi velmi vidno bradavky, tak si dam take zalepovacie kruzky na ne, ale ked len trocha vidno, kaslem na to.

barbora0308
11. aug 2023

@viestta nie nemusis, nikde som ani nepisala, ze by sa za to mal niekto hanbit. Ako som pisala vyssie, kazdi nech spravi, ako uzna za vhodne, ale mne osobne je to neprijemne a aj keby som sa "potentovala", tak iny nazor nebudem mat. Tak, ako je normalne pre niektore zeny presvitajuca bradavka, tak je normalne pre niektore osoby, ze je to pre nich nieco, pricom odvracaju pohlad a necitia sa uplne komfortne.

nataly420
11. aug 2023

Chodím bez a jedine komu to vadí sú :D žiarlivé neatraktívne ženy ktoré riešia každého 🤣