icon

Čo kúpiť manželovi a synovi k týmto šatám na svadbu?

zuzankavascakova
13. okt 2023

Dobry den, vedeli by ste mi poradit, co kupit manzelovi a synovi k tymto satam na svadbu ....
Skor aku farby by ste volili motylika abo kravaty. Dakujem

Čo kúpiť manželovi a synovi k týmto šatám na svadbu?
Strana
z2
miadi
15. okt 2023

@dennissa16 ty si expert na modu z černobilu 😁nevies rozoznat zaklady. Aky je rozdiel medzi oblecenim na bezny den a slavnostnu udalost. Myslis si ze topanky to vyriesia. Chcela som autorke dobre mà peknu postavu moze si najst nieco vhodnejsie na svadbu. Moj vkus je nad tvoju kapacitu a stale mas potrebu ma riesit. 😜 sorry uz ti nemam co povedat . Maj posledne slovo nech si happy . Este si malo kritizovala Moj styl😜 ty sa zamyslaj .. Vysmech tu robis ty . To bola normalna skusenost tie zeny zo sekty nosia take veci a to motto krasa .=pycha = hriech my jedna z nich vysvetlila. Vysmech v tom vidis ty Lebo si taka .. chapes po svojom. A to uz je tvoj problem . Bye Felicia!

mateson
15. okt 2023

Prepáč , ale tie šaty sú strašné. Myslím strih. Neviem si predstaviť typ ženy ktorej by sedeli. Hlavne tá vrchná časť. Neber to v zlom, prosím.

mateson
15. okt 2023

@dennissa16 x žien tu napísalo, že tie šaty nie sú pekné, akurát ona to napísala troška inak. Jedna tu napísala, že vyzerá ako stará tetka , čo je mimochodom pravda, to ti nevadí. Neviem prečo a ani ma to nezaujíma , ale evidentne ti leží v žalúdku.

dennissa16
15. okt 2023

@mateson prepáč, nečítam všetky komentáre príspevku,pokiaľ ma niekto neoznačí…. Kým som komentovala ja,nikto pani starou tetkou neoznacoval. Co bolo po mojom príspevku, už dalej nečítam. takže ani nereagujem. Jedine miadi chcela byt na začiatku strašne vtipná a znalá módy. Tak to som si nemohla odpustiť komentovať jej NEvkus 😉

@miadi 👍🏼

mk1111111111
16. okt 2023

Jezkovi oci baby, nech si nosi kazdy, co chce. Jej sa saty pacia, tak jej ich zbytocne nezhnuste. Tiez nosite, co sa paci vam a inym sa to mozno nepaci.

Doplnky lad k tomu, co budu mat oni oblecene, dnes sa uz nedoladuje vyslovene cela rodina, uz to nie je in dlho. Ale, ak Ti neprekaza, ze to nie je in, tak kludne daj niektoru farbu zo siat, ktora bude ladit k oblekom chlapov.

Strana
z2