Čo máte vo svojej kabelke?
Ahojte, už viac ako 10 rokov milujem na youtube koncept videí - What´s in my bag.
A tak som sa prišla spýtať váš, čo nesmie chýbať vo vašej kabelke - mimo tých základných vecí - mobil, peňaženka, doklady, vreckovky, kľúče.
Zaujíma ma, čo iné tam nosíte a bez čoho nikdy neodídete z domu.
Máte ruksak, kabelku do ruky, crossbody alebo veľkú tote bag?
Ďakujem za inšpiratívne tipy z vašej kabelky.
@anonym_autor Voda, mobil, peňaženka, kľúče, balzam na pery, parfém 🎀
Nosím ruksak a okrem tých základných ako je kľúče, peňaženka, mobil, tak nosím vreckovky, labelo, deodorant, knihu, dettol na ruky a pero.
@anonym_autor mobil ,vreckovky,kluce,zakladne licidla,spray a lieky na alergiu, neplatim hotovostou takze peňaženku nemám
Najcastejsie nosim mini batoh. Okrem spominaneho tam mam zuvacky. Pero. Parfem. Hreben. Dezinfekciu-ten gel. Mini vlhcene utierky. Ruz. A teraz aj malu vodu nosim.
Kabelky striedam a ten základ,nieje toho veľa stále prekladám. Ale za asi najdôležitejšiu vec patrí inhalátor na astmu, naozaj kdekoľvek ideme.
A v poslednej dobe ma dcéra naučila nosiť mini rozprašovač z hydrolátom - roztokom bylín a v týchto horúčavách je to na nezaplatenie, človek sa menej spotí a cítim sa príjemnejšie orosiť len tvár,krk, ruky.....
Mám kabelku, kde mám milión blbosti a už som ju takmer prestala nosiť. Najčastejšie mám len crossbody peňaženku a mám tam len ID do roboty, kľúče od auta, vodičak, kreditnú kartu (sice platievam len hodinkami ale pre istotu), zdrav. kartičku + kartičku od zdrav. poistenia a balíček vreckoviek. Niekedy mobil, ale ten mám skôr vo vrecku.
Ostatné blbosti mám v robote v skrinke.
Mam ruksak pretoze kabelka by mi nestacila. Nosim tam kluce, penazenku, hreben, vonavku, deo sprej, cukriky, zuvacky,hygienicke vreckovky, vodu stale so sebou, pera, nabijacky na telefon aj na sluchadla, male vlhcene obrusky, riasenku, ruz a to je asi vsetko.
Nosim.ruksak, mam v nom doklady, kluce, vstupku do prace, vreckovky, sluchatka, a citacku knih.

Nič, nenosím kabelky. Do práce mám ruksak rám mám pracovný tablet, telefón, bezpečnostnú vestu, fľašu s vodou a termopohar s kávou, ešte teda telefón a penazenku