Čo si obliekate do práce alebo na drink?
Ahojte čo už si obliekate napr ráno do práce, na drink? Je už čas na vysoké čižmy kabát? Alebo nejaké návrhy
@anonym_autor prepáč, ale určite to nie je prvá jeseň v tvojom živote - čo si nosila doteraz?
Vysoké čižmy k jesenným šatám a k tomu trenčkot alebo kardigan.
Nosím aj blúzky a na ne dlhú kožušinkovú vestu a k tomu neutrálne čierne/béžové nohavice a členkové čižmy.
Kabát, vysoké čižmy, trenchcoat, kozák, uggy..
@anonym_autor prepáč, ale určite to nie je prvá jeseň v tvojom živote - čo si nosila doteraz?
@danica2711 chcem nejaké nové kombinácie, preto otázka. 😄
@danica2711 chcem nejaké nové kombinácie, preto otázka. 😄
@anonym_autor aké nové kombinácie?
Videla som už aj perovu bundu až po členky a jeti čižmy. Tak si obleč, čo chceš. 🤣
Akurát som dnes hovorila dcére, že tento rok som zatiaľ nemala ani kardigan, ani riflovu bundu na sebe. Z tričká rovno do bundy, tak je vonku zima, to píšem ja, čo aj v zime som chodila v tričku a na to len bunda. 🙈 Teraz by som obliekla aj termopradlo najradšej
botasky, nohavice, tričko s krátkym a kabát ak je ráno kosa alebo koženku ak je teplejší deň
U nas je Este stale 23–25C teplo Takze tricko nohavice sandale . Krasne babie leto / Indian summer .
Do práce uniformu a na to nepremokavu bundu. Ale pri dnešnom počasí kľudne aj čižmy a prechodný kabát keďže je 5st
@anonym_autor ja by som si vzala slameny klobuk, plavky a gumaky
@anonym_autor ja by som si vzala slameny klobuk, plavky a gumaky
@princezna_bosorka trápny pokus o vtip
Čižmy mi príde smiešne nosiť, tie najskôr koncom novembra, keď už ako tak sa blíži k zime, normálne tenisky a bundu prechodnu
Čižmy mi príde smiešne nosiť, tie najskôr koncom novembra, keď už ako tak sa blíži k zime, normálne tenisky a bundu prechodnu
@zuzubb007 Francúzskam co nosia cizmy aj v lete by bola vasa odpoveď smiešna.

Tenisky a jesennu bundu - kabat.