Fotografie a skúsenosti s midi svadobnými šatami
Ahojte mali ste tu nejaka Midi svadobne saty? Ja nakolko v dlhych neviem tancovat a keby som netancovala by som trpela, napadlo ma ze si obleciem midi. Mate tu niektora fotku ako to vyzeralo?
@anonym_autor ja len pre zaujímavosť prečo šaty ,nebolo by lepšie nohavice?
@minenkaa nechcem nohavice. Chcem saty.
Ak neplanujes saty typu morska vila, ultra princezna alebo s 2metrovou vleckou, tak vo svadobnych satach normalne zatancujes.
Ci o akom tanci sa tu bavime?
@anonym_autor daj si také šaty v akých budeš spokojná ty. Na Pinterest nájdeš kopec svadobných midi šiat 🙂
Bola som na svadbe,kde mala nevesta midi.Bola nádherná.Treba k tomu pekné topánky.Ona mala maslovú farbu s červenou podrážkou.Keď máš na to sebavedomie,odporúčam.
ja som mala midi. ale fotku neviem kde vyhrabem. úzke elastické, 99,9% žien by si ich neoblieklo 😂
Ak neplanujes saty typu morska vila, ultra princezna alebo s 2metrovou vleckou, tak vo svadobnych satach normalne zatancujes.
Ci o akom tanci sa tu bavime?
@kitycat bavime sa o vymetani diabla na parkete 😂😂😂 lebo som sa zaprisahala ze si dlhe uz neobleciem lebo mi zavadzaju. Na moje tance je to nebezpecne
@anonym_autor sestra mala pred 9 rokmi svadbu v téme “retro” a dala si šaty ušiť..a bola to paráda😊
@bona vyzersju naozaj dobre !
@bona vyzersju naozaj dobre !
@anonym_autor ja som síce midi nemala, chcela som, len som nezohnala také aké sa mi páčili 😁 nakoniec som mala dlhé úplne jednoduché a po prvom tanečnom kole, ktoré bolo ešte mierne, som sa prezliekla do bielych letných šiat v ktorých som sa mohla vyblázniť. Tak ja len, že aj taká možnosť je
Kludne si ich daj.
Hlavne traf dlzku pri vyske svojej postavy a sirke lytok (teda, kde bude koncit sukna).
To su take dve veci, co by mohli pokazit dojem a zdeformovat ta.
Inak v pohode.
Kedysi sa nevesta prezliekla z dlhých šiat do krátkych...nebolo by toto pre teba lepšie 😊...to je len taký nápad, ak sa teda jedná o klasickú svadbu...to by si sa poriadne vybláznila...
@anonym_autor moja známa mala minišaty ,kamarátka kostým s krátkou sukňou,druhá farebné kvetinové šaty po kolená a dokonca aj moja mama medzi malá mini kostým ,nikde nie je napísané, že musí mať nevesta biele dlhé saty
teraz je najnovsie "in" dlhse saty si v ramci zurky odstrihnut. iba informujem o trende....
Dakujem zeny za napady a aj povzbudenia 🙂 ja nakolko v dlhych neviem ani chodit necitim sa v tom dobre, preto by som siahla aspon po takych do clenkov.
Moja kamoska mala midi ( do stredu lytok), bohato riasene, slo na tie saty naozaj velmi vela latky a uprimne, krajsie saty som nikdy nevidela. Avsak tieto saty chcu naozaj vysoky opatok topanok, ona je zvyknuta chodit aj v 12 cm opatkoch takze jej to problem nerobilo, zvaz aj toto…

@anonym_autor ja len pre zaujímavosť prečo šaty ,nebolo by lepšie nohavice?