Je táto kabelka fejk alebo originál?
Dobrý večer, ženy, mamičky, ktoré viete rozoznať originál od kópie, prosím poraďte. Mám možnosť kúpiť kabelku, ale neviem či je originál.

Jednoznačne to je fake. A drahý fake. Neoplatí sa radšej vráť a kúp lacnejšiu neznačkovú a ešte aj kvalitnejšiu ako tento fake. 🙂
Ja fake neuznávam. Ale neviem ako by som sa postavila k takému darčeku 🙂 ešte mi nikto nevenoval 300€ kabelku 🤣ak máš možnosť, vráť. Ak nie, tak uzi.
@laura07 Mne to nebolo darované... Ona ju chcela predať mamke, ona také malé kabelky nenosí, tak vraví, zober si ju ty k narodeninám....
Inak v tych oitletoch predavaju strasne casto fake veci... Ja to az nechapem... U nas roky bol obchod ktory predaval evidentne fake veci, normalne na niektorych to.bolo vidiet. A presviedcali ma napriklad ze preto je to take lacne lebo ze to v nemecku niekto dal za to zalohu a neprisiel si po to tak o to nizsie to potom predavju lebo cast penazi uz maju. 🤦♀️ Mozno tomuto aj niekto veri. 🤷♀️
Kazdopadne nechapem ze dlho legalne ten obchod fungoval... 🤷♀️
Prve, co som si vsimla, je ten zips vzadu. Nasity nakrivo a este zvlneny. Dalej ani nema zmysel skumat. Original to nebude.
@guliver19 😂👍👍👍
Za 84€ je to určite fake.
Ďakujem všetkým veľmi pekne za pomoc a názory, vážim si to.
Ja mám podobnu originál a stále 980€(bol to darček) a pre takú tu rýchlu kontrolu si treba buď všimnúť ako je nádory zips aj keď nie sme krajčírky hneď vidieť ak je Krivý alebo nedajboze trčia nitky hneď viem že je ti fejk potom písmo je krivé znaky sú vždy celé .tato kabelka je už hneď na prvý pohľad bez poznatku ceny vidieť že neni originál .,naviac k originál kabelke býva aj certifikát pravosti .,spýtaj sa pani ktorá ti ju kupila alebo sa snazi predať že aby ti ukázala doklad pravosti naviac tasticka je vždy zabalená v takom jemnom vrecúšku 🙂 určite by som peniažky minula na lepšiu vec na zlatý náramok náušnice priplatila ale toto bude mat hodnotu stále
nedala by som za nu tolko penazi, ako nevravim, ze nie je pekna, ale vobec to nie je moj styl. mne kazda druha takto taska proste pride ako fejk a tak ich aj beriem. myslim si, ze peniazky vies minut aj lepsie
Ahoj, za tie peniažky si kúp v obchode radšej nejakú koženú kabelku. Jednak záruka žiadna a ak je to fake tak to dlho nevydrží a bude ti to ľúto...
Ja osobne sa priam vyhýbam značkam, keď je to na prvý pohľad vidno... A chcem ťa pochváliť, že ti záleží na tom, či je to originál, lebo radšej si kúpim normálnu koženú kabelku nie tak vychytenej značky, ako fake.Myslím si však že tu v strednej Európe je toto také moderné hrať sa na niekoho kto si môže dovoliť drahé veci...
či fake, či nie, každopádne nevkusný otras
je to evidentny fake. nekupovala by som

@misana84 Ďakujem, vrátim.