Chodíte nakupovať oblečenie s kočíkom? Ako to riešite?
Chodite nakupovat oblecenie s kociarom?? Ako to riesite ked si chvete nieco vyskusat?
@haraburdova a nevadilo nikomu ze si v kabinke s kociarom?
Chodila som veľa krát. A nie, nikomu to nevadilo. Prečo by malo?
vôbec, ani zákazníci ani predavačky, nikto ma neriešil
Tiež tak ako vyššie píšu. Ale tak keby niekto mal problém, nemala by som problém ukázať obsah kočíka, ak ide k to.
Ja som bud sla do kabinky s kocikom,alebo nechala hned pred kabinkou ak tam bol priestor,ze sme nezavadzali.ale kedze si na materakej doobeda az tolko ludi nezvykne behat po obchodoch
Bez problémov by som išla aj s kočíkom (nie kočiarom).Ale ukázala by som kočík pri odchode.
Ahoj,tiež s kočíkom.ked sa nevošiel do kabínky,lebo bola menšia ,nechala som pri dverách do kabínky kočík,vôbec som neriešila ,či niekto ide okolo,dala dole tričko ,vyskúšala nové,čo to som na chvíľku privrela dvere a bolo.tak isto aj so spodným dielom
Možno má niekto aj v nohavičkách videl,neriešim.
Ja som ale našťastie nemala deti,ktoré keď ma nevideli na 10sekund, tak plakali.mohla som si tak v kľude vyskúšať, potom už keď som nebola polonahá ,tak som odtiahla záves, otvorila dvere a obzeračky v zrkadle už som absolvovala ,že ma dieťa videlo 🧐😃
Jasne úplne bez problémov nikto nikdy nič neriešil.
Chodila som v čase keď mi dieťa spalo... Bolo mu jedno že spí v obchode, nenechalo sa rušiť... Ale chodila som kupovať len také akútne veci čo som nechcela cez eshop...
ved nechaj kocik zaparkovany pred kabinkou, ked sa nezmesti do... ja som takto starsieho syna nechavala zaparkovaneho aj pred masiarstvom (vstup do predajne z ulice) alebo pred kniznicou. U masiara som na neho videla, kniznica vzdy bola na 3 minuty. On sa krasne vyspal a nikomu to nevadilo.

Áno bola som s kočíkom viac krát - proste som si zaparkovala kočík v kabínke a išla som na vec. Ak viem že obchod také veľké kabínky nemá, tak tam ani nejdem, lebo načo.