icon

Chodíte oblečené moderne?

jsbb
21. jún 2023

Co som si všimla, tak niektoré ženy chodia fakt moderné oblecene, rôzne šaty, moderné topánky, moderné nohavice, topy. Mne sa na to nechce míňať peniaze, nosím obsiahnuté rifle a tričko, tenisky, aj oblečenie, mam aj niekoľko rokov. A co vy?

Strana
z2
shinon258
21. jún 2023

@0silvia0 však nech sa trasie zadok noa- ja osobne sa po ženských zadkoch neobzerám. Možno si nechcú dať sukňu/kraťasy a ani sa pariť v obtiahnutých rifliach

tykat
21. jún 2023

@jsbb
ja radsej nadcasovo ako moderne, mam rada oblecenie ktore je z dobrej latky, kvalitne usite a sadne mi. Taketo kusky mi vydrzia niekolko rokov. Niekedy si kupim aj dva tri uplne rovnake.
Aj doplnky (kabelky, sperky...) mam vacsinou nadcasove, tj. drahsie a menej kusov, ziadne vystrelky. Zlate sperky nosim nonstop (retiazka, nausnice, snubak) tj. nestriedam, dam dole len pri operacii. K tomu mam jeden cierny kovovy naramok od manzela s monogramom ktory tiez nosim nonstop a cierne hodinky, toto nemenim bez ohladu na to co mam oblecene.
Pre mna oblecenie nie je zalezitost trendov ale celkoveho pohodlia.

babulkomale
21. jún 2023

@jsbb zalezi, co je v mode. Nie som typ co si da 💩 na hlavu keby bolo v mode, mam svoj styl.

zuzanaete
21. jún 2023

Oblecenie nosim take, aby som sa v nom citila dobre a kedze mam uz nejake to kilo navyse, tak aby zohladnovalo aj postavu. V dnesnej dobe je tolko moznosti, ze kazda zena si moze najst svoj styl a posobit moderne, aj ked nie je zrovna oblecena podla najaktualnejsich modnych trendov. Tie vnimam skor pre mlade baby.

natalienka12
21. jún 2023

@jsbb Siroke nohavice a crop topy nosia akurat tak mlade chude zaby…neviem si predstavit 45 rocnu riaditelku banky s nadvahou ako pride do prace v crop tope a vsade jej trci sadlo. Takze urcite tak nechodi kazda zena. A ano, ja si kupujem napriklad nadcasove oblecenie, vacsinou biznis styl, saty, sukne, bluzky, tricka. Rifle nenosim. Ale to je predsa kazdeho vec ako sa oblieka, vyplyva to z povahy prace. Inak sa oblieka mamicka na materskej a inak zena, co denne chodi do prace.

0silvia0
22. jún 2023

@shinon258 jejha, ani ja sa neobzeram, obcas taky zadok ide predo mnou. To som len tak podotkla ako postreh, nemusis traslave zadky obhajovat🤷‍♀️

buberova
22. jún 2023

Nemyslím si že sa obliekam nejak zvlášť moderne

x_mery_x
22. jún 2023

Nie

danica2711
22. jún 2023

@jsbb keď si neplánuješ kupovať nové veci, tak čo riešiš? Ja módne trendy sledujem len tak jedným okom, keď sa mi niečo páči, tak to nosím, keď nie, ostávam pri svojom štýle. A len tak mimochodom, tie tvoje tričká a crop-topy sú obTiahnuté, nie obSiahnuté

denisah6
22. jún 2023

Nosím legíny+tielko/tričko, v zime + sveter, v zime namiesto legín sukňa. Jednofarebné, pohodlné. Keď niekam ideme, dám si šaty, pripadne rifle a blúzku. Nie som veľmi ten vyobliekací typ.

simca06022011
22. jún 2023

Módu už roky neriešim, nebyť dcéry ani neviem o ničom... nosím v čom mi je dobre. S nakupovať hodím malo, nechce sa mi

simca06022011
22. jún 2023

@natalienka12 no do prace možno každá nie ale veru, rodičovské tento mesiac, a prechádzka po meste mi hovoria ze chodia aj 40+ ženy takto oblečené🙂 a mne je to fuj teda, len som tým chcela povedať ze nie je to žiadna rarita.

summer23456
22. jún 2023

Ja nosím rifle,tričko,sveter. V práci mám chladno,čiže sveter mám aj v lete na sebe. V lete si dám aj šaty, také zo Sportisima športové.

katka700
22. jún 2023

@jsbb Otázka je čo je vlastne to "moderné". To čo predvedú na módnych prehliadkach? Nekvalitné handry čo dodajú do slovenských odnoži fast fashion reťazcov? To čo nosí Anča od susedov považovaná za miestnu módnu expertku? Keď si odžiješ 30+ rokov tak zistíš že v móde od objavu lycry/elastanu nič nové nevymysleli, stále dookola recykluju tie isté nápady a prezentujú ich ako niečo nové a neotrepane 😂

maryetta
22. jún 2023

Nakupujem ozaj len ked nieco potrebuejm. Pripadne ze sa mi nieco zapaci tak ze mi to neda spavat 😂 ale to aj realne vynosim nie ze je to zalozene v skrini.
Kazdopadne istotne to nie su moderne veci. Kedze pre mna je dnesna moda nenositelna. Tam si neviem nic vybrat. Takze ak hladam tak hladam co by som vobec bola ochotna na seba dat.

mk22
22. jún 2023

@jsbb a ved široké nohavice nie sú cerstvy výstrelok módy.. Nosia sa dlho. A vie ich nosiť aj žena 40+
Ja mam dokonca kostýmove široké nohavice.
A keď sa ti nechce kupovať, tak nekupuj.. Každý sa oblieka tak, aby sa cítil fajn.
Ja, sa rada obzriem za pekne oblečenou ženou, ktorá má.vkusne doplnky.
Ú mňa pekne oblečenie je samozrejmosť, tiež kvalitná obuv plus dobrý parfém.
A áno aj moderne.. Mam 15r dcéru ktorá má často pochváli, neobliekam sa podľa nej ako tety v mojom veku 😃 a to mam 43r..mam rovesnjicky ktoré majú šatník ako moja mama.
Univ kúsky, klasika ktorá nikdy nevyjde z módy.. Biela. Košeľa, dobre sadnuce dziny, nohavice.. Sako ci košele. Kvalitné kúsky ukážu dobre na každej žene, samozrejme treba brať ohľad na postavu.

stanulienkat
22. jún 2023

Snažím sa väčšinou nosiť klasické kúsky, ktoré nevyjdú z módy ani po pár rokoch, takú klasiku. Samozrejme, podľahnem aj módnym trendom, ale musí to byť v rámci normálu. Samozrejme prihliadam na svoj vek a svoju postavu. Nie som človek, ktorý za každú cenu rieši módne trendy, ktoré sú častokrát za hranicou vkusu. Na mňa úplná antikoncepcia sú chlpaté papuče, alebo čižmy Ugg, aké nosili naše prababky.

titla
22. jún 2023

Ja sa rada pekne obliekam, takze do istej miery sledujem modne trendy. Vyberam si co sa mi paci a co je vhodne mojmu veku. Ale mam v satniku aj vela oblubenych kuskov, ktore su tam aj cez 10 rokov.
A pri urcitych veciach sa zameriavam na kvalitu, som ochotna investovat viac, aby vydrzali (kabaty, kozene topanky, kabelky) ale pri inych siahnem aj lacnejsich variantoch.

kristiii
22. jún 2023

@jsbb tiež nosím rifle+tričko tak 90% času, teda mimo domu, prípadne v lete športové šaty. A tenisky či plátenky. Súčasná móda sa mi vôbec nepáči, už pár rokov si neviem pomaly nič vybrať v obchodoch, dokonca aj nájsť normálne rifle je za mňa momentálne problém.

alex666
22. jún 2023

@jsbb Nie moderne, ale snazim sa najst rozumnu mieru medzi prilisnym minanim a peknym outfitom. Nekupujem vela, ale co-to ano, lebo je pravda, ze saty robia cloveka a ludi, ktori su dobre obleceni, ini ludia inak beru, inak sa k nim spravaju.
Dolezite je najst svoj styl a obliekat sa tak, ze outfit podciarkne Vasu osobnost...

fantaghiro21
22. jún 2023

Ja mam vlastny styl...obycajne leginy,nohavice,predlzdne tricko(podla legin ci presvitaju) ,nejake obycajne tricko bez ziadnych napisov,topanky a na vrch pekny svetrik,reiflova bundicka,podla pocasia....
Neviem co je moderne,nezaujima ma to.
Nosim to co sa mi paci,v com sa citim pohodlne...

mk1111111111
22. jún 2023

Kazdy nech nosi, co sa mu paci, ale rada sa pozriem na dobre oblecenu a upravenu zenu, aj chlapa a rada tak aj vyzeram a posobim. Ja mam 50 kg a mozem si obliect v podstate cokolvek. Neobmedzuje ma na nadvaha, skor uz vek. To znamena, nie suknicka pod ritou, ake max 5-7cm nad kolena, nie crop pod prsiami, ale moze byt bluzka po pas v kombe aj so sirokymi nohavicami, viem sa doladit aj k sandalkam na podpatku, aj k teniskam. Rada nakupujem, ale s mierou, v aktualne modnej vlne, ale prisposobim veku a prilezitosti.

ndrag
22. jún 2023

Ja ano, ale snazim sa zmenit nastavenie na malo kvalitneho namiesto vela lacneho a rychlokvaseneho. Chcem mat malo veci, ktore doslova zoderiem, ale musia mi robit radost a byt pre mna vizualne pritazlive. Zatial sa mi to podarilo s topankami, sperkami a kabelkami. S oblecenim este "bojujem", ale uz som na dobrej ceste 🙂).

kiki68
22. jún 2023

@jsbb ja ano, ja sa rada obliekam, je to moja vasen svojim sposobom. Ale rada obliekam aj inych ludi. Ale nie kazdy to musi a nechce na to minat peniaze. Ja to beriem, ze zijem len raz konkretne tu a v tomto tele, tak to musim aj patricne vyuzit 😀

cimage
22. jún 2023

Ja to vobec nesledujem, nosim co sa mi paci a nemenim satnik kazde 2mesiace. Ja mam niektore kusky aj 10r stare, ale kvalitne. Teraz co maju mlade baby na sebe by som si nedala aj ked mam lepsiu postavu ako podaktore, lebo sa mi to nepaci. Tie nohavice im strasne deformuju postavu a hlavne sa strasne opicia. Vsetky maju to iste, nic originalne. Ovela viac sa mi pacia take 40tnicky a viac, ktore uz vedia co im ide a neboja sa inakosti, farieb.

mima1608
22. jún 2023

Vôbec to neriešim a do obchodov s oblečením chodím nerada. V poslednej dobe, keď už niečo potrebujem, objednám z internetu, kľudne aj z druhej ruky. A oblečenie nosím roky rokúce. Mám v skrini rifle, keď som mala 20 rokov, teraz mám 28 a stále ich nosím 😅 takže vôbec módu ja osobne neriešim.

Strana
z2