icon

Najlepšie podprsenky pre extrémne ovisnuté prsia

monika35493
7. júl 2025

Ahojte, tehotenstvo a dojčenie mi zdevastovalo prsia 😩… nikdy by mi nenapadlo, že dokážem raz schovať prsia pod pazuchy 😂 trošku na odlahčenie mojej hroznej situácie. Je mi doplaču fakt..
skúsila som bezkosticové textilné podprsenky, že asi to bude pohodlná voľba no des! Prvých 5 min ok, potom mi podprsenka zalezie zospodu pod prsia a prsia ovisnú znovu po pupok a strašne sa potím pod nimi.
Len mi prosím neraďte astratex, vyskúšala som 4 ktoré som objednala, no horšie podprsenky som v živote nemala… ďakujem
Kde mám ísť alebo nejaký typ, štýl ktorý mám skúšať? Potrebujem to dvihnúť, aby vznikol proste priestor na rebrách a bruchu aby som sa nepotila a zároveň tú dĺžku pŕs nejako naskladať do košíka….

Strana
z2
mdse
8. júl 2025
@simona19871216

@mdse vy ste všetky tu v poriadku? A ty tiež? Klasika tupý slovenský národ clovek nemôže nič napísať ani povedať hlúpa slovač

@simona19871216 no somariny tu píseš iba ty. Ty slovač.

anonym_2b3046
8. júl 2025
@simona19871216

@mdse vy ste všetky tu v poriadku? A ty tiež? Klasika tupý slovenský národ clovek nemôže nič napísať ani povedať hlúpa slovač

@simona19871216 ze sa nehanbís, takto sa vyjadrovať 🤨

nevenka
8. júl 2025
@beataxxx

Urob kazdy den 20 babskych klikov a prsia sa Ti spevnia, je to zdrave aj na chrbticu a zaberie Ti to denne max 2 minuty

@beataxxx no to urcite pomoze na ovisnutu zlazu, maximalne tak spevni sval, ale prsnik ako taky len tazko. To moze fungovat pri takych ackach mozno trosku.

nevenka
8. júl 2025
@simona19871216

@sisska96 nemám malé mam céčka 😀 a ozaj nejakým do slova zázrakom nič moja sestra po jednom ma kozy po brucho

@simona19871216 ale cecka su male, ver mi, nevies, co su velke prsia 🤣

simona19871216
8. júl 2025
@anonym_2b3046

@simona19871216 ze sa nehanbís, takto sa vyjadrovať 🤨

@anonym_2b3046 strašne dačo 😲😲😲 sa spamataj humusacka 🤦‍♀️🤦‍♀️

simona19871216
8. júl 2025
@nevenka

@simona19871216 ale cecka su male, ver mi, nevies, co su velke prsia 🤣

@nevenka nie nemám malé sklamem ta a veľké ako krava by som nechcela

julia_romeo
8. júl 2025

Tehotenstvo a dojcenie vedia s prsami narobit poriadny chaos, ale dobra sprava je, ze sa to da zachranit – len treba zvolit spravny typ a velkost podprsenky.

Bezkosticova a zaroven nevystuzena podprsenka nie je pre tvoju situaciu vhodna. Prsia nemaju oporu, latka sa posuva, podprsenka konci pod prsiami a namiesto pomoci zhorsuje situaciu. Potenie, padanie a neforemny tvar su len dosledky slabej konstrukcie.

Potrebujes podprsenku s kvalitne konstruovanym kosikom, ktory prsia podvihne a rozlozi. A jednoznacne s kosticou – moze byt aj nevystuzena, aj zo spacer materialu, ale kostica je zaklad, inak to nebude fungovat. Mimochodom, kostica nie je nepriatel – ak ti podprsenka dobre sedi, prave ona sa postara o pohodlie.

Tiez je dolezite si uvedomit, ze rady od zien vyssie nemusia byt pre teba relevantne. Nikto z nich nevie, aku mas velkost, tvar prsnikov, asymetriu, ani rozlozenie tkaniva. A presne tieto veci rozhodnu o tom, co ti bude sediet.

Prsia po dojceni nie su pokazene – len potrebuju novy domov. A neboj sa – nie si jedina, co riesi visacie, asymetricke alebo zmäknute prsia. To je uplne normalne. A da sa s tym pracovat.

Jednoznacne ti odporucam ist na brafitting do Attractivu. Brafitterka vie tvoje prsia nielen zmerat, ale najma vidiet a porovnat rozne strihy a materialy priamo na tebe. Dovolim si tvrdit, ze pre teba je toto jedine riesenie momentalne...

Strana
z2