Kedy je vhodné nosiť snehule?
Kedy sa môžu nosiť snehule môžu sa nosiť aj teraz?
jasne že môžu. aj v lete. ale prečo by to kto robil??
@anonym_autor Veď ak idete na hory kde je sneh ,zima tak nato sú. Inak na snehule ešte teplo. Aspoň u nás.
Snehule sa môžu nosiť od 15. novembra.
Ja to chcem pri kabáte ako outfit
Môžeš nosiť čo chceš kedy chceš. Snáď si pamätáš ako ti bolo minulú zimu v konkrétnych topánkach a teplote.
Môžeš nosiť čo chceš kedy chceš. Snáď si pamätáš ako ti bolo minulú zimu v konkrétnych topánkach a teplote.
@januska12323 ja to chcem pri kabáte ako outfit
@anonym_autor "pri" kabate ako outfit si mozes aj sanky na nohy namontovat🙄
Snehule, keď nasneží aspoň 10 centi 😜
Snehule len do snehu, ale každý podľa seba
@anonym_autor aj v auguste kebyze nasnezi. moje nervy, ste svojpravne, niektore?
@anonym_autor snehule pri kabáte to bude pecka 🙈
@anonym_autor Kludne si ich daj aj dnes do Avionu a prechadzaj sa v nich aspon 8 hodin. Zaves to na IG a pozvi vsetkych na navstevu, nech zaziju vonu suznenia z tvojich noh. 😆
Nosim vtedy ked chcem mat nohy v teple kludne aj na lampionovy sprievod v novembri ked je vonku 5 stupnov a viem ze budem 2 hodiny chodit po vonku.alebo prvy decembrovy tyzden na vianocnych trhoch.ja som strasne zimomrava od noh mi je zima hned a tam kde byvam je sneh tak 2x do roka to by snehule zapadli prachom uplne keby ich mam nosit iba ked nasnezi..
@anonym_autor snehule pri kabáte to bude pecka 🙈
@anonym_0f12ce jaj vidis, to oblecies kabat, snehule polozis meter od kabata, odfotis a postnes. Mi to skor takto nenapadlo😂🤣
Napoviem ti, snehule su odvodené od slova sneh.
Ja ich nosim ked je sneh, inokedy nie. Mam dost inych teplych topanok, ak idem von a viem, ze budem dlhsie vonku a chcem mat nohy v teple.
no pri tom celkom teple vonku budes dobre prepotena v snehuliach a este pôsobiť aj divne, nie je na to este pocasie
Kedy len chces. Ja si pamatam ako sme boli v zime v Spanielku, my sandale a domaci kabat a cizmy. Ja by som sa v cizmach uvarila a oni by asi v sandaloch zamrzli. Je to na kazdom co si obuje. Hlavne ja to neriesim, ze kto si co obuje. Horsie nez tie cickate slapky co vyzeraju ako domaca obuv babicky to nemoze byt.
@anonym_autor od 31. novembra do 30. februára
Ja nosím čižmy nad kolená už od septembra 😅 snehule nenosím ani v zime ale.. Také čižmičky nad kotniky tenšie nosím október november a január február nosím hrubšie, od marca cca do polky septembra botasky. Ale pracujem von a chcem mať nohy v teple
@anonym_autor ja uz nosim ugg celkom dlho - to su tiez snuhule, ci? 🙂
ja nosím aj do snehu botasky😂
@anonym_autor na šport ked sneží ,to je tak všetko, preto sa to tak volá a aj to tak vyzerá
Ku kabatu nie
Ja to chcem pri kabáte ako outfit
@anonym_autor Ešte do marca Vám byde aj dlho zimné veci. Teda my ešte nenosíme nič zimné.U nás je v pohode ešte teplo. A tá predstava snehúl brrrr
ja nosím aj do snehu botasky😂
@rozculena Aj ha vlani celú zimu 😅😅 Výnimky sú len trhy a keď ideme na výlet niekde.
Snehule su odvodene od slova sneh. Ale mozes si ich dat aj do listia🤷♀️
Zaroven so zimnymi pneumatikami 😂

Nosíme tenisky, snehule len keď je sneh a mráz