Ktoré oblečenie sa vám páči na mužoch najviac?
Ktoré oblečenie sa Vám páči na mužoch najviac a ktoré vôbec? 😁
Tak primerane k postave, nech nic nepretrca.
Ja milujem sive teplaky 😋
mne sa paci chlap aj v monterkach len nech sa neoziera v senku a nieje tyran😝
@alessavandervelden Veru, teraz všetky ako cez kopirak sú IN 😄
@muchacici akoby ich jedna plastická mater mala 😄
Fake Nails.
Fake Lips.
Fake Breast.
Fake Hair.
Fake Lashes.
Fake Bum.
Fake Teeth.
Babe you were made in China 😵
PS: v minulosti nachádzali archeológia skutočné skvosty. V budúcnosti len nerozložiteľnú plastovú hmotu. Budú si možno pospevovať pri práci 😄
I'm a Barbie girl, in the Barbie world
Life in plastic, it's fantastic
You can brush my hair, undress me everywhere
Imagination, life is your creation
Najhorsie su obtiahnute uzke rifle ala leginy konciace nad clenkami to nechapem u muzov vobec a takto sa vzdy pozeram 😳 tiez tielko ( mojho muza som v tielku v zivote nevidela iba pod koselu si da). A tiez myslim, ze v urcitom veku by sa mali prestat obliekat ako chlapci (teplaky siltovky mikiny s napismi obrazkami) je to smiesne
@alessavandervelden a do toho dve pneumatiky namiesto ust, zubnu kefku namiesto mihalnic, umele konske hrivy miesto vlasov🤮
U muzov, ako vacsine..leginove nohavice, teplaky v ktorych im vidno hrbolcek. Ked sa zohnu, trci im zadok,clovek ma chut hodit im tam mince, ako do sporkasy.Paci sa mi, ked je muz muzom a nie tie dnesne vygelovane krasavice, ktore maju od muza daleko. Odradi ma, ak ma chlap mapy pod pazuchou a tielka, to je tiez otras…Este take, co nosia niektori kulturni turisti, ze im vidno bradavky a nabuchane svaly. Ruky maju, ako keby pod pazuchov nosili melon, ledva prejdu cez dvere. Pacia sa mi zarasteni muzi, nie dlha brada, ale strnisko..A u zien? Kratke nohavice, z ktorych im trci polka zadku, leginy, hlavne priesvitne a kavove zrno v nich 😂
@enya00 kavove zrno 😂😂😂😂😂😂. Prvy krat počujem. Poznala som len " ťaví prst" 😀
Casto sa tu spominaju tielka..neviem ci niekto napisal z opacnej strany, ked si to tielko naopak nedaju pod koselu a presvitaju im bradavky 🤭
ja neznasam slipy 🤣 pomooooc a uzke rifle a tielka
@alessavandervelden suhlasim, Košeľa s krátkym rukávom je pre “servis”. Casnici, vodiči autobusu. Teda myslím jednofarebnu košeľu , bielu, modrú. Tie farebne, letné alebo ľanové sú ešte ok. Aspoň podľa mna. 🙂. Alebo ako je tu skoro v každom príspevku skinny rifle. To je dosť zle 🥹
@dadis sú špeciálne trička pod košeľu . Tie sú lepšie ako tiekla, aj ich menej vidno pod košeľou
Za mna je najhorsie to, ked sa niekto neoblieka primerane svojmu veku. Lebo chlap, co ma 50 napriklad, tak je vidno, ze to nie je 15 rocny chalanko. A celkom je podla mna pruser, ked si takyto muz dava oblecenie ako stredoskolak, tricka s napismi, kapsace, veci len svetlych farieb, lebo tmavsie by ho zostarovali. Sa nesmejte, ja takeho poznam. Pritom sa daju najst pekne tricka, polokosele, pulovre pre muzov v kategorii 50+. Lacne velke loga, to ani nekomentujem a samostatna kategoria su "znackove" veci z trhov v Turecku. Tie, ktore maju obrovske loga, napisy, proste katastrofa.
@bublinka345 áno, kávové zrno a ťavie kopýtko 😄😄😄 Des v legínach 🚩
@zarrinka nie vždy, ak je zahľadený iba do rifiel a trička, nenahovoríš ho na iné. A poznám kopu takých. Je topraktické, nemusia to žehliť, neriešia, iné na seba nedajú.
@janulka1802 Obcas stretnem takto obleceneho mladeho chlapca u nas....radost pozerat 😊.
štýl hipster, brada, fúzy, tetovanie, tielko a tepláky - pokiaľ práve nešportuje, ružové košele a barbie farba trička, topánky na boso, špicaté topánky, veľké plavky ( ja nemám nič proti slipovým plavkám a slipom), elastické rifle veľké reťaze (proste celý Rap štýl). Ale , každý nech sa oblieka do toho, v čom sa dobre cíti. 🙂
@alessavandervelden moj manzel by skonstatoval, ze to uz je ta umela inteligencia 🙂
Mne sa nepáči to správanie keď ma chlap mikinu a tenisky Hilfiger a myslí si, že je riaditeľ zemegule
Uniforma a maskáče, to ja môžem 🙈

@fadama hmmm,... fešák😉