Ktorá kožená kabelka je vhodnejšia na bežné nosenie?
Ahojte, neviem sa rozhodnúť. Po dlhej úvahe som vybrala tieto dve kožené kabelky a neviem sa medzi nimi rozhodnúť. Cena je dosť vysoká pre mňa, preto chcem byť maximálne spokojná. Ktorá sa vám viac páči? Chcem ju do práce na bežné nosenie, obliekam sa ležérne. Prepáčte za trápny príspevok🙈

Mne sa paci viac ta druha, prva mi pride nudna a nezaujimava. Druha ma smrnc
Ešte stále sú si nekúpila kabelku? Ty si zlata… normálne si ti užívaš… a myslím to naozaj v dobrom… v tomto smere som ja demolátor… ja by som už mala za ten čas kúpené 3😁
mne prvá, ale ano, je to iny styl ako druha. Tato prva skor tak k rifliam, niecomu sportovemu, pripadne sako, taky lezerny styl, urcite nie k lahkym satam z hodvabu napr. resp. mozno aj ten kontrast by bol zaujimavy, ze drsna koza a jemne saty, ale zalezalo by od celkoveho dojmu. Takze za mna sa rozhodni podla oblecenia, ake skor pouzivas a k comu ju chces.
poznam aj ammylu, aj lubive, mne pridu skor nudne kabelky od lubive, na tej prvej ťa praveze zaujme to drsne spracovanie, ale ja mam rada jednoduchost
Druha
@baboobchod ani nie, pekne držia
Mne sa páči prvá
Na tej prvej sa mi nepáči že je tak surovo urobená. Len vyrezana koža a zošita. Rezné hrany by mali byť ošetrené nejakou pastou,videla som to u luxus.kabeliek,aby tie hrany neboli také ostré,alebo koža jemne zrezana a zahrnutá aby okraj bol oblý. Neviem či som to vysvetlila dostatočne, no len vyrezany a zošity plát kože nie je pre mňa to prave orechové
Ja mám tu druhú. Do práce na bežné nosenie mi príde malá, resp . dáš do nej kľúče , mobil , peňaženku, možno nejaký rúž , vreckovky . Ale inak je veľmi pekná
Ďakujem babulky, ste zlaté, no ale moc ste mi nepomohli🙈🙈🤣🤣🤣 vidím že je to tak pol na pol, tak musím ešte rozmýšľať... Škoda,že sa nedajú vidieť naživo, to je zas ine ako na obrázku.
Ano,nie je nad to,mat ju v ruke.Objednal som si rucne situ pansku tasku na doklady a bola malá,aj ked na foto a rozmerovo sa podobala na staru.
@zuzana76 a máš aj ammylu kupenu nejakú?
@tundra veď to, naživo by ma možno nezaujala ani jedna alebo nejaka druha,ťažko povedať...
Ja som objednaval tu:
https://www.brasnarstvitatiana.cz/e-shop
Autorka, aj ja hlasujem za druhu. Prva na mna posobi ako panska taska, nebude vyzerat az tak dobre napriklad so satami, a hlavne na mna posobi lacno 🤷♀️
@stanzi ďakujem za názor, sranda že ako na každého posobi lacno niečo iné, niektoré vraveli že druhá pôsobí Lacno😉
nemam ammylu, ale poznam tu znacku, aj na mna posobi lacnejsie ta druha od lubive
@walentina7 omg až také zle sú? 🙈
Za mňa prvá. Na tej druhej mi vadí resp. ruší ma ten zauzlíkovaný prúžok.
Ani jedna sa mi nepaci, prva absolutne nie a druha uz ked by som musela vybrat
Milujem kabelky s klopou 😊. Za mňa tá prvá.
Teraz su v mode siroke remene. Mne sa to nepaci a myslim, ze dlho v mode nebudu, preto za mna c.2.
Váš príspevok nie je trápny, len mňa udivuje, že chcete byť svojím vyberom max spokojná a pýtate sa nás, ktorá sa páči nám. Každá preferujeme niečo iné, každá máme svoj štýl obliekania, aj nosenia topánok. Predsa len kabelka je doplnok, ktorý má celkovo dotvárať outfit. Ťažko radiť. Za mňa napríklad ani jedna, ja by som hľadala ďalej. Rozhodne dajte na svoje pocity, vy sa poznáte najlepšie. Držím palce 😉
@simcas75 ďakujem, áno ja chcem byť spokojná a žienky mi tu poradili plusy a mínusy oboch, takže som dostala iné názory, napr ten široký remeň som ani netušila dní si nevšimla v okolí či sa to nosí alebo nie...
@simcas75 jaj a čo viem tak v ammyla sú ochotní mierne upraviť kabelky podľa požiadaviek,keďže oni robia na zákazky, tsk je tam myslím možnosť poprosiť ich o užší remeň...maju aj iné kabelky, no maličké, táto mi prišla taká najväčšia z tých malých kabeliek
@autorka ani jednu znacku nepoznam, no poznam kabelky 😅
- za mna pocitovo prva jednoznacne - posobi pevnejsie, uz len tak na prvy kuk by som povedala ze prepracovanejsie
- dolna je taky sahse kus - este aspon 100 potrebuje mat usitych, aby to natrenovala (co neznamena, ze nemozes podporit prave to✌️)
- dolna ma tu zatvaraciu hornu cast ako z inej tasky, posobi to ako mala postarska a tiez by mi vadili tie ozdobne prilis dlhe snurky, ktore ked trochu „popracuju“ budu prve udavat dojem lacnej tasky
- skoda, ze si nepridala aj cosi ako cena - pribeh
- pretoze ano obe su take viac obyc - prve ma ci uz farbou alebo opaskom ovela netuctovejsie napr dajana rodriguez 😍 a tam by som ti vedela povedat, ze vydrzia vela, aj denne nosenie 👍💪👌
- napr. tento tvar mam 3 rozne😊vsetko limitky- teda neokukane - pisem ti to nie ako pochvalenie sa, aby ktosi za tym nenacital ine, ale ze ak by som tak pracne mala volit jednu - tak by som chcela specialnu✌️😍nie tuctovu - aby z dialky bolo vidiet, ze to je ONA A to z tychto dvoch nebude ani jedna
- ciernu by som si kupila o chlp vacsiu praktickejsiu a kludne nejaku obyc znacku - zara, next
Posledne 2 uvahy su hlavne preto, ze si chces kupit 1 lepsiu- dlho vyberas - uz by som od nej chcela viac
@atinkaa prvá je značka ammyla, kabelka Lota a druhá je značka lubive, kabelka Zara. Môžeš kuk na ich stránku ak sa ti chce, lebo takto z jednej fotky je to fakt ťažko určiť a ktovie ako pôsobia naživo... Pozerala som crossbody kabelky, ale nie úplne mini veľkosť, lebo tam potrebujem mať mobil kľúče peňaženku balzam vreckový a nejakú skladaciu tašku na nákup. Zas ešte väčšiu crossbody moc nechcem, lebo keď je ťažká, mňa bolia z toho kľudne kosti keď to mám krížom cez plece🤣🤣🤣 to zas neskôr budem vyberať nejakú shopperku alebo veľkú tašky, možno zas založíme diskusiu🤣🤣🤣🙈🙈🙈 ono doteraz som si kabelky kúpila aké na zaujali,ale fakt chcem mať napr len dve, malú, veľkú, poriadne,nadčasové, univerzálne, kvalitné. Cena je teda dosť vysoká pre mňa, preto chcem počuť viac názorov. Napr aj by som brala tu prvý, poprosila by som ich o užší popruh, to až na odporúčanie žien v diskusii...
Uz viem co mi ta prva pripomina. Pansku postarsku staru tasku🙈. A este ta priklapacia cast ma tu kozu ako keby dopraskanu

@adik64 a neohynaju sa ti tie rožky?