icon

Fotografie a skúsenosti s midi svadobnými šatami

20. nov 2025

Ahojte mali ste tu nejaka Midi svadobne saty? Ja nakolko v dlhych neviem tancovat a keby som netancovala by som trpela, napadlo ma ze si obleciem midi. Mate tu niektora fotku ako to vyzeralo?

minenkaa
20. nov 2025

@anonym_autor ja len pre zaujímavosť prečo šaty ,nebolo by lepšie nohavice?

autor
20. nov 2025
@minenkaa

@anonym_autor ja len pre zaujímavosť prečo šaty ,nebolo by lepšie nohavice?

@minenkaa nechcem nohavice. Chcem saty.

kitycat
20. nov 2025

Ak neplanujes saty typu morska vila, ultra princezna alebo s 2metrovou vleckou, tak vo svadobnych satach normalne zatancujes.

Ci o akom tanci sa tu bavime?

a0
20. nov 2025

@anonym_autor daj si také šaty v akých budeš spokojná ty. Na Pinterest nájdeš kopec svadobných midi šiat 🙂

a0
20. nov 2025
joesvk
20. nov 2025

Bola som na svadbe,kde mala nevesta midi.Bola nádherná.Treba k tomu pekné topánky.Ona mala maslovú farbu s červenou podrážkou.Keď máš na to sebavedomie,odporúčam.

bona
20. nov 2025

@anonym_autor sestra mala pred 9 rokmi svadbu v téme “retro” a dala si šaty ušiť..a bola to paráda😊

biba_18
20. nov 2025

ja som mala midi. ale fotku neviem kde vyhrabem. úzke elastické, 99,9% žien by si ich neoblieklo 😂

autor
20. nov 2025
@kitycat

Ak neplanujes saty typu morska vila, ultra princezna alebo s 2metrovou vleckou, tak vo svadobnych satach normalne zatancujes.

Ci o akom tanci sa tu bavime?

@kitycat bavime sa o vymetani diabla na parkete 😂😂😂 lebo som sa zaprisahala ze si dlhe uz neobleciem lebo mi zavadzaju. Na moje tance je to nebezpecne

autor
20. nov 2025
@bona

@anonym_autor sestra mala pred 9 rokmi svadbu v téme “retro” a dala si šaty ušiť..a bola to paráda😊

@bona vyzersju naozaj dobre !

marth16
20. nov 2025
@anonym_autor

@bona vyzersju naozaj dobre !

@anonym_autor ja som síce midi nemala, chcela som, len som nezohnala také aké sa mi páčili 😁 nakoniec som mala dlhé úplne jednoduché a po prvom tanečnom kole, ktoré bolo ešte mierne, som sa prezliekla do bielych letných šiat v ktorých som sa mohla vyblázniť. Tak ja len, že aj taká možnosť je

moonlight1210
21. nov 2025

Kludne si ich daj.
Hlavne traf dlzku pri vyske svojej postavy a sirke lytok (teda, kde bude koncit sukna).
To su take dve veci, co by mohli pokazit dojem a zdeformovat ta.

Inak v pohode.

anonym_1d3866
21. nov 2025

Kedysi sa nevesta prezliekla z dlhých šiat do krátkych...nebolo by toto pre teba lepšie 😊...to je len taký nápad, ak sa teda jedná o klasickú svadbu...to by si sa poriadne vybláznila...

renesance80
21. nov 2025

@anonym_autor moja známa mala minišaty ,kamarátka kostým s krátkou sukňou,druhá farebné kvetinové šaty po kolená a dokonca aj moja mama medzi malá mini kostým ,nikde nie je napísané, že musí mať nevesta biele dlhé saty

juliet86
21. nov 2025

teraz je najnovsie "in" dlhse saty si v ramci zurky odstrihnut. iba informujem o trende....

autor
22. nov 2025

Dakujem zeny za napady a aj povzbudenia 🙂 ja nakolko v dlhych neviem ani chodit necitim sa v tom dobre, preto by som siahla aspon po takych do clenkov.

kitycat
22. nov 2025
@anonym_autor

@kitycat bavime sa o vymetani diabla na parkete 😂😂😂 lebo som sa zaprisahala ze si dlhe uz neobleciem lebo mi zavadzaju. Na moje tance je to nebezpecne

@anonym_autor tak maj svadobne a tie " popolnocne" si prezlec po obrade? 🙂

sense
22. nov 2025

Ja som mala takéto ako na tejto foto pred x rokmi, pre mňa najlepšia volba

luizina
23. nov 2025
@sense

Ja som mala takéto ako na tejto foto pred x rokmi, pre mňa najlepšia volba

@sense naaadherne 😍😍😍

bu1bu
23. nov 2025

Moja kamoska mala midi ( do stredu lytok), bohato riasene, slo na tie saty naozaj velmi vela latky a uprimne, krajsie saty som nikdy nevidela. Avsak tieto saty chcu naozaj vysoky opatok topanok, ona je zvyknuta chodit aj v 12 cm opatkoch takze jej to problem nerobilo, zvaz aj toto…

sense
23. nov 2025
@luizina

@sense naaadherne 😍😍😍

@luizina ďakujem 😊

anonym_f4d910
23. nov 2025

@anonym_autor

darina910
Autor odpoveď zmazal
evkao
23. nov 2025

@anonym_autor moje svadobne saty, nikdy som nechcela ani dlhe, ani klasicke saty 🙂

teedynka
24. nov 2025

Uuuplne v pohode