icon

Módne trendy v spodnom prádle pre mužov

4. jún 2025

Mám prvého priateľa máme obidvaja 18 rokov a on nosí také trenírky voľné ako sa nosili pred 50 rokmi hovorí že ho obtiahnuté boxerky tlačia 😆 tak teraz neviem či som divná ja alebo kto keď by som bola rada keby moj priateľ zakotvil v tomto storočí alebo?

Strana
z2
7miriam77
4. jún 2025

Veď mu kúp, čo sa tebe páči a nech vyskúša, možno mu to ssdne, no aké plus to bude mať pre teba, to netuším 🤔

autor
4. jún 2025
@nevenka

Ja sa neholim a nosim aj bombardaky. Obcas na paradu vecer si nahodim cipkovane a v poriadku. Ak ma byt len toto problem...😅

@nevenka ale šak neni to problem pre mňa len mi to nepride fér. Predsalen keď ja idem s dobou tak aj on by mal trochu zapadnúť do tohto storočia

nevenka
4. jún 2025
@janai1

Takze v obtiahnutych trenkach by sa ti páčil viac ako vo voľných?
Ja zas nepoznám chlapa co by nosil obtiahnute trenky

@janai1 fakt nie? Moj nosi boxerky, co si pamatam, slipy neznasa. Samozrejme, keby chcel volne trenky, tak mu budem kupovat tie.
No a nohavicky take leginove, kupila som si latku bambus, tenucke a planujem si usit take, lebo v lete v sukni a satach mam stale dosuchane stehna.
Vies co, na to prides vekom, ze riesite hovadiny...

ukgirls
4. jún 2025
7miriam77
4. jún 2025
@ukgirls

@ukgirls 🤣🤣🤣🤣🤣 ďakujem za rozosmiatie

januska12323
4. jún 2025

Akože a čo sa nosí teraz? Osvieť ma, ja som myslela, že práve trenky sú najpohodlnejšie a najzdravšie.

autor
4. jún 2025
@januska12323

Akože a čo sa nosí teraz? Osvieť ma, ja som myslela, že práve trenky sú najpohodlnejšie a najzdravšie.

@januska12323 takéto niečo?

autor
4. jún 2025
@januska12323

@januska12323 na nete som také ako nosí ten môj ani nenašla. Všetky sú také priliehavé čo na nete vidím neviem kde to ten moj kupuje 😬😁

lubkovaandrejka
4. jún 2025

Bud rada,ze nenosi slipy 😄

zuzitko74
4. jún 2025

Niečo takéto?

lubkovaandrejka
4. jún 2025

Ale je to nefer, ze ty si nemozes dat bombardaky a on moze

oliviakatka
4. jún 2025

A možno stačí kúpiť o číslo väčšie boxerky resp zmeniť materiál a bude to OK, môj si teraz obľúbil kktky (tak sa volá značka, dúfam že ma nevyhodia) vraj nič pohodlnejšie na sebe ešte nemal 🤌🏼

autor
4. jún 2025
@zuzitko74

Niečo takéto?

@zuzitko74 no asi možno ešte kus širšie

autor
4. jún 2025
@oliviakatka

A možno stačí kúpiť o číslo väčšie boxerky resp zmeniť materiál a bude to OK, môj si teraz obľúbil kktky (tak sa volá značka, dúfam že ma nevyhodia) vraj nič pohodlnejšie na sebe ešte nemal 🤌🏼

@oliviakatka mne to samo o sebe nejako brutálne neprekáža. Len proste do tejto doby mi to nepasuje a ešte keď odo mňa je vyžadované byť upravena, sexi, v peknom prádle

patka06
4. jún 2025

Nosí takéto?
Tie sú teraz in u mladých - tu ich je veľa rôznych
https://www.trenirkaren.sk/57-panske-trenirky

biglovemom
4. jún 2025

Chapem tejto teme ….mas 18r ….😅

bielasovicka
4. jún 2025

Ty o akej dobe stále hovoríš? Co ma spoločne doba s pohodlnosť ou? Véd kazdy ma nosiť to, co mu je pohodlné. Doba, nedoba.

bielasovicka
4. jún 2025
@biglovemom

Chapem tejto teme ….mas 18r ….😅

@biglovemom joj, ved teraz vidím ze ma 18🙈

kavasmliekom
4. jún 2025

Pozri, čím skôr pochopíš, že mu je to proste pohodlné, tým lepšie. Veď o tom viete len vy dvaja, hádam nechodí v trenkach po obchodnom centre.

radkaradix
5. jún 2025

v tvojom veku som mala podobneho, ked som sla k nemu, nacancala som sa podla jeho predstav, lebo ma o to poziadal, lebo sa mu to tak a onak pacilo.. ale na druhej strane sa aj on vzdy snazil vyhoviet mne a stacilo povedat a vsetko prisposobil mojim poziadavkam.. ten tvoj nech sa tiez posnazi viac ;) mozno sa len v prvej chvili branil a casom si uvedomi, ze je nacase kupit si pradlo, ktore sa paci jeho partnerke, aby jej spravil radost ;) bud mu daj chvilu cas alebo mu kup jedno balenie na sviatok a snad ich bude nosit aspon vtedy, ked budete spolu

Strana
z2