Čo si obliecť na večierok, keď mám ovisnuté brucho?
Idem na firemný večierok. Rada by som sa obliekla na takú príležitosť vhodne, ale aj pohodlne. Po deťoch mi ostalo ani nue tučné, ale dosť ovisnuté brucho. Inak mám celkom fajn postavu. Ak by mal niekto radu sem s ňou 🙂
Možno nejaké voľnejšie šaty
@anonym_autor
v prvom rade sťahujúce spodné prádlo. To je fakt super. Oblečieš aj o číslo menšiu vec. 🙂 No a potom už hocičo. Možno by som si dala nohavice a k ktomu blúzku s gumičkou, tá trochu zakryje brucho. https://www.bonprix.sk/tricko/p-1731955221/9534...
Pekne jednoduche saty a hor sa za zabavou
@terry2003 fuuu, tak na toto treba postavu a guraz. Za mna hrozneee
@anonym_autor ahoj, sťahujúce prádlo , keď máš okrem toho v pohode postavu , ako píšeš
A môžeš si dať čokoľvek
@anonym_autor sťahovacie nohavicky pod saty
Ak chceš niečo pohodlné, ja by som sťahovacie prádlo asi nie, necítim sa v tom pohodlne, aj keď za to, čo vidím v zrkadle to stojí 😃 Ak ti nebude vadiť, určite áno, budeš sa cítiť krajšie a obliecť si môžeš prakticky hocičo.
Ak táto možnosť pre teba nebude vhodná, navrhla by som áčkové alebo voľnejšie šaty, prípadne voľnejší top, alebo bruško len zakryť nejakým sakom alebo svetríkom. Zvýrazni tú časť tela, ktorú máš podľa seba "krajšiu" a bruško nikto riešiť nebude.
Záleží ale aj na tom, aký máte dress code a kde sa večierok bude konať
Šaty ktorým začína širšia sukňa pod prsiami
@anonym_autor Ja mám ten istý problém a vždy u mňa vyhrali gate a nejaká blízka či top. Nie som v zime šatová.
Ja som vždy na večierok vo firme volila rifle, blúzku a na vrch sako, nie som moc šatový typ.
@anonym_autor Začnite dobrým prádlom, ktoré jemne koriguje ovisnuté časti tela.

@anonym_autor saty do A?