icon

Čo si obliekate ku gynekologičke?

23. júl 2024

Pekný deň 🙂
Čo si zvyknete obliekať na vyšetrenie ku gynekologičke ? V lete je to jednoduchšie, žena si môže dať sukňu, alebo šaty. Čo si dávate v zime ? Dlhší pulóver ? Aby ste "nepobehovali" po ambulancii od spodu nahé.
Nie som úchyl, ani školák, čo sa nudí ...
Ďakujem 🙂

Strana
z2
misinka20
23. júl 2024

Fuuu... to naozaj všetky nosíte nejaké sukne, či iné oblečenie? Ja tam prídem, vyzlečiem sa a idem na kozu... nikdy som neriešila "špeciálne" oblečenie na gyndu... ak mám nohavice, idem v tričku a dole nič, ak mám šaty, vyhrniem... ja som to nikdy neriešila... aj u obvodnej neriešim, vyhrniem tričko, či iné oblečenie, veď sú to lekári, im je to úplne jedno...

lilka5566
24. júl 2024

Úplne normálne ,neberiem ani žiadnu suknu ani nič podobné .Vyzleciem sa do pol pása a prejdem dole bez .Už keď mi holu rit uvidí hádam prežijem 😄

simsalabim
24. júl 2024

@misinka20
@lilka5566 ja si beriem suknu aj preto, ze u mojej dr sa mas vyzliect, prejst k nej a sadnut si, porozpravat, aky mas problem, priapdne ona ma nejake otazky a potom az na kozu. Potom chce prehmatat prsniky, takze ak tam nechcem byt uplne naha, volim suknu. V zime, ked mam pancuchy, si este so sebou nosim ponozky, aby som nechodila po ordinacii bosa.

luciferka93
27. júl 2024

Toto som nikdy neriesila.... Keď mám šaty abo sukňu není co riešiť, keď mám rifle/nohavice/kratase tak vyzlecem a je nenosím žiadne veci v kabelke.... Ale je to asi tým ze u mojej gynekologicky sa neprezlieka pri sestričkach ale az u doktorky za plachtu....

Myslím ze oni sú zvyknutí nato ze ta žena prejde aj polonaha 😃

Strana
z2