icon

Čo si obliecť na večierok, keď mám ovisnuté brucho?

5. dec 2025

Idem na firemný večierok. Rada by som sa obliekla na takú príležitosť vhodne, ale aj pohodlne. Po deťoch mi ostalo ani nue tučné, ale dosť ovisnuté brucho. Inak mám celkom fajn postavu. Ak by mal niekto radu sem s ňou 🙂

simsalabim
5. dec 2025

@anonym_autor saty do A?

terry2003
5. dec 2025

Možno nejaké voľnejšie šaty
@anonym_autor

btus
5. dec 2025

v prvom rade sťahujúce spodné prádlo. To je fakt super. Oblečieš aj o číslo menšiu vec. 🙂 No a potom už hocičo. Možno by som si dala nohavice a k ktomu blúzku s gumičkou, tá trochu zakryje brucho. https://www.bonprix.sk/tricko/p-1731955221/9534...

mk1111111111
5. dec 2025

Pekne jednoduche saty a hor sa za zabavou

terry2003
Autor odpoveď zmazal
anonym_e537c5
5. dec 2025
@terry2003
Odpoveď bola zmazaná

@terry2003 fuuu, tak na toto treba postavu a guraz. Za mna hrozneee

anonym_49183a
5. dec 2025

@anonym_autor ahoj, sťahujúce prádlo , keď máš okrem toho v pohode postavu , ako píšeš
A môžeš si dať čokoľvek

ivka21
5. dec 2025

@anonym_autor sťahovacie nohavicky pod saty

anonym_fec0fd
5. dec 2025

Ak chceš niečo pohodlné, ja by som sťahovacie prádlo asi nie, necítim sa v tom pohodlne, aj keď za to, čo vidím v zrkadle to stojí 😃 Ak ti nebude vadiť, určite áno, budeš sa cítiť krajšie a obliecť si môžeš prakticky hocičo.

Ak táto možnosť pre teba nebude vhodná, navrhla by som áčkové alebo voľnejšie šaty, prípadne voľnejší top, alebo bruško len zakryť nejakým sakom alebo svetríkom. Zvýrazni tú časť tela, ktorú máš podľa seba "krajšiu" a bruško nikto riešiť nebude.
Záleží ale aj na tom, aký máte dress code a kde sa večierok bude konať

tinka3435
5. dec 2025

Šaty ktorým začína širšia sukňa pod prsiami

anonym_fc42b6
5. dec 2025

@anonym_autor Ja mám ten istý problém a vždy u mňa vyhrali gate a nejaká blízka či top. Nie som v zime šatová.

mrtina2
Včera o 08:20

Ja som vždy na večierok vo firme volila rifle, blúzku a na vrch sako, nie som moc šatový typ.

anonym_19d663
Včera o 09:17

@anonym_autor Začnite dobrým prádlom, ktoré jemne koriguje ovisnuté časti tela.