Čo si obliekate ku gynekologičke?
Pekný deň 🙂
Čo si zvyknete obliekať na vyšetrenie ku gynekologičke ? V lete je to jednoduchšie, žena si môže dať sukňu, alebo šaty. Čo si dávate v zime ? Dlhší pulóver ? Aby ste "nepobehovali" po ambulancii od spodu nahé.
Nie som úchyl, ani školák, čo sa nudí ...
Ďakujem 🙂
Úplne normálne ,neberiem ani žiadnu suknu ani nič podobné .Vyzleciem sa do pol pása a prejdem dole bez .Už keď mi holu rit uvidí hádam prežijem 😄
@misinka20
@lilka5566 ja si beriem suknu aj preto, ze u mojej dr sa mas vyzliect, prejst k nej a sadnut si, porozpravat, aky mas problem, priapdne ona ma nejake otazky a potom az na kozu. Potom chce prehmatat prsniky, takze ak tam nechcem byt uplne naha, volim suknu. V zime, ked mam pancuchy, si este so sebou nosim ponozky, aby som nechodila po ordinacii bosa.
Toto som nikdy neriesila.... Keď mám šaty abo sukňu není co riešiť, keď mám rifle/nohavice/kratase tak vyzlecem a je nenosím žiadne veci v kabelke.... Ale je to asi tým ze u mojej gynekologicky sa neprezlieka pri sestričkach ale az u doktorky za plachtu....
Myslím ze oni sú zvyknutí nato ze ta žena prejde aj polonaha 😃

Fuuu... to naozaj všetky nosíte nejaké sukne, či iné oblečenie? Ja tam prídem, vyzlečiem sa a idem na kozu... nikdy som neriešila "špeciálne" oblečenie na gyndu... ak mám nohavice, idem v tričku a dole nič, ak mám šaty, vyhrniem... ja som to nikdy neriešila... aj u obvodnej neriešim, vyhrniem tričko, či iné oblečenie, veď sú to lekári, im je to úplne jedno...