Hodia sa mi tieto šaty?
Saty ano ci nie? A co k nim dat na vrch a co obut

Kabat neutralny, taky co vyuzijes aj inde a inokedy
https://www.reserved.com/sk/sk/damsky-kabat-035...
https://www.reserved.com/sk/sk/kabat-s-primesou...
https://www.reserved.com/sk/sk/kabat-so-zavazov...
Daj si druhe saty s bielym tenkym opaskom, bielu kozenku do pasa, bielu kabelecku a ja som mala k podobnemu biele tenisky a vyzeralo to super, ja som chcela veci, ktore vynosim aj po slavnosti a vsetky sa daju super kombinovat
Daj si tie druhe. Nejako mi lepsie sedia na tebe. A opasok viac pasuje ten svetly. Topanky uz len nejake ozaj ci tie mokasiny alebo nizke lodicky.
Ides sice krstit ale zase to nie je modna prehliadka. Mas sa hlavne citit pohodlne.
Hlavne nie botasky 🙈🙈🙈
Mne sa naopak zdajú vhodnejšie tie prvé, len opasok pod prsiami voľnejšie stiahnuť. Treba si obliecť to, v čom sa človek lepšie cíti, nikto to tam nebude analyzovať.
Mne sa pacia tie druhe s bielym opaskom. A normalne by som si k nim aj tie mokasiny alebo tenisky obula. Ak bude 16 stupnov, kabat nebudes potrebovat. Nekupovala by som kabat len na krstiny a potom ho nebudes vediet vyuzit lebo je biely. Ale ten biely co si dala je pekny.
Budete skvela dvojka s dcerou.
Si v nich krasna. Za mna ano.
Úplne v pohode šaty, veď v tom ideš do kostola, nie hviezdiť na modnu prehliadku, nechápem čo toľko kritiky...🙄
@alessavandervelden biele lodicky by aom si nedala chcem mokasiny len neviem farbu 🤷♀️ toto je biely opasok.. skusim zajtra kuk v inom meste nieco .. dakujem za upozornenie na nevhty piatok so. Obj. 🙈
@katka0123 ktore ak sa amiem spytat?
@blanblan ktore? Ves toto citala som ze mam ukazat prsia a nohy no niesom iata ze je to do kostola 😃
@blanblan a inak ja som tu zvyknuta na kritiku 😃 tu Vas nepochvalia za nic zato anonymne radasej 🙈 inak vyzeraju na zivo a inak na foto
Ani jedny šaty, ani druhé, tie košeľové golieriky na nich už vôbec nie, ani dĺžka, ani strih, ani farba...nie, nie, nie....a tie typy opaskov sú už dávno mimo a absolútne sa ani nehodia. Pre staršiu pani akože OK, ale v tvojom prípade rozhodne nie. Určite by som deti niekomu zverila a nabehla do obchodov kúpiť niečo vhodné na príležitosť (oblečenie a obuv).
Puzdrove saty a potom mozes aj jednoduche sako a mokasiny
K takym tenkym satam, mokasiny moc nejdu
@mimi3008 že 55 ročnú tetku 🙈😅
Skus vyhrnut rukavy a sirsi elasticky opasok(tmavomodry) lodicky telovej farby a neviem ake mas vlasy, ale pokial dlhsie tak vycesat do vysokeho copu alebo drdola. A pekne visiace nausnice zlatej farby
@dominikamacakova tak pardon, mozno to vyznelo hlupo, ale takto mi to pripada...ale samozrejme tetku moletku. Urcite su aj stihle a smrncovne sa obliekajuce patdesiatnicky
Ani jedny sa mi nepáčia, to radšej nohavice a blúzku. Keď šaty, kúpila by som si nové 🙂
Juuuj čosi na krst miere.
Hodia sa na jar v nedeľu do cukrárne k nim biele boty a rifľovka....ale nie krstiť
Tie prvé sa mi páčia viac ale aj tie druhé sú ok, keď to spraví radosť dcére ...veď tá nech ti poradí ktoré, v ktorých sa jej páčiš😉
Ako není sú zlé,mne sa osobne ťa farba neľúbi,ale to len preto,lebo ja celkovo nemusím modrú.Su slušne, myslím si,že sa hodia na krst.Ale skus to trocha oživiť niečím, skus k tomu biele lodičky a biela kabelka a nejakú nenápadnú bielu čačku do vlasov.
A ak máš nejaké biele sacko,alebo bolerko by som k tomu dala na vrch
Jedným slovom 😂 nie
Oboje!!!
@katka0123 oboje nie? 🙈

Ide o to ze kabát budem mat len v kostole a potom ideme na obed a tam ho už mať nebudem 🤷♀️