icon

Kde kúpim šaty na svadbu do 100 €?

31. aug 2025

Baby, neviete mi poradiť, kde by som mala hľadať spoločenské šaty vhodné na svadbu v októbri, ste skôr za dlhé alebo krátke ? Nechcem vyhodiť za šaty 100€, keď ich budem mať raz oblečené. Ďakujem ❤️

Strana
z2
mirage
1. sep 2025
@anonym_dfa887

@mirage a do 100€ je taktiež aj 1€🙂

@anonym_dfa887 whatever

mima172
1. sep 2025
@lenkakravcova

@anonym_autor mám tieto. Oboje sú nové. Viem, že sú možno veľmi konzervatívne, ale možno sa ti budú páčiť. A dajú sa aj upraviť predsa len.
A cena je 70€ za kus. 🙂
Ak by si chcela, pošlem viac fotiek detailov.

@anonym_autor
Ak ti nevadia sekáče, tak pozri aj tam, niekedy tam natrafím na krásne veci, mnoho x nové, aj s visačkou. Alebo skús si pozrieť aj tu: https://www.miadresses.sk/?gad_source=1&gad_cam...
@lenkakravcova Oboje šaty sú krásne, no na svadbu ako hosť absolútne nevhodné kvôli farbe.

autor
1. sep 2025
@lusyf

@anonym_autor saty mi takmer vzdy sadnu, objednavam pravidelne 🙂 ja nosim tiez velkost S a prsia tiez moc nemam 😀

@lusyf môžem ti napísať do súkromnej správy ? 🙂

kaja0210
1. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_129399 pretože na Zara nete som veru nič vhodné na svadbu nenašla, preto sa pýtam

@anonym_autor na zare majú toľko krásnych šiat, záleží len od postavy. Ja by som si minimálne trojo vybrala, len moje stoja už v skrini. 😀

lenkakravcova
1. sep 2025
@mima172

@anonym_autor
Ak ti nevadia sekáče, tak pozri aj tam, niekedy tam natrafím na krásne veci, mnoho x nové, aj s visačkou. Alebo skús si pozrieť aj tu: https://www.miadresses.sk/?gad_source=1&gad_cam...
@lenkakravcova Oboje šaty sú krásne, no na svadbu ako hosť absolútne nevhodné kvôli farbe.

@mima172 upppopss, ja som to pochopila tak, že je nevesta 🫡😀 vďaka za upozornenie. Nejako som vynechala slovo "spoločenské" 😆

autor
1. sep 2025
@lenkakravcova

@mima172 upppopss, ja som to pochopila tak, že je nevesta 🫡😀 vďaka za upozornenie. Nejako som vynechala slovo "spoločenské" 😆

@lenkakravcova nie som ešte nevesta, hladam ako hosť na svadbu šaty 😂

anonym_56e01c
1. sep 2025

@anonym_autor Ja mám tiež dobrú skúsenosť už so spomínanou stránkou aboutyou. Poštovné nad 20€ neplatíš ani keď vraciaš tovar späť. Tie veľkosti tam sedia, teda aspoň ja som bola spokojná. Vo veľkosti 36 resp.S máš tam viacero pekných šiat do 50€, veď popozeraj. A dodávka býva rýchla, takisto do pár dní vrátia peniaze na účet. Ja by som ti poradila skôr krátke, môžeš ich využiť aj na iné príležitosti. Čo som bola na svadbách, tak dlhé zvykli mať družičky. Ale keď sa ti viac páčia dlhé, pozri si také. Ešte by som vzala do úvahy aj to kde sa svadba bude konať a aký je to typ svadby (garden party, na zámku)

mirage
2. sep 2025
@kaja0210

@anonym_autor na zare majú toľko krásnych šiat, záleží len od postavy. Ja by som si minimálne trojo vybrala, len moje stoja už v skrini. 😀

@kaja0210 ja om tam nenasla takmer nic...

Strana
z2