icon

Ktorá kožená kabelka je vhodnejšia na bežné nosenie?

9. aug 2024

Ahojte, neviem sa rozhodnúť. Po dlhej úvahe som vybrala tieto dve kožené kabelky a neviem sa medzi nimi rozhodnúť. Cena je dosť vysoká pre mňa, preto chcem byť maximálne spokojná. Ktorá sa vám viac páči? Chcem ju do práce na bežné nosenie, obliekam sa ležérne. Prepáčte za trápny príspevok🙈

Ktorá kožená kabelka je vhodnejšia na bežné nosenie?Ktorá kožená kabelka je vhodnejšia na bežné nosenie?
Strana
z4
autor
10. aug 2024

Este ma zaujala tato

autor
10. aug 2024

A tato

atinkaa
10. aug 2024

@autorka ostala by som pri tej prvej co si tu dala, je za mna najsmrncovnejsia. Myslim, ze vydrzi dost a ano je nadcasova, prave to zaoblenie z nej robi nadcasovu a to je kus aj odpoved pre kocku, co pisala po mne, prave ta okruhlost z nej robi, ze nie je postarska, co tu tato posledna celkom cierna evokuje, pretoze to boli klasika brasny - taky ten standardny tvar, aby do toho vosla aj A4 obalka - teda ziadne obliny by mat nemohla.

Myslim, ze ten popruh ma taky, ze si vies ho menit aj za iny - ja som ti tu skusala dat od dajany zelenu - inu - tvar, aky mam ja na 3 rozne sposoby a nosim v nej ozaj kadeco....no nepustilo mi obrazok - tak ked chces pozriet ty, tak pozri na jej stranke bohemian model mia farba avokado, vies si ju ist aj pozriet osobne do predajne a co je dolezite, mas u nej aj ine popruhy, teda ak si vyberies svoju prvu tak si vies na nu kupit aj popruh iny, bud u nich ak to ponukaju ako pises, alebo aj u niekoho ineho...pokojne skus aj tu druhu znacku lubive, ci nemaju len popruhy. A tak budes mat 2-3 kabelky v jednej.

Drzim palce nech dobre vyberies a nech si spokojna. Este mne ak sa neviem rozhodnut velmi fajn vzdy poradia muzi v mojom okoli - manzel, oco, brat...a vyberu mi aj taku, ktoru by som si sama nevybrala a potom som nadsena....a tiez obvykle dam na prvy kuk, teda ak jedna z tych dvoch ma u teba viac plusov a bola to najprv ta prava, kym si nezacala hladat dalsiu, tak ju ber, to je tiez cesta, akou som si kupila viacero velmi fajn veci.

Strana
z4