Kde nakupovať kvalitné a cenovo dostupné legíny pre moletky?
Ahojte, chce si kupujete legíny baby čo máte pár kíl na vyše? Ja som zvykla Bonprix ale zdajú sa mi dosť drahé :( skúsila som Alegro.sk páčila sa mi cena, veľkosť že xl/xxl no a dneska mi prišli a neprešli mi cez stehná a to si myslím že nie som žiadny slon- mám pár kíl navyše. Ďakujem za rady odkiaľ kupujete vy.
@hugoboss1923 no len je zasadne čo si ty predstavujem pod kyprejsimi tvarmi. Pani je xl/xxl a sú jej malé. Takze tam toho uz bude viac ako len kyprejsie tvary.
@martinadomianova akoze ja neviem, ale ako obezna kedysi som sportovala v leginach, v com inom? Ked som skusala v dzinoch pri pohybe v prirode fungovat, tak som to s pohybom vzdy zdala, bolo mi nepohodlne, nebola som motivovana... presedlala som na leginy a od toho bodu som bola 2h denne vonku kazdy den (a -45kg)
@missviolet poznam zeny takej postavy, nechcu leginy z tychto dovodov ale nosia teplaky
@3petka Predstav si, že nie každý má postavu jablko, sú ženy ktorým sa tuk ukladá na stehná ale majú štíhly driek bez pneumatiky okolo pása aj bez michelinovskych pneumatík na chrbte.
1-2 kilá na stehnách spôsobia že leginy veľkosti M/L vyrobené tak že k strihu veľkosti S pridajú 1-2 cm neoblecie.
Tak z autorky nerob obéznu.
V Pepcu a Kik majú občas nie úplne tenké legíny z bavlny. Periem ich v tých sieťkach na pranie aby dlhšie vydržali
@missviolet mna by teda nikdy nenapadlo športovať v džínach. Okrem toho si nepochopila písanému textu.
@xnatalkax nepochopila si písanému textu.
Fakt nechcem byt sprostá ale pani/slečna sa nezmestí do xxl a uz aj obyc Bonprix jej príde drahy - to indikuje že asi nešportuje, to by kupovala kvalitnejšie veci v ktorých sa dobre cvičí/hýbe. Jedine, že by od pondelka začínala u Molnára, ale zas neklamme si… každá druha xl+ tu píše, že nosi LEN legíny miesto pančúch - isto🤭, preto to na uliciach vyzerá ako vyzerá… Keď tu dá žena otázku, čo si obliecť na oslavu, pohovor, atd, keď nechce saty, vsimam si, ze casto polovica MK odpíše ze tuniku a legíny! Nehnevajte sa damy, ale aj žena s kilami/krivkami (a to píšem na prelome 7-8 mesiaca tehotenstva) môže vyzerať krásne a byt v pohodlnom doma, pri športe, v praci, a to určite aj bez legin. Pre mna sú legíny kategória oblečenia ako tie termo mužské spodky - kebyže v nich stretnem suseda (a to je teda vymakaný vysoký športovec) vo výťahu, tak by mi to prišli celkom úsmevné 😉👍. A aby som teda aj dala nejakú značku - napr nasa slovenska Abraka vyrába kúsky ktoré aj spevnia aj pekne ukážu, nikde sa nezarezávaju, len tam sa bavíme o kvalite, za ktorú si treba priplatit, a max o velkosti L, vacsie tuším ani nerobia.
@martinadomianova budem ta doslova citovat:
,,Moletky by nemali legíny VÔBEC nosiť. Už som zopár takých báb videla a fakt bol na ne nechutný pohľad. Legíny patria na vyšportovanú postavu."
Ja som ti napisala, ze co ine maju moletky nosit pri sporte? Takze tvoje vobec nie je teda napokon ,,vobec" ale pri sporte dovolene? Sa tu nesnaz manipulovat, sama si vylucila akukolvek situaciu kedy by leginy boli ok
@missviolet ja nič nemanipulujem. To, že ty si nič nepochopila, je tvoj problém a nie môj.
@martinadomianova nuž ale ty si to napísala vyslovene tak, že ženy s nadváhou nemajú legíny nosiť vôbec - to znamená nikdy, nikde. Myslela si asi verejnosť, resp. Ako vrchné prádlo. Ale legíny v zime pod šaty namiesto pančúch, na doma a na šport je niečo úplne ine.
@minka201 tak vieš, podľa módnej polície modrý koník by ženy s kg nad 60 ani nemali vychádzat von aby niekoho nepohorsili, nie to ešte dať si legíny 🙄🤪
Autorka, ja mám rada legíny z lidla na šport, na nosenie pod dlhšie tričko napríklad z KiK, alebo f&f..
Mám pohorsujucich 72kg pri výške 163cm.. dúfam že ľudia neodpadavaju ak má vidia v legínach.. nebojte rit mi nikto nevidi, mám ju krytu dlhým tričkom.. a casto nosím aj šaty bez legín 😱
Ja som sa nedávno pýtala kde kúpiť kvalitné legíny pre baculku. Ja mam 165 cm a už bohužiaľ 103 kg. Môžem si za svoju váhu sama (a partner, ktorý má obskakuje) ale čo už. Legíny nosím aj ich budem nosiť, nech si každý hovorí co chce. Sú pre mňa pohodlné a nič ma v nich netlačí. Tiež mam macaté stehna a predošlé legíny sa mi vždy rýchlo v tejto cast rozodrali. Skúsila som decathlon, Lanuma a GoldBee. Všetky boli fajn ale cenovo asi najlepšie sú z decathlonu.

Ja bežne nosím veľkosť 46-48 a legíny dostať kúpiť hocikde, v Tescu, v Lidli, na Bonprixe aj v Kiku ale tie sú dosť nekvalitné atď, napr. sestra objednáva zo Shein a tam mi stačí aj XL a to majú tam aj 4XL. Nosím ich prevažne doma alebo von a k nim niečo dlhšie, prípadne teplé pletené šaty alebo tak, neznášam krátke veci, takže mi prakticky vidno len nohy a to vyzerá ako pančuchy.