icon

Hodia sa mi tieto šaty?

25. feb 2024

Saty ano ci nie? A co k nim dat na vrch a co obut

Hodia sa mi tieto šaty?
autor
26. feb 2024

Ide o to ze kabát budem mat len v kostole a potom ideme na obed a tam ho už mať nebudem 🤷‍♀️

miamaria
26. feb 2024

Daj si druhe saty s bielym tenkym opaskom, bielu kozenku do pasa, bielu kabelecku a ja som mala k podobnemu biele tenisky a vyzeralo to super, ja som chcela veci, ktore vynosim aj po slavnosti a vsetky sa daju super kombinovat

janetttte
26. feb 2024

@mimi3008 nepovedala by som ze “dost zle” ale ta farba modrej neviem ci je to tym svetlom v izbe ale zda sa mi ze je strasne bledunka na taku modru pride mi ze ju to spravi taku “choru” farba siat keby je ina vyzeralo by to omnoho lepsie strih je za mna fajn

maryetta
26. feb 2024

Daj si tie druhe. Nejako mi lepsie sedia na tebe. A opasok viac pasuje ten svetly. Topanky uz len nejake ozaj ci tie mokasiny alebo nizke lodicky.
Ides sice krstit ale zase to nie je modna prehliadka. Mas sa hlavne citit pohodlne.
Hlavne nie botasky 🙈🙈🙈

klaudinkad
26. feb 2024

Mne sa naopak zdajú vhodnejšie tie prvé, len opasok pod prsiami voľnejšie stiahnuť. Treba si obliecť to, v čom sa človek lepšie cíti, nikto to tam nebude analyzovať.

andreatytler
26. feb 2024

Mne sa pacia tie druhe s bielym opaskom. A normalne by som si k nim aj tie mokasiny alebo tenisky obula. Ak bude 16 stupnov, kabat nebudes potrebovat. Nekupovala by som kabat len na krstiny a potom ho nebudes vediet vyuzit lebo je biely. Ale ten biely co si dala je pekny.
Budete skvela dvojka s dcerou.

negymama
26. feb 2024

@mimi3008 ja mam 53 a toto bz som dobrovolne neobliekla

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
katka0123
26. feb 2024

Si v nich krasna. Za mna ano.

blanblan
26. feb 2024

Úplne v pohode šaty, veď v tom ideš do kostola, nie hviezdiť na modnu prehliadku, nechápem čo toľko kritiky...🙄

autor
26. feb 2024

@alessavandervelden biele lodicky by aom si nedala chcem mokasiny len neviem farbu 🤷‍♀️ toto je biely opasok.. skusim zajtra kuk v inom meste nieco .. dakujem za upozornenie na nevhty piatok so. Obj. 🙈

autor
26. feb 2024

@katka0123 ktore ak sa amiem spytat?

autor
26. feb 2024

@blanblan ktore? Ves toto citala som ze mam ukazat prsia a nohy no niesom iata ze je to do kostola 😃

autor
26. feb 2024

@blanblan a inak ja som tu zvyknuta na kritiku 😃 tu Vas nepochvalia za nic zato anonymne radasej 🙈 inak vyzeraju na zivo a inak na foto

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
viera77
26. feb 2024

Ani jedny šaty, ani druhé, tie košeľové golieriky na nich už vôbec nie, ani dĺžka, ani strih, ani farba...nie, nie, nie....a tie typy opaskov sú už dávno mimo a absolútne sa ani nehodia. Pre staršiu pani akože OK, ale v tvojom prípade rozhodne nie. Určite by som deti niekomu zverila a nabehla do obchodov kúpiť niečo vhodné na príležitosť (oblečenie a obuv).

mk1111111111
26. feb 2024

Puzdrove saty a potom mozes aj jednoduche sako a mokasiny

mk1111111111
26. feb 2024

K takym tenkym satam, mokasiny moc nejdu

dominikamacakova
26. feb 2024

@mimi3008 že 55 ročnú tetku 🙈😅

valise
26. feb 2024

Skus vyhrnut rukavy a sirsi elasticky opasok(tmavomodry) lodicky telovej farby a neviem ake mas vlasy, ale pokial dlhsie tak vycesat do vysokeho copu alebo drdola. A pekne visiace nausnice zlatej farby

mimi3008
26. feb 2024

@dominikamacakova tak pardon, mozno to vyznelo hlupo, ale takto mi to pripada...ale samozrejme tetku moletku. Urcite su aj stihle a smrncovne sa obliekajuce patdesiatnicky

michelle567
26. feb 2024

Ani jedny sa mi nepáčia, to radšej nohavice a blúzku. Keď šaty, kúpila by som si nové 🙂

wanduska327
26. feb 2024

Juuuj čosi na krst miere.
Hodia sa na jar v nedeľu do cukrárne k nim biele boty a rifľovka....ale nie krstiť

blanblan
27. feb 2024

Tie prvé sa mi páčia viac ale aj tie druhé sú ok, keď to spraví radosť dcére ...veď tá nech ti poradí ktoré, v ktorých sa jej páčiš😉

jamacka
27. feb 2024

Ako není sú zlé,mne sa osobne ťa farba neľúbi,ale to len preto,lebo ja celkovo nemusím modrú.Su slušne, myslím si,že sa hodia na krst.Ale skus to trocha oživiť niečím, skus k tomu biele lodičky a biela kabelka a nejakú nenápadnú bielu čačku do vlasov.

jamacka
27. feb 2024

A ak máš nejaké biele sacko,alebo bolerko by som k tomu dala na vrch

trisha_r
27. feb 2024

Jedným slovom 😂 nie

katka0123
28. feb 2024

Oboje!!!

autor
28. feb 2024

@katka0123 oboje nie? 🙈