Môžem vymeniť nesprávnu podprsenku z HM?
Ahojte teraz večer som si bola kúpiť podprsenku v HM už zatvárali za 10min...vyskúšala som si jednu, super...zobrala som aj druhú v inej farbe, ešte sa pýtam predavačky pri pokladni ci mi to vie pozrieť podľa tých XY kódov na štítku...ci to je ta istá len iná farba, že je, okey lebo som neskúšala vravím jej. .prídem domov vyskúšam a je iný typ🥲🥲🥲...keď tam pobezim ráno že mi ti vymenia 🥲 ..nemám chuť dat 20e za podprsenku co mi nesedí...cas na blocku je 20.52...proste áno ponáhľala som sa
No nie v zlom, ale podprsenka sa predsa nekupuje 7 minút pred záverečnou 😃 A to sa nedalo zistiť voľným okom, že tá podprsenka je iná? 🤔 A zase keď bola taká že na nerozoznanie, mala by sedieť...Veď skús a uvidíš, či Ti povedia, či sa to dá tak ľahko vymeniť (z hygienického hľadiska)
@danyelia no vyzerajú na 99% podobne voľným okom práveže...len kúsok inak sedia
Kupila som v piatok, 95 D, nevyskusala som…az doma dom uvidela, ze 95 D je FRA, a EUR je 80 D. V utorok som zaniiesla naspat, vacsiu nemali, tak mi vratili peniaze
Inak nie je rozdiel vrattit podrodu ci obtiahnute tricko….obe davas na hole prsia, ale nie su to predsa nohavicky..
Nemali by ti to vymenit ani vratit z hygieniceho hladiska, aj v nasom obchode to tak mame ohladom spodneho pradla, pretoze je to nehygienicke. Nechapem kto si kupuje podprsenku 8minut pred zaverecnou......
@jankajanka13 len, aky rozdiel je z hyg.hladiska, ak skusa v kabinke, alebo doma 🤔
@jankajanka13 spodna bielizeñ su nohavicky, tie sa vymenit samozrejme nedaju.

Mne naposledy peniaze nevratili musela som si na vymenu kupit nieco