icon

Kde kúpiť kvalitné podprsenky na veľké prsia?

30. jún 2025

Baby, tie co mate väčšie a tazke prsia, kde si kupujete podprsenky? Mam na mysli takú ktorá tie prsia trosku podvihne a udrží. Mna z každej tak neskutočne bolia plecia ze sa idem zblázniť. Bola som aj v predajni atractive a ani tam nic na mna nenašli 😏

Strana
z2
jamimo
3. júl 2025
@julia_romeo

@jamimo otazne je, v akom obvode. Lebo pri 60 to velke prsianie su... Pri vacsich obvodoch suhlasim, ze su... Kazdopadne, SP skor sedi na mensie poprsie ako vacsie...

@julia_romeo ak máš raz košík E, F, G, H, je úpne jedno aký máš obvod. (napr, 80, 85...) Ak by bola žena aj plus size, obézna, alebo s veľmi širokým chrbátom. Stále je to veľké poprsie. Mne Simone Peréle sedí výborne. Každý musí vyskúšať.

julia_romeo
3. júl 2025
@jamimo

@julia_romeo ak máš raz košík E, F, G, H, je úpne jedno aký máš obvod. (napr, 80, 85...) Ak by bola žena aj plus size, obézna, alebo s veľmi širokým chrbátom. Stále je to veľké poprsie. Mne Simone Peréle sedí výborne. Každý musí vyskúšať.

@jamimo to teda nie je jedno, pretoze velkost kosika napriklad F je uplne ina pri obvode 60 a uplne ina pri obvode 90. Aj ked sa stale bavime o F..

jamimo
Autor odpoveď zmazal
jamimo
3. júl 2025
@julia_romeo

@jamimo to teda nie je jedno, pretoze velkost kosika napriklad F je uplne ina pri obvode 60 a uplne ina pri obvode 90. Aj ked sa stale bavime o F..

@julia_romeo ty sa tu odvolávaš, že Simone Peréle je skôr na menšie prsia. Ja rozumiem ako to myslíš s tým obvodom (pod prsiami), ak má však žena cez prsia 100cm a viac, nemôžme sa rozprávať o menších prsiach. Čiže je jedno, či mi sadne košíček napr. 95E alebo 90 F. Stále sú to veľké prsia.
Ale tvoj názor. Ja mám pár kusov a spokojnosť. 👌

julia_romeo
3. júl 2025
@jamimo

@julia_romeo ty sa tu odvolávaš, že Simone Peréle je skôr na menšie prsia. Ja rozumiem ako to myslíš s tým obvodom (pod prsiami), ak má však žena cez prsia 100cm a viac, nemôžme sa rozprávať o menších prsiach. Čiže je jedno, či mi sadne košíček napr. 95E alebo 90 F. Stále sú to veľké prsia.
Ale tvoj názor. Ja mám pár kusov a spokojnosť. 👌

@jamimo dobre. Nechapes zjavne o com hovorim. Ale to nevadi, nie je to nijako podstatne...

Strana
z2