Ktorá kožená kabelka je vhodnejšia na bežné nosenie?
Ahojte, neviem sa rozhodnúť. Po dlhej úvahe som vybrala tieto dve kožené kabelky a neviem sa medzi nimi rozhodnúť. Cena je dosť vysoká pre mňa, preto chcem byť maximálne spokojná. Ktorá sa vám viac páči? Chcem ju do práce na bežné nosenie, obliekam sa ležérne. Prepáčte za trápny príspevok🙈

Mne sa paci druha, je nadcasova. Tie siroke remene na prej rychlo vyjdu z mody.
Druha 🙂 mam doma Lubive podobny model (tvarom) a som s nou maximalne spokojna, tak akurat velka je
Mne sa teda nepaci ani jedna.
Ta hneda v prispevku neskor je uz uplne iny level,velmi elegantna.
Ale tak z tych dvoch sa mi paci viac ta druha,je zenskejsia,viac smrncovna.
z praktickeho hladiska vsak vyzera lepsie prva,hoci je obycajna,pre zenu mi pride velmi masivna,taka neohrabana...
Velmi zalezi,co v kabelke nosis,ci potrebujes väcsiu,nieco do nej aj schovat...
Alebo to mas ozaj ako doplnok a staci ti na "zrkadielko a penazenku".
@osky tá druhá je rozmerovo väčšia práveže, ma 28x21,5 cm, tá prvá 25x28 cm. Na obrázku to možno tak vyzerá. Chcem tam mať mobil kľúče peňaženku vreckový balzam a skladaciu tašku na nákup
Prvá, ale ja mam rada jednoduché veci
Druhá
Skôr prvá, tie rohy a uzlík na druhej sú divné🙈 ale… druhá má tenší popruh a vieš si ho predĺžiť na crossbody (pozerám na stránke ľúbivé), to je fajn.
Tá prvá má veľmi hrubý popruh, nebude ti padať z pleca?
Ja by som ani jednu z týchto nechcela 😂
Druhá,je ženskejšia.
Prvá je nadčasová klasika, mužský štýl. Ten remeň moc dlho moderný nebude. Nie je to kabelka ktorá by ma aspoň trošku nadchla,je dosť nudná a myslím že budeš s ňou vyzerať trochu babkovsky...
Druhá má zaujímavý design, nie je to až taká klasika, myslím že ju budeš môcť nosiť dlhé roky, nie sú na nej prvky ktoré by mali vyjsť z módy...
Druhá
Prvá
Ale podla uvedenych rozmerov je druha mensia...
To vidis uz aj na pohlad,ze spodna cast je menej priestranna,ako v tej hornej.
Kazdopadne,ak nosis tasku na nakup extra,nepotrebujes velku...mysöim ,ze aj druha bude fajn.a predsalen je zenskejsia.
Prvá určite , ta druha mi vadí strihom
@osky áno, tam ten oblúk ju vlastne zužuje na tej druhej,tým pádom sa menej zmestí do nej
Prva, lebo sa tam viac zmesti, lepsie tvarovo na telefon, penazenku. Kebyze neriešim priestor, tak aj druha by bola fajn. A este by zavážilo ako vyzeraju z vnutra a či tam este nejake vrecko/priehradka je
Mne sa viac paci druhá, je taka jemnejšia, hodí sa aj k sukni, šatám, nohaviciam. Ta prvá mi príde taka tvrdá alebo ako to nazvať, taka ze by outift skôr skazila akoby mu pomohla.
Prvá😊
@pralinka86 majú po jednom vrecku vnútri a tá prvá je bez podšívkou, zvnútra je len koža a druhá má podsivku
Prva
Ahoj. Ak nepoznáš tak skús ešte pre porovnanie pozrieť Made by PART 🙂 Inak obe sú pekné! Možno ak častejšie nosíš nohavice tak tá prvá a ak častejšie sukne, šaty tak druhá 🙂 Najlepšie teraz jednu a o nejaký čas druhú 😄
Pozri si stránku Lubive kabelky.
Tak s podsivkou, tie bez mne az tak nevyhovuju
Prvá, druhá vyzerá lacno.
Mne sa viac paci druha. Je zenskejsia, posobi jemnejsie. Prva posobi pansky a mohutnejsie. Druha zjemni outfit a hodi sa naozaj ky vsetkemu. Prvu si k jemnym letnym satam ci jemnej bluzke neviem predstavit. Tot moj nazor😀
druhá 🙂
Tá druhá. Prvá mi evokuje poštársku tašku.
Mám tú druhú v inej farbe a som s ňou veľmi spokojná, nosím ju rada. Vojde sa mi do nej všetko, čo potrebujem. Celkovo mám z Ľúbivé viac kabeliek a všetky sú super, kvalitné a pekne vypracované.
Prva

@marianarem ďakujem, áno,tie rohy sa mi tiež nepozdávajú a tiež si myslím,že ťa prvá bude sedieť do krásy tým nosením. A este ta druha má dva klipy na zatváranie, to tiež pre mňa nie je moc prakticke